Επανήλθε στη θέση της η πλωτή προβλήτα στο λιμάνι του Μύτικα.


Σήμερα κατά τις 4 μ.μ. ο Πρόεδρος της T.K. Μύτικα μαζί με το δύτη Νίκο Παπαϊωάνου, την σημαντική βοήθεια του Αντιδημάρχου Καστού Πέτρου Γιαννούτσου που διάθεσε το καΐκι του με μεγάλη προθυμία αλλά και πλήθος απλών πολιτών που πρόθυμοι όλοι μαζί δούλεψαν και βοήθησαν ώστε η πλωτή σκαλωσιά να γυρίσει στη θέση της, έστω και με μία προσωρινή λύση. Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα μας ζήτησε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους του το Πέτρο Γιαννούτσο, ο οποίος αμέσως με προθυμία διέθεσε το καΐκι του αλλά και και το χρόνο του ώστε να συρθεί η πλωτή προβλήτα στη θέση της. Επειδή είμασταν και οι ίδιοι παρόντες, μπράβο και σε όλους τους απλούς πολίτες που βρεθήκαμε εκεί και βοηθήσαμε.
Βέβαια να τονίσουμε ότι η πλωτή προβλήτα αυτή τη στιγμή είναι δεμένη μόνο από ένα σημείο προσωρινά, ο δύτης Νίκος Παπαϊωάννου που βούτηξε ενημέρωσε ότι από κάτω έχουν κοπεί όλες οι αλυσίδες και επίσης πρόβλημα έχει και η δεύτερη πλωτή προβλήτα, όπου και εκεί είναι κομμένες οι αλυσίδες και απλά τα ρεμέντζα των σκαφών την κρατάνε στην θέση της. Πρέπει λοιπόν το ταχύτερο να υπάρξει μέριμνα ώστε οι πλωτές προβλήτες να στερεωθούν γιατί θα υπάρξει και πάλι πρόβλημα.


1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.