Οριστική ένταξη του βιολογικού καθαρισμού Μύτικα.


Στις 10 Μαίου, με σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ), σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το βιολογικό καθαρισμό στο Μύτικα. Όπως τότε μας είχε πει σε προφορική συζήτηση ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Λύτρας, μετά από προσπάθειες ενός και πλέον έτους ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για την υπογραφή του Σ.Α.Ο. (Συμφώνου Αποδοχής Όρων) και είχε φτάσει στη Δ.Ε. Αλυζίας έγγραφο με τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η θετική γνωμοδότηση της 10ης Μαίου, σήμερα γίνεται οριστική ένταξη του έργου του βιολογικού καθαρισμού Μύτικα.
Δείτε το παρακάτω έγγραφο με θέμα «Ένταξη της Πράξης ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ, με κωδικό MIS 328489 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη», όπου περιγράφετε λεπτομερώς το έργο, δίνονται τεχνικά, κατασκευαστικά και οικονομικά του στοιχεία.
Ο κύβος ερίφθει απ' ότι φαίνεται γι αυτό το μεγάλο έργο πνοής για το Μύτικα. Μακάρι όλα να πάνε καλά και σε εύλογο χρονικό διάστημα να αποκτήσει ο Μύτικας βιολογικό καθαρισμό. Είναι μια υποδομή απαραίτητη για να ξεκολήσει ο Μύτικας από τη στασιμότητα και να πάρει επιτέλους την ανάπτυξη που θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει.
Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα και να σας ενημερώνουμε. Δείτε το επίσημο έγγραφο:

4 σχόλια:

  1. σε 400 χρονια θα εινε ετοιμος να το θυμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται να προχωρά το θέμα. Ας μην είμαστε μονίμως μίζεροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό είναι αυτό. Πολύ καλό. Ας φροντίσουν οι ασχολούμενοι με τα δημοτικά πράγματα (νυν και μελλοντικοί) να κυνηγήσουν το θέμα του βιολογικού. Όλοι στον ίδιο τόπο μένουμε. Μην γίνει και ο βιολογικός σαν την επέκταση του σχεδίου πόλης ή σαν το λιμάνι. Ας κάνει και 500 χρόνια. Αρκεί το κάθε βήμα να μην σημαίνει 100 χρόνια πισογύρισμα, αλλά σταθερό πάτημα για το επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο και δεν βλέπουν με κομματικές ή άλλες παρωπίδες φαίνεται ότι κάποια βήματα ή τουλάχιστον προσπάθειες προς τα εμπρός γίνονται, σε αρκετά θα έλεγα θέματα. Ας μην είμαστε μίζεροι όπως λέει και ο φίλος 4:54

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.