Ανακοίνωση Γιάννη Λύτρα για την αναβολή του Δ.Σ. του Δήμου Ξηρομέρου με θέμα την ποιότητα του νερού.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ 
Επικεφαλής αντιπολίτευσης 
Δήμου Ξηρομέρου 
Αστακός 28/4/2012 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Έπειτα από την άρνηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κυρίου Πυθαγόρα Σαμαρά και των συμβούλων της πλειοψηφίας, να συζητηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα της μόλυνσης του πόσιμου νερού, κάναμε χρήση του δικαιώματος που μας δίνει ο νόμος και ζητήσαμε με υπογραφές 10 Δημοτικών Συμβούλων την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ποιότητα του πόσιμου νερού του Δήμου μας, και τις ενέργειες που έπρεπε να κάνει ο Δήμος για την ποιότητα του νερού.
Δυστυχώς οι σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης –πλην του Προέδρου- δεν προσήλθαν στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να μην υπάρξει απαρτία και να μην συζητηθεί το θέμα.
Έδειξαν με τη στάση τους αυτή πόσο σέβονται το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και το πόσο ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του Δήμου και πάνω απ όλα για την ποιότητα του πόσιμου νερού και την υγεία των Δημοτών μας. 
Εμείς οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι που προσήλθαμε σήμερα στη συνεδρίαση καταδικάζουμε τη στάση της πλειοψηφούσας παράταξης ως ανεύθυνη και επικίνδυνη γιατί όχι μόνο δεν σέβονται το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δείχνουν και την εγκληματική αδιαφορία τους απέναντι στην υγεία των Δημοτών. 
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ποιοτικό νερό στο Δήμο μας καθώς και για την αναβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων του πολύπαθου Δήμου Ξηρομέρου. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ 
Επικεφαλής αντιπολίτευσης 

9 σχόλια:

  1. Μπράβο στο Σαμαρά! Για το νερό θα μιλάμε τώρα; Ηρθανε τα τρυπάνια για το πετρέλαιο. Πάρτε τα καίκια και τις βάρκες σας και πάτε να τα δείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΑΒΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. ΣΑΛΑΓΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναροτιέμαι σε τι διαφέρετε απο τους πολιτικούς των Αθηνών...μάλλον σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμαθαν και αυτοι απο το σαλαγιασμα της αντιπολιτευσης. καλα κανουν και ας νευριαζουν αυτοι που πανε μονοκουκι σε καθε αποφαση. ουστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία είναι η λύση για την περιφρόνηση που δείχνουν στους δημότες. Γιαούρτια και ντομάτες.... Καιρός να πέσει κανένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ασε ρε λυτρα. πες μας ποτε ποσοι και για ποιες μερες δημοτικοι συμβουλοι δικοι σου πηγαινουν στον αστακο να μαθουν και να ρωτησουν για διαφορα θεματα. απο το ιντερνετ μαθαινουν. που να πηγαινοερχονται στον αστακο για τον λαο οπως λες. το παραδεχτηκες και ο ιδιος οτι για το νερο το μαθατε απο το ιντερνετ. δυο μερες το εγγραφο εκει κανεις δεν πηγε να δει την τρεχουσα αλληλογραφια απο τους δικους σου; επικινδυνη λοιπον και ανευθυνη αντιπολιτευση οπως η συμπολιτευση; συ ειπας αναλογα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε 3.46. Πρωτον, καλο θα ειναι να μην κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια.Δευτερον, νομιζω οτι γνωριζεις οτι η αντιπολιτευση δεν ασκει διοικηση. Υποχρεωση εχουν αυτοι που εχουν την ευθυνη της διοικησης να ενημερωνουν οχι μονο την αντιπολιτευση αλλα και τους δημοτες.Τριτον, ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι και παντως αυτοι της αντιπολιτευσης δεν ειναι ανεπαγγελτοι ειναι εργαζομενοι και δεν αμοιβονται απο το δημο.Υποχρεωση εχουν να ειναι καθημερινα στο Δημο οσοι κατεχουν αμοιβωμενες απο το δημο θεσεις.Εμεις οι δημοτικοι συμβουλοι εχουμε υποχρεωση να ειμαστε κοντα στα προβληματα και να αγωνιζομαστε για τη λυση τους και ο καθεις εκει που εταχθει.Τοσον εγω οσον και ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι της παραταξης μου αυτο κανουμε.Μπορουμε να κανουμε διαλογο και με κακοπροαιρετους οπως εσυ αρκει να μην γραφουν ανωνυμα.Γιατι φιλε 1.28 γνωριζομαστε πολυ καλα μην βαζεις κουκουλα

      Διαγραφή
  7. η ανωνυμια ειναι δημοκρατικη επιλογη παγιοποιημενη στο ιντερνετ και δεν θα κρινεις εσυ τουλαχιστον εμενα πως θα ενεργω. σε αλλους που μπορεις να λες οτι θελεις. προκαλεις και επιτιθεσαι προσβλητικα σε ενα ανωνυμο.που ειναι η πραοτης ενος...καλοπροαίρετου οπως λες; αλλα μη υπεκφευγεις για την συνεχη επαφη που πρεπει να εχει η αντιπολιτευση με τις υπηρεσιες του δημου. οσοι θελουν γινονται δημοτικοι συμβουλοι. δεν τους πιεσε κανενας. ξερανε οτι δεν πληρωνονται.και αυτοι πρεπει να πηγαινουν στο δημο για να ενημερωνονται και οχι μια φορα τον μηνα στα συμβουλια, η αν ειναι σε επιτροπες η καπου καπου αμα τυχει.φυσικα και πρεπει να πηγαινουν καθημερινά οι αμοιβόμενοι. επρεπε αμεσως να ενημερωθει ο κοσμος με ανακοινωση για το νερο. οι αρμοδιοι που ασκουν διοικηση δεν εβγαλαν ανακοινωση. εδειξαν εγκληματικη αδιαφορια για την υγεια οπως λες εσυ.δεν εγινε το συμβουλιο που θελατε και καλα εκαναν. θα εδειχναν εγκληματικη αδιαφορια και θα ηταν επικινδυνοι αν δεν χλωριωναν το νερο, αλλα αυτο το εκαναν αμεσως μετα τις γιορτες. εσεις ομως που πρεπει συνεχεια να ελεγχετε την συμπολιτευση για το καλο του λαου που ήσασταν;επρεπε να το μαθαινατε αμεσως δεν θα σας πω εγω πως και να βγαζατε εσεις ανακοινωση για να ειστε και απο πανω και να προστατευστε και το λαο οπως λετε; εγω θα σας κανω μαθημα; χασατε και τετοια ευκαιρια ; κατι δεν παει καλα εκει,δεν συντονιζεστε καλα. αλλα και παλι δεν βρηκατε εναν τροπο εσεις της αντιπολιτευσης να εχετε συνεχη ενημερωση για τα εγγραφα και τα επειγοντα τεκταινόμενα εδω στον αστακο. οχι οτι ειναι καλυτεροι οι δικοι μας. βρες μου μια διαταξη στον Καλλικρατη που πρεπει ο δημαρχος η η συμπολιτευση να σας ενημερωνει περαν των δημοτικων συμβουλιων και των επιτροπων. ολα τα αλλα μονοι σας πρεπει να τα μαθαινετε η τα ζητατε. οσον αφορα τη κουκουλα, να θυμισω καλοπροαίρετα οτι ολοι εχουμε δει ανθρωπους-πολιτικους κακοπροεραιτους να μη φορανε κουκουλα οπου τους βολευει και να το παιζουν ανετοι δημοκρατες τιμιοι και δικαιοι και οπου δε πρεπει να ξερει ο λαος τις πραξεις τους τις μουλωχτες, τη φορανε μεχρι κατω μεχρι να γινουν καποια στιγμη φανεροι γιατι η αληθεια δεν κρυβεται. και ο τσοχατζοπουλος για τους χαχολους που τον πιστευαν μια χαρα τα ελεγε με ονοματεπωνυμο, αλλα βλεπεις εμεις οι μη χαχολοι δεν τον πιστευαμε!!!! υπαρχει μια διαφορα νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου γνωρίζεστε γιατί δε το λες να μάθουμε κι εμείς; Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες όλοι ανώνυμοι και επώνυμοι και μην εκμεταλεύεστε τη δυνατότητα που σας δίνει το ιντερνετ να ασκείτε την προπαγάνδα σας εκ του ασφαλούς. Φτάνει πια η παραπληροφόρηση και η ρίψη των ευθυνών από τον έναν στον άλλο γιατί αυτό μας οδήγησε εδώ που είμαστε σήμερα. Θα μπορούσα κι εγώ να σας ρωτήσω πολλά πράγματα για αμοιβόμενους και μη από το δήμο ή το δημόσιο και το που δουλεύαν ή δουλέυουν ακόμα και σήμερα αλλά δεν το κάνω. Και δεν είμαι ο 1:46.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.