Μία διευκρίνιση.


Στις βουλευτικές εκλογές στις 6/5/2012 κατέρχεται ως υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στο Νομό Αιτ/νίας ο Μπακογιώργος Γεώργιος του Αθανασίου, απόστρατος στρατιωτικός, κάτοικος Κατούνας Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Προς αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως και παρανοήσεως δηλώνω ότι ο υποφαινόμενος Μπακογιώργος Γεώργιος του Νικολάου, δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Λευκάδος, κάτοικος Βόνιτσας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, δεν κατέρχομαι ως υποψήφιος Βουλευτής με κανένα κόμμα, διευκρινίζω ότι πρόκειται για συνωνυμία λόγω συγγένειας και ξεκαθαρίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι υποστηρίζω στις εκλογές αυτές, όπως πάντα, το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Βόνιτσα 20/4/2012
Γεώργιος Ν. Μπακογιώργος
Δικηγόρος M.Sc
Νομικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.