Νέα φωτιστικά στο μώλο του Αγίου Νικολάου στο Μύτικα.


Αυτή τη στιγμή συνεργείο τοποθετεί τα νέα φωτιστικά στο μώλο του Αγίου Νικολάου. Τα φωτιστικά τα συγκεκριμένα είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας, INOX, και δεν έχουν καμία σχέση με τα μαντεμένια φωτιστικά που είχαν τοποθετηθεί παλαιότερα. Τη σχετική απόφαση είχε πάρει το Λιμενικό Ταμείο Αιτ/νίας. Σχετικά σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση μας (δείτε εδώ).


6 σχόλια:

 1. Το ζήτημα είναι αν θα παραμείνουν για πολύ καιρό στη θέση τους!!!Δυστυχώς τα καταστρέφουμε με ταχύτατο ρυθμό!!!Βλέπε παγκάκια, κολονάκια,μπάρες λιμανιού και βέβαια τα παλιά φωτιστικά της προβλήτας του Αγ.Νικολάου. Μύτικας το μεγαλείο σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να και κατι καλο που λεμε μπραβο!
  Προσοχη στη καπνα απ τα κουτσουρα της μ. παρασκευης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε παιδιά αυτό της δεύτερης φωτογραφίας γέρνει σαν το πύργο της Πίζας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Mπραβο στον Πανο τον Παπαδόπουλο, για τις ενέργειες που έκανε, και καλή επιτυχία στις εκλογές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φίλε αναγνώστη αν θες η επίθεση σου στο Πάνο Παπαδόπουλο να αναρτηθεί απλά στείλε το σχόλιο σου επώνυμα και μετά χαράς να το βάλουμε.

  Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.