Άρχισαν να παρουσιάζονται οι πρώτες δυσλειτουργίες από την απομάκρυνση του οδηγού του ασθενοφόρου.


Αναγνώστες μας, μας ενημέρωσαν ότι αρχίζει πλέον να γίνεται εμφανής, στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας συμπεριλαμβανομένων και των νησιών μας Καλάμου και Καστού, η έλλειψη του οδηγού για το ασθενοφόρο, που μετακινήθηκε στο Κ.Υ. Αστακού. Συγκεκριμένα μας ανέφεραν ότι δύο περιστατικά που έγιναν μέσα στην περασμένη εβδομάδα, εξυπηρετήθηκαν μέσω του ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο από το Αγρίνιο και η καθυστέρηση ήταν πολύ μεγάλη και χαρακτηριστική.
Εμείς αυτό που θα πούμε, λαμβάνοντας υπόψη και τα πολλά μηνύματα που έχουμε από τον κόσμο, είναι ότι θέλουμε το ασθενοφόρο επανδρωμένο με τον οδηγό του να βρίσκονται κανονικά στο Κ.Υ. Μύτικα. Αυτό είναι που ενδιαφέρει το κόσμο, χωρίς να στεκόμαστε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχει η υπηρεσιακή οδός να λυθούν και να γίνουν τα προβλεπόμενα. Το ασθενοφόρο όμως επανδρωμένο με οδηγό το θέλουμε στο Κ.Υ. Μύτικα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

12 σχόλια:

  1. φιλε μπλοκερ θετεις το θεμα στη σωστη βαση. δεν μας ενδιαφερουν τα προσωπα, αλλα να υπαρχει ασθενοφορο στη περιοχη. ειμαι απο το καλαμο, σε συγχαιρω και σε προτρεπω να μην αφησεισ να μπει κανενα σχολιο με προσωπικες αναφορες. αυτοι που σου στελνουν αυτα τα σχολια σκοπο δεν εχουν να λυθει το θεμα αλλα να κανουν κουτσομπολιο και να γυρισουν το θεμα σε προσωπικο. εμας σα κατοικους δεν μας ενδιαφερουν αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληροφορούμαστε ότι αύριο θα βρίσκεται στο Μύτικα ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Πεφάνης. Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχω καταλαβει κατι, εχει μετακινηθει και το ασθενοφορο στον Αστακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους ο κόμπος έφθασε στο χτένι!Χθες συγχωριανός μας, με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας,διεκομίσθη σε νοσοκομείο γειτονικής πόλης, με μεγάλη καθυστέρηση, με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ Αγρινίου.Επιτέλους καλούνται οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος.Πού οφείλεται η αργοπορία αντιμετώπισης του περιστατικού;Είναι το δεύτερο σοβαρό περιστατικό στο χωριό μας.Θα πεθάνουμε και δε θα το πάρουμε είδηση!!!
    Απαιτούμε 24ωρη υπηρεσία οδηγού ασθενοφόρου και ιατρού εφημερίας.Με μετακινήσεις προσωπικού δε βγαίνει τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από ότι ξέρω μετακίνησαν τον οδηγό, αλλά ασθενοφόρο χωρίς οδηγό δεν τσουλάει. απλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πω αγαπητέ 06:46. Έτσι όπως είναι γραμμένο το κείμενο της ανάρτησης μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν αληθεύει ότι αύριο θα βρεθεί ο Διοικητής στο Μύτικα, πρέπει εκπρόσωποι συλλόγων αλλά και απλοί δημότες να παραβρεθούν και να του εκφράσουν τα έντονα παράπονά τους για την μετακίνηση του οδηγού. Πρέπει και αυτός ο άνθρωπος να καταλάβει ότι με την απόφαση του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο περιστατικό το τελευταίο 2 ώρες έκανε να έρθει το ασθενοφόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενημερώστε μας αν ήρθε ο διοικητής και τι τελικά έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επειδη διαβαζω πολλα αυτες τις μερες με το θεμα αυτο πηγα στο κεντρο υγειας να δω τι εχει να πει και ο διευθυντης πριν τον κρινω,εγω εμαθα και μην περιμενετε να τα πω απο εδω οποιος κρινει να ακουει και τις δυο πλευρες πρωτα,ας ερωτηθουν και οι δυο γιατι ειναι πολλα και απ τις δυο πλευρες που δεν τα βλεπω εδω μεσα,εκτος και αν δεν τα βαζει ο διαχειριστης γιατι ακουσα και αυτο,οτι μπαινει οτι μας συμφερει.ευχαριστω και αντε να βγει μια ακρη επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μας ενδιαφέρουν οι ενδοϋπηρεσιακές και μη διαφορές οδηγού και Διευθυντή!Είναι αλλού παπά ευαγγέλιο, αυτές να επιλυθούν! Ας τελειώσει το παραμύθι...Κινδύνεψαν δυο συγχωριανοί μας λόγω απουσίας οδηγού ασθενοφόρου πριν λίγα 24ωρα.Επιτέλους υπευθυνότητα...

      Διαγραφή
  11. Σαν διαχειριστής του blog έχω να δηλώσω ότι to blog από την αρχή δεν πήρε θέση για τη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Και εμείς έχουμε γίνει γνώστες κάποιων πραγμάτων, αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει, αυτά τα θέματα λύνονται εντός της υπηρεσίας και υπάρχουν οι προβλεπόμενες διατάξεις. Εμείς αυτό που αναδείξαμε είναι αυτό που νοιάζει και το κόσμο, δηλαδή να υπάρχει το ασθενοφόρο στο Μύτικα με διαθέσιμο οδηγό έτοιμο να μεταφέρει οποιονδήποτε το έχει ανάγκη. Αυτό και τίποτα άλλο. Μάλιστα δεν αφήσαμε ούτε πρόκειται να αφήσουμε ανώνυμα σχόλια με προσωπικές αναφορές για κανένα από τους δύο να περάσουν και ας μας πουν λογοκριτές 100 φορές. Όποιος Ρομπέν του διαδικτύου θέλει να πει ανώνυμα πράγματα, ειρωνίες, κατηγορίες, συκοφαντίες κ.α. για κάποιους να ανοίξει ένα blog δικό του και να γράφει ότι θέλει να πάρει και την ευθύνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.