Τι κάνετε μωρέεε;;;.... Όοοοχι άλλο χλώριο...


Γράφει ένας αναγνώστης.

Μάθαμε πρόσφατα ότι το νερό που πίνουμε στο Δήμο μας δεν χλωριωνόταν, οι δεξαμενές δεν καθαρίζονταν και γενικά έγινε πάρα πολύς θόρυβος και δικαιολογημένα για το νερό. Ο Δήμος αντέδρασε σχετικά γρήγορα, έκανε καθαρισμούς, έβαλε και αυτόματους χλωριωτές όπως ενημερώθηκα από το blog σας. Όμως εδώ και λίγες μέρες έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Το νερό του Μύτικα για το οποίο έχω ιδία γνώση είναι γεμάτο χλώριο, ανοίγεις τη βρύση και το μυρίζεις κατευθείαν στον αέρα. Δεν ξέρω μήπως και ξεβάψουν τα ρούχα αν τα πλύνουμε με αυτό το νερό.
Θα θυμηθώ λοιπόν μία από τις ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου που έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Κούρκουλος. «Τι κάνετε μωρέεε;;;.... Όοοοχι άλλο κάρβουνο». ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;;;... ΟΟΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΛΩΡΙΟ...

8 σχόλια:

  1. Μην διαμαρτυρεστε. Επιτελους ειδαμε ασπρη μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΓΕΥΣΗ ΒΟΥΝΙΛΑΣ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΧΛΩΡΙΟ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ . ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΑΝΤΙΖΟΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΤΙΟΡ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. armani theloyme kopelia, einai pio kosmopolitiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο φίλος 7:48 μ.μ.! Μπράβο! Προτείνω να ζητήσουμε από το δήμο να βάλει έναν υπάλληλο σε κάθε κάδο όλο το 24ωρο να καθαρίζει ότι πετάμε όποτε μας κατέβει. Και άλλον έναν μπροστά από κάθε μαγαζί να σκουπίζει και να μαζεύει τις γόπες και τα χαρτιά που πετάμε όσοι πίνουμε τον καφέ μας πρωί και απόγευμα. Όταν του μένει χρόνος να σκουπίζει και να τακτοποιεί τα τραπέζια και τις καρέκλες γιατί οι καταστηματάρχες δεν προλαβαίνουν από τη πολύ δουλειά που έχουν. Για τους βόθρους δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε τη θάλλασα, το οικόπεδο του γείτονα, στην ανάγκη και το δρόμο ρε παιδί μου. Τα δικά μας δε μυρίζουν εξάλλου. Μόνο τα ξένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπερβολές. Στην Ελλάδα προσέχουμε πολύ την καθαριότητα στους δημόσιους χώρους και τα νερά των βόθρων δεν τα βγάζουμε στους δρόμους. Για όλα φταίνε οι άλλοι...ανώνυμοι και επώνυμοι και γενικώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποτέ δεν λάβαμε την σωστή παιδεία και δυστυχώς μέχρι σήμερα οι προσπάθειες να αλλάξουμε και να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο το περιβάλλον είναι ελάχιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλόγιστη χρήση χλωρίου είναι επικίνδυνη για την υγεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.