Ενημερωτικό δελτίο Δ.Σ. Α.Ο. Αλυζιακού.


20-Απρ-2012
Προς ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αλυζιακού ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εξής:
1. Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΝΑ στις 17/3/2012 έλαβε τέλος και ο Α.Ο. Αλυζιακός συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς τερμάτισε στην διόλου τιμητική 15η θέση υποβιβαζόμενος μετά από πολλά χρόνια επιτυχίας στη Β ΕΠΣΝΑ Αιτ/νίας.
Την ίδια ημέρα στο Δ.Σ. της ομάδας με παρόντες τους Λιβιτσάνη Θ., Γαρίδα Δ., Κατσαούνη Ε., Παπαναστάση Α. ο Πρόεδρος της ομάδας Λιβιτσάνης Θεόδωρος ανέγνωσε στους παρευρισκόμενους το κείμενο παραίτησης που μπορείτε να αναγνώσετε στο τέλος της ανάρτησης.
Το Δ.Σ. ομόφωνα ΔΕΝ την έκανε αποδεκτή και να συνεχιστεί ως έχει το Δ.Σ. ως τις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Στη συνέχεια της ημέρας έγινε συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου έγινε απολογισμός της χρονιάς και δόθηκε από το Δ.Σ. η έγκριση και εντολή στο προπονητή Λιάκα Ιωάννη να ετοιμάσει την ομάδα της περιόδου 2012-2013. Το βράδυ στη ταβέρνα του Λιάτσου έγινε το αποχαιρετιστήριο τραπέζι της ομάδας (τα έξοδα δεν επιβάρυναν το ταμείο).
2. Η διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στη πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη Αιτωλικού και ευχαριστήρια επιστολή στην ομάδα του Ηρακλή Αστακού για τη φιλοξενία και συνεργασία της στο γήπεδο Αστακού.
3. Την Κυριακή του Πάσχα έγινε ο χορός της ομάδας στο κέντρο «Οστρέλα» και ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα η προσέλευση ήταν μηδαμινή, τις πρώτες πρωινές ώρες η νεολαία του Μύτικα καθώς και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα έσωσαν τη βραδιά κάνοντας ακόμη ένα όμορφο γλέντι που κράτησε ως της έξι το πρωί. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε ότι αυτές τις τρεις τέσσερις μέρες του χρόνου που ο Αλυζιακός διοργανώνει χορούς να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν. Είναι σημαντικό για το τόπο και την ομάδα.
4. Η διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού ευχαριστεί το restaurant «Κοχύλι», που ανέλαβε όλο το χρόνο το πλύσιμο των στολών της ομάδας.
5. Το 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου προγραμματίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση-Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Επιτακτική ανάγκη να μπουν νέα άτομα στο Δ.Σ. για να βοηθήσουν όλοι στη συνέχεια του Αλυζιακού. Στα υπάρχοντα μέλη λόγω της πολυετούς παρουσίας έχει επέλθει φυσιολογική ψυχική και σωματική κούραση.
6. Για την ιστορία οι σκόρερς της ομάδας 2011-2012:
Παπανικόλας Ι. 7 γκολ, Αποστολάκης Σ. 4 γκολ, Κατσαούνης Δ. 3 γκολ, Αποστολάκης Α. 3 γκολ, Παβέλης Σ. 3 γκολ, Χατζαράς Ι. 3 γκολ, Μουρελάς Π. 2 γκολ, Λιάκας Ι. 2 γκολ, Μπουλιέρης Ζ. 1 γκολ, Κατσαούνης Σ. 1 γκολ, Ρετούλης Π. 1 γκολ.



ΠΡΟΣ
Το Δ.Σ. Α.Ο. Αλυζιακού

Θέμα: «Προσωπικό-Διοικητικό».

Σας δηλώνω ότι με το πέρας της τρέχουσας αγωνιστική περιόδου 2011-2012 και τον υποβιβασμό της ομάδας μας στη Β κατηγορία της ΕΠΣΝΑ Αιτ/νίας απόφαση μου είναι:
1. Υποβάλλω τη παραίτηση μου στο Δ.Σ. της ομάδας από λόγους ευθύνης και αρχής, λαμβάνοντας έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, καθώς με απόφαση μου για οικονομικούς λόγους το καλοκαίρι του 2011 μείωσα σε αναντικατάστατο βαθμό όπως αποδείχθηκε το δυναμικό (ρόστερ) της ομάδας με αποτέλεσμα το διόλου τιμητικό υποβιβασμό της μετά από πολλά χρόνια επιτυχούς πορείας.
2. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στα μέλη του Δ.Σ., στο σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών, στην τοπική κοινωνία που στήριξαν την προσπάθεια μου και τέλος στο προπονητή Γιάννη Λιάκα που με προσωπικές και επαγγελματικές θυσίες ανέλαβε την ομάδα σε πολύ δύσκολη περίοδο και τον οποίο στηρίζω και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης μου για την ετοιμασία της ομάδας τη νέα περίοδο.
3. Παρακαλώ όπως η παραίτηση μου να γίνει αποδεκτή, γνωρίζοντας σας ότι επιθυμώ να παραμείνω μέλος του Δ.Σ. και να συμβάλλω με την ίδια, αρκετή ή όχι ενέργεια στο μέλλον.

4 σχόλια:

  1. αυτο με τη παραιτηση δεν το καταλαβα...ο υποβιβασμος ηταν το πιθανοτερο σεναριο μετα τις επιλογες (σωστες κατ'εμενα) του περασμενου καλοκαιριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και δεν ευθύνεται ο πρόεδρος γι΄αυτήν την κατάληξη. Πιστεύω ότι ο Θοδωρής έπραξε το καλύτερο για την ομάδα και δεν πρέπει να θεωρείται υπεύθυνος για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα ο Θοδωρής δεν ευθύνεται για τον υποβιβασμό του Αλυζιακού.Μήπως να ψάξουμε για άλλα αίτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο θ.Λιβιτσάνης σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη. Το πρόβλημα ήταν κυρίως οικονομικό που υπήρχε από τις προηγούμενες Διοικήσεις σε συνδυασμό με το κακό κλίμα μεταξύ των παικτών (πολλές φωνές-τσακωμοί-άσκοπες κάρτες, σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα τα οποία προέρχονται από τον πάγκο). Όλα αυτά κατέληξαν στο Β γύρω ο Αλυζιακός να παίζει με μείον 6 παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας.Αυτό έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το Δ.Σ. και στον κόσμο της ομάδας ο οποίος την υποστήριξε στα πρώτα παιχνίδια. Βλέποντας όμως ο κόσμος το κλίμα μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο (υβριστικά συνθήματα - χυδαιολογίες - εισβολή στο γήπεδο - απειλές στους διαιτητές κ.α.), σίγουρα όλα αυτά απογοήτευσαν τον κόσμο, άλλωστε όλοι οι φίλοι της ομάδας ξέρουμε ότι αυτή η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει τον Αλυζιακό.
    Η νέα σεζόν θα βρεί τον Αλυζιακό στο γήπεδό του. Καλό θα είναι να τον αγκαλιάσουμε όλοι και να τον ενισχύσουμε οικονομικά και ψυχολογικά. Και -έλεος βρε παιδιά - ας δείξουμε ότι έχουμε και κάποιο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.