Συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα η Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού.


«Να επιλέξουν εκείνους που με την εμπειρία τους μπορούν να τους εκπροσωπήσουν σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο».
Tην ανάγκη που νιώθουν οι πολίτες να προχωρήσουν με την ψήφο τους σε ανανέωση των εκπροσώπων τους, αλλά και να επιλέξουν εκείνους που με την εμπειρία τους μέσα από την κοινωνία, μπορούν να τους εκπροσωπήσουν σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο είναι μηνύματα που μεταφέρουν οι πολίτες στην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού, στις καθημερινές της περιοδείες.
Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουμε την υποψήφια βουλευτή ως εκπαιδευτικό, ως γυναίκα με έντονη εθελοντική δράση, όμως στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με τις παρεμβάσεις της αναδεικνύει μια σειρά από συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν συνολικά να ανακουφίσουν την καθημερινότητα μας και να βγάλουν τον τόπο από τα αδιέξοδα και την ύφεση.
Οι προτάσεις της για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την τόνωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση του ΕΣΥ και την ενδυνάμωση των προνοιακών δομών στήριξης της εργαζόμενης γυναίκας, αποτελούν τομείς τους οποίους η ίδια ξέρει καλά. Συγκροτημένη πολιτική σκέψη με ανθρώπινο πρόσωπο, μια Γυναίκα με ισχυρό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.