Θανάτωση σκυλιών από φόλες που έριξαν ασυνείδητοι.


Σήμερα κάποιοι ασυνείδητοι, για να μην τους χαρακτηρίσουμε αλλιώς, έριξαν φόλες στον οικισμό Παναγούλα στο Μύτικα με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο πολλά σκυλιά συνανθρώπων μας. Τι να πει κάποιος γι αυτή τη πράξη; Πως να χαρακτηρίσει κανείς κάποιον που δολοφονεί ένα ζώο που είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Ντροπή.....

11 σχόλια:

  1. yparxei akoma kosmos pou ksypnaei kai leei den rixnw kai dyo foles pou gavizoun kai me ksypnane ,ase pou mporei kai na sou epitethoun ,kai oi arwsties pou tis pas????ma pws na mhn gavgisei skyli einai esy dhladh den milas,kai poso malista na se sympathei afou kathe fora pou perase dipla sou to klwtsises...oso gia tis arwsties exe to nou sou ston vothro pou adeiazeis sthn thalasa kai asto skylaki na paiksei me to paidi sou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και άλλες φόλες σε όλο το Μύτικα σήμερα. 2 σκυλιά νεκρά στην εκκλησία απ' έξω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ωρα είναι 18:40 και χθές τετοια ώρα το σκυλάκι μου ζούσε και καθόταν στο μπαλκόνι μου κλεισμένο χωρίς να ενοχλεί κανέναν.Δεν ενόχλησε ποτε του,μόνο χαρά έδινε σε όσους το γνώριζαν.Χθες λίγα λεπτα μετά τις εφτά που το εβγαλα βόλτα,εφαγε κατι που βρήκε στο δρόμο.Είχα πάντα τον φόβο μήν φάει φόλα γιατι ήξερα οτι καποια ζώα που ζούν ανάμεσα μας ειχαν πεταξει φόλες πριν 15 περίπου μέρες...και όμως 15 λεπτα μετα την βόλτα μας με πλησίασε και αρχισε να τρέμει.Πρίν προλαβει καν να πέσει έτρεξα και πήρα την ένεση που παντα ειχα στο ντουλάπι μου,του τήν κάναμε αλλά μάλλον ήταν τοσο δυνατή που μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά το σκυλάκι μου ξεψύχισε μπροστά στα μάτια μου.Τρεμουν τα χέρια μου τώρα που τα γράφω.Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω το σκυλί μου να ξεψυχάει.Μόνο οσοι έχουν σκυλί μπορουνε να καταλάβουν τον πόνο και την στεναχώρια που νιώθω.Μερικοι θα πούν "εντάξει μωρε πως κάνεις ετσι για ενα σκυλι"για μένα όμως ητανε κάτι παραπάνω από ένα απλό σκυλί.Δεν πρόκειται ποτε να μάθουμε ποιος έριξε τις φόλες.Ενα πράγμα έχω να τους πώ...είστε φονιάδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαινω απολυτα την προηγουμενη κυριακη αντικρυσα το σκυλο μου τη ζανα μας νεκρη απο χερι δολοφονικο που ο θεος να τους δωσει οτι τους αξιζει....απλα συντετριμμενη με οσα διαβασα συλληπητηρια και σε εσας.ντροπη τους η δικια μας ηταν στην πιλοτη στην οποια δε μενω αλλα εχει πορτα με λουκετο και πηγαινα συχνα για να την ταισω και να την παμε βολτα.μου λειπει η ζηνα μου καθαρματα!

      Διαγραφή
  4. ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ???
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ???
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω μαζί σας, ντροπή σε όποιον το έκανε. Δεν είδα όμως την ίδια ευαισθησία όταν προ 2 ετών στον ίδιο οικισμό γύναικα απο τον Μύτικα κατέληξε στον νοσοκομείο Λευκαδος απο επίθεση που δέχτηκε απο τα σκυλιά της περιοχής. Αντιθέτως υπήρξε αδιαφορία απο όλους μας και κυρίως απο τους ιδιοκτήτες αυτών. Οι οποιοί οχι μόνο δεν ζήτησαν νομίζω ποτέ συγνμη αλλά παραμένουν ακόμα άγνωστοι. Καλή η ζωοφιλία αλλα η"ανθρωποφιλία" ακόμα καλύτερη...Καλο Πασχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαζω και ξαναδιαβαζω το προηγουμενο μηνυμα προσπαθωντας να καταλαβω πως μπορει να συνδεεται με την ειδηση για τα σκυλακια που φαρμακωθηκαν και συμπερασμα λογικο δεν μπορω να βγαλω.Λυπαμαι για την κυρια αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω.Να υποθεσω οτι ο ανωνυμος φιλος βρισκει μια δικαιωση στον αποτροπαιο θανατο των κακομοιρων τετραποδων????Ημαρτον,αγιες μερες που ειναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Θα συμφωνήσω μαζί σας, ντροπή σε όποιον το έκανωε"
    Προφσνως σου "διεφυγε" η παραπανω φραση..το ημαρτον το λεω εγω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σε όλους!Μόλις ενημερώθηκα από φίλο για το άσχημο και αποτρόπαιο αυτό περιστατικό!!Το καλοκαίρι που κατέβηκα Κάλαμο,πηγαινοερχόμουν και Μύτικα!Είδα αρκετά αδέσποτα στην περιοχή και έτυχε να έρθω σε διαπληκτισμό με γύναικα,κάτοικο της περιοχης!Το τι ακολούθησε το γνωρίζει άνθρωπος της περιοχής.Όταν ανέβηκα Αθήνα(επειδή πολλά άτομα γνωρίζουν οτι τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με την κακοποίηση των ζώων)έλαβα τηλεφώνημα απο κοπέλα της περιοχής.Μου είπε πως σε περιοχή του Μύτικα εχουν γεννηθεί κάποια κουτάβια,κάτοικος της περιοχης,ηθελε να τα εξαφανισει διοτι τον ενοχλούσαν,πηγαινοντας τα σε απομακρυσμένη περιοχή καταδικάζοντας τα σε αργό θάνατο!!!Ήρθα σε επαφή με φιλόζωο κατοικο της περιοχης σας κ τον παρακάλεσα να ελέγξει το περιστατικό πριν προβώ σε οποιαδήποτε κίνηση,που θα δημιουργούσε εντάσεις και κακό στον "κυριο"αυτον.Όλα αυτά για να δείτε οτι εγώ έμεινα 2 μήνες και ήδη ξέρω 2 ονοματα υποπτων..Εσεις?Κανεις δεν ειδε τιποτα?Κανεις δεν γνωρίζει?Ειναι τόσο δύσκολο να μαζευτείτε και να κάνετε μια καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα της περιοχής??Αν δεν γνωρίζετε τις κινήσεις,το κατανοώ.Ρωτήστε άτομα που γνωρίζουν.Εγώ είμαι στη διάθεσή σας.Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΜΙΛΑ!!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΖΩΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ!ΚΥΡΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ..ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ,ΣΕ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΥΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.