ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ υπ. Βουλευτή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτ/νίας Κοκκινοβασίλη Πολυδεύκη.


Γιατί ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η πιο δυνατή απάντηση, για το μέλλον που μας ετοιμάζουν στο σάπιο σύστημα που ζούμε. Η στήριξη και ψήφιση των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 6 Μάη είναι ένα δυναμικό κάλεσμα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή που απαιτείται στην εποχή μας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανοίγει το δρόμο για μια άλλη κοινωνία, των αναγκών και των δικαιωμάτων των φτωχών και καταπιεσμένων.
Μια κοινωνία πραγματικής επιβίωσης των εργαζομένων που σήμερα οδηγούνται στην καταστροφή, των επαγγελματοβιοτεχνών που βλέπουν τα μαγαζιά τους να κλείνουν ενώ οι ίδιοι πνίγονται στα χρέη. Μια κοινωνία δικαιοσύνης για τον αγρότη που βλέπει την σοδειά του να γίνεται αντικείμενο λεηλασίας των κερδοσκόπων και των μεσαζόντων. Μια κοινωνία με προοπτική και ελπίδα για τον νέο που τα πτυχία του κουρελιάζονται με αμοιβή 500ΕΥΡΩ, χωρίς ωράριο και ασφάλιση. Μια κοινωνία διάσωσης τους ενός και πλέον εκατομμυρίου ανέργων που ψάχνουν μάταια για εργασία και βλέπουν το επίδομα ανεργίας που διαρκώς μειώνεται ως μακρινό όνειρο.
Οι πολιτικοί στόχοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτέλεσαν και θα αποτελέσουν και μετά τις 6 Μάη στόχοι που θέλουμε να συνδεθούν μαζικά και καθοριστικά με το ταξικό εργατικό κίνημα.
Αποτελούν συνέχεια και ολοκλήρωση των μικρών και μεγάλων αγώνων που προηγήθηκαν την τελευταία 2ετία – των απεργιών – των πλατειών – των κινημάτων ανυπακοής ενάντια στα χαράτσια. Αποτελούν οδηγό μας για τους αγώνες που θα έρθουν – πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Ψήφος λοιπόν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 
  • για έξοδο από την Ευρωζώνη 
  • για διαγραφή του χρέους 
  • για να περάσουν οι τράπεζες στο δημόσιο με εργατικό έλεγχο 
  • για να φορολογήσουμε το κεφάλαιο 
  • για να σταματήσουμε την λεηλασία του εθνικού πλούτου
«ΑΝΤΑΡΣΥΑ για μια άλλη κοινωνία, της αντικαπιταλιστικής επανάστασης, της εργατικής εξουσίας και δημοκρατίας, του σοσιαλισμού που δεν γνωρίσαμε... »

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.