Συγχαρητήρια επιστολή εκ μέρους του Δ.Σ. του Δήμου Ξηρομέρου από το Βασίλη Μουρκούση.


ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αστακός, 12/03/2012 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου συγχαίρει τον Πρύτανη και Επίτιμο Δημότη του κο Γεώργιο Μπαμπινιώτη για την ανάληψη της πολύ σημαντικής θέσης του Υπουργού Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Η επιλογή σας αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δήμο Ξηρομέρου και την Αιτωλοακαρνανία, αυξάνει τις προσδοκίες μας για προώθηση λύσεων στα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας (Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, Λυκειακές τάξεις Φυτειών κ.λ.π.)
Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία στο έργο σας, ευχόμαστε υγεία και δύναμη για το καλό της πολυβασανισμένης Παιδείας στον τόπο μας. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5 σχόλια:

  1. Γλυψηματα του στυλ που βιωσαμε τα τελευταια 30 χρονια.
    Ο ανθρωπος δηλωσε οτι πηγε για να τελειωσει προγραματισμενα θεματα τυπου πανελαδικες κλπ. οποτε μη του απδιδεται υπερφυσικες δυναμεις και εξουσιες.
    Εκτος και στο γνωστο πλαισιο του ρουσφετοτοπικισμου περιμενεται θαυματα.
    Αλλο ο επιστημονας και αλλο η πολιτικη διαχειρηση στην ελλαδα, οπως γινονταν ως τωρα.
    Αρα φταινε οι αλλοι φταιμε και μεις φταιει και χατζηπετρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στοιχειώδης ευγένεια για έναν άνθρωπο συμπατριώτη μας που το καλοκαίρι έγινε και επίτιμος δημότης. Ότι και να περνάμε είμαστε άνθρωποι και δεν θα ξεχάσουμε τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς. Βέβαια κάποιοι σαν τον από πάνω την ευγένεια τους την έχουν χάσει μάλλον μονίμως. Αυτοί δεν έχουν δώσει συγχαρητήρια ποτέ; Δεν έχουν πάρει ποτέ συγχαρητήρια;;; Ήταν γλύψιμο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΖΑΒΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΙ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙΣ Η ΤΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΓΚΛΙΤΣΑΣ?
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ Τ.Ε.Ι ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ ΣΤΗΝ ΖΑΦΤΣΑ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.