Ζημιές στο λιμάνι του Μύτικα από τους ισχυρούς ανέμους.


Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν εδώ και τρεις μέρες στο Μύτικα προκάλεσαν πλευρική μετατόπιση της μίας από τις δύο πλωτές προβλήτες του λιμανιού. Η μετατόπιση προήρθε από το ότι οι αλυσίδες με τις οποίες είναι δεμένη η πλωτή προβλήτα δεν άντεξαν το έντονο πλευρικό φορτίο που δέχεται και έσπασαν. Επίσης η σκάλα με την οποία υπάρχει η πρόσβαση στη πλωτή προβλήτα λόγω της πλευρικής μετατόπισης είναι στον αέρα και έτοιμη να πέσει στο νερό.


Εδώ είναι ευκαιρία να αναδείξουμε και την γνωστή κακοτεχνία του λιμανιού του Μύτικα, όπου η μπούκα του λιμανιού βρίσκεται προς τα Δυτικά με αποτέλεσμα Γαρμπής και Πουνέντες να φέρνουν κυματισμό μέσα στο λιμάνι.
Ελπίζουμε με το φτιάξιμο του καιρού άμεσα η Δημοτική Αρχή να φροντίσει να επισκευαστεί αυτή η ζημιά γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι ξέρουμε πόσο εξυπηρετικές είναι αυτές οι πλωτές προβλήτες για να μπορέσουν να ελλιμενιστούν τα πολλά σκάφη (κυρίως μικρά) το καλοκαίρι.

2 σχόλια:

  1. τι να πρωτοφταξει και αυτη η ερμη η δημοτικη αρχη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το λιμάνι ποιός το κουμαντάρει; Ο Δήμος, το Λιμεναρχείο ή το Λιμενικό Ταμείο; Μήπως όπου είναι για ευθύνες το έχει ο Δήμος και όπου είναι για φιγούρα και εφέ οι υπόλοιποι; Όσο για τις πλωτές εξέδρες μήπως είναι παράνομες ρε παιδιά και βγάζουν όλοι την ουρά τους απέξω; Έρμε αντιδήμαρχε ετοιμάσου να τα ακούσεις πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.