Αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου νερού στο Δήμο Ξηρομέρου.


Μετά το μεγάλο θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με τη ποιότητα του νερού στο Δήμο μας και τα μέτρα που έλαβε η δημοτική αρχή (καθαρισμοί δεξαμενών, χλωρίωση, τοποθέτηση αυτόματων χλωριωτών), ήρθαν και οι απαραίτητοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι από την εταιρία «ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ» για να δείξουν ότι πλέον, εκτός από το Αρχοντοχώρι, στα άλλα διαμερίσματα το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Ακολουθεί το έγγραφο των αποτελεσμάτων των δειγματοληπτικών ελέγχων.

5 σχόλια:

  1. Ημερομηνία δειγματοληψίας και παραλαβής δειγμάτων 29/3/2012;;;;;;;; Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Οι καθαρισμοί, η χλωρίωση και η τοποθέτηση χλωριωτών έγινε μετά τις 12/4 που ξέσπασε το θέμα. Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Λάθος τυπογραφικό στο έγγραφο είναι; Οι έλεγχοι που βγάλαν ακατάλληλο το νερό σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Περιφέρειας έγιναν 13/3 και 20/3. Πως αυτοί με δείγματα 29/3 το βγάζουν κατάλληλο;; Κανένας εκεί στο Δήμο ακούει να μας απαντήσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλον 29/4 ηθελαν να γραψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε συνδυασμό με τις ημερομηνίες προσφορά-σύμβαση δοκιμών και αίτηση δοκιμών που είναι 25/4 σίγουρα πρέπει να είναι λάθος και να είναι 29/4 και όχι 29/3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το Αρχοντοχώρι τα αποτελέσματα έδειξαν ακαταλληλότητα;;;; Μήπως οι αρμόδιοι πρεπει να μας δώσουν τις εξηγήσεις που μας οφείλουν για ποιο λόγο δεν έγιναν απο την πλευρά τους όλες οι απαραίτητες ενέργειες που υποχρεούταν να κάνουν για να μην έχουμε αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη;Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο όρος ''παράλειψη''ενέχει ποινίκες ευθύνες για αυτούς που έχουν ιδιαίτερη νομική υποχρέωση και όφειλαν να ενέργησουν.Εαν αυτή η έξέλιξη οφέιλεται σε αμέλεια τότε πρέπει να δούμε και το ήθικο μέρος.Δηλαδή έχουν κάποιοι δικαίωμα λόγω της αδιαφόριας τους να μας <>με κολοβακτηρίδια;;;;;;¨Ενεργείστε κύριοι των άρμοδίων υπηρεσίων δεν έχει κανείς δικαίωμα και περιθώριο να παίζει με τη δημόσια υγεία έστω και αν αυτό αφορά στο ''ορεινό''και μακρινό για σας Αχοντοχώρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΖΑΦΤΣΑ Μ ΆΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΓΑΔΙΑ ΤΑ ΖΑΦΤΣΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.