Τουριστικός οδηγός: Νέα ενότητα στο blog.


Μία νέα ενότητα αποφασίσαμε να προσθέσουμε στο blog. Την ονομάσαμε τουριστικός οδηγός και πρόθεση μας είναι να περιέχει διαφημιστικά banners επιχειρήσεων της περιοχής μας. Εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέριες, camping, κ.α., καθώς και διάφορες χρηστικές στον επισκέπτη πληροφορίες. Εννοείται ότι η καταχώρηση και η διαφήμιση στον οδηγό αυτό είναι δωρεάν. Σύντομα λοιπόν θα δημιουργηθεί και περιμένουμε τις  καταχωρήσεις σας οι οποίες καλό θα είναι να είναι να αποτελούνται από 3-4 καλές φωτογραφίες, ένα μικρό κειμενάκι, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης σας. Απλά μας τα στέλνετε με e-mail στο mytikaspress@gmail.com.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.