Επιτέλους ο πεζόδρομος του Μύτικα έγινε πεζόδρομος.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Σας γνωρίζουμε ότι
Από 1/7/2012 έως 15/9/2012, ο πλακόστρωτος δρόμος από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μύτικα θα είναι κλειστός όλο το 24ώρο εκτός από τις ώρες 06:00 π.μ.-11:00 π.μ., κατά τις οποίες θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση οχημάτων τροφοδοσίας των εμπορικών καταστημάτων καθώς και οχημάτων του Δήμου.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Κώστας Τζάλας

Εμείς θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο φίλο Κώστα και στον Αντιδήμαρχο γιατί έκαναν το αυτονόητο που δεν τόλμησαν να κάνουν πρώην Δήμαρχοι και Πρόεδροι. Η αιτία γνωστή, μην δυσαρεστήσουμε ούτε έναν που έχει αντίρρηση. Οι αποφάσεις όμως δεν παίρνονται ποτέ με απόλυτη πλειοψηφία, αν περιμένεις σε μία απόφαση για να την εφαρμόσεις να συμφωνήσουν όλοι τότε απλά θα περιμένεις. Εμείς νομίζουμε ότι είναι θετικό που ο πεζόδρομος του Μύτικα γίνεται επιτέλους πεζόδρομος.

19 σχόλια:

  1. Τα συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορούν να ειπωθούν, από εχέφρονες πολίτες , για τον πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο του Μύτικα , γιαυτή τους την απόφαση να λειτουργήσει επιτέλους , η αγορά , ως πεζόδρομος , όπως γίνεται σε ΟΛΑ τα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδος. Ελπίζουμε οι μικροαντιλήψεις όσων δεν έχουν ξεμιτήσει πέραν απ΄τον Βουρό , να εκλείψουν ...και με την πάροδο του χρόνου να εξελειφθούν παντελώς.Στο χέρι των συνδημοτών μας είναι ο Μύτικας μας να πάρει ,έστω και αργά , την πρέπουσα θέση που του αξίζει και που την του την είχαν στερήσει ηθελημένα ή άθελά τους οι μικροπαραγοντισμοί των τ. διοικούντων Προέδρων και Δημάρχων.
    Ν.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?? ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΑΟΣ , ΠΑΙΔΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΣΕ ΜΕΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΗΣ ΘΑ ΧΑΣΚΟΛΟΓΑΣΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ,ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΔΕΚΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ Κ.ΣΑΜΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΙΟΥ ΤΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ Κ.Τ.Λ.ΛΙΓΟ ΡΗΜΑΔΙ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗΑΠΟ 19.00ΕΩς 07.00.ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ .ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,/,/,/ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΜΟ ΒΟΝΙΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ .Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙ ΤΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ Ο ΨΑΡΑΣ ΤΟ Ι.Χ.Ε.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Κ.Τ.Λ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΣΕΡΤΣΕΛΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να λες ανακρίβειες είναι τελικά το ποιο εύκολο. Το ότι ο πεζόδρομος επιτέλους θα κλείνει όλο το 24ωρο δεν σημαίνει ότι θα αυξηθούν τα τραπεζοκαθίσματα. Όπως είναι τώρα θα παραμείνουν απλά δεν θα επιτρέπονται τα οχήματα. Πως λοιπόν θα προκύψει μεγαλύτερο χάος όταν αφαιρείς τα οχήματα; Μάλλον το επιχείρημα σου στερείτε λογικής. Λες δεν θα μπορεί να κάνει κανείς βόλτα στο πεζόδρομο, μάλλον δεν έχεις επισκεφτεί μέρη με πεζόδρουμους, το αντίθετο συμβαίνει και μάλιστα δεν θα έχεις την έγνοια μην περάσει από πάνω σου κανένα αυτοκίνητο, τα μικρά παιδιά θα παίζουν αμέριμνα στο πεζόδρομο.
    Και για να τελειώσω αυτή τη πρωτοτυπία να έχουμε πεζοδρομήσει το κεντρικό δρόμο αλλά να επιτρέπουμε τα οχήματα είναι μοναδική. Θέλει υποδομές ο Μύτικας για να αποβάλλουμε επιτέλους τη κακή νοοτροπία ότι θέλω να πάω με το αμάξι μου έξω από το μαγαζί για να πιω καφέ, έξω από το κέντρο τύπου να βάλω τα αλαρμ για να πάρω τσιγάρα και εφημερίδα, να μπαίνω ανάποδα στο πεζόδρομο και επειδή είμαι ντόποιος να βρίζω και να ζητώ τα ρέστα από το ξένο που έρχεται απέναντι κανονικά... Έλεος, ας μάθουμε επιτέλους να συμπεριφερόμαστε.... ας μάθουμε επιτέλους να χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο μας σωστά. Το αυτοκίνητο δεν είναι για να το παίρνουμε έξω από εκεί που πίνουμε το καφέ μας ή τρώμε. Όσο για τους μόνιμους κατοίκους που θα κουβαλάνε τα πράγματα τους για να πάνε στο σπίτι τους πολύ υπερβολή ρε παιδιά, έλεος, θα μπουν θα κατεβάσουν τα πράγματα τους και θα βγουν. Το λέτε σα κάθε μέρα να γίνεται αυτή η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς η νοοτροπία του νεοέλληνα δεν αλλάζει με τίποτα όπως φαίνεται. Μία καλή κίνηση πάει να γίνει στο Μύτικα και για να είμαστε ειλικρινείς έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστον πριν 20ετίας , πετάγεται ο καθείς και λέει το μακρή και το κοντό του...Βρέ βγείτε επιτέλους έξω απ΄ το Βουρό ...και ας αφεθεί αυτό το μέτρο να δοκιμασθεί φέτος και αν δεν έχει αποτελέσματα , το αλλάζουν του χρόνου.Δεν χάθηκε ο κόσμος. Τα πράγματα σήμερα δεν είναι όλα στατικα- μονολιθικά και στο βωμό της αρπαχτής και του ωχαδελφισμού !! Εξάλλου απότι διάβασα η απόφαση έχει την έγκριση της πλειοψηφίας. Και αν κάποιοι ή κ ά π ο ι ε ς διαφωνούν γιαυτό που θέλει να εφαρμόσει το Τοπικο Συμβούλιο του Μύτικα , τί να κάνουμε.. στις δημοκρατίες υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας. Έλεος πιά , με τίποτα σωστό δεν ικανοποιήστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους λίγη λογική από κάποιους..... Επιτέλους 1:28... Ότι προσπαθείτε να μας πείσετε ότι αν δεν αφήσουμε τα οχήματα να κυκλοφορούν σε ένα δρόμο πεζοδρομημένο 500 μέτρων θα έχουμε χάος, ενώ τώρα είναι καλύτερα υποτιμάει την νοημοσύνη μας... Πάτε λίγο παραπέρα να δείτε τι κάνουν οι άλλοι και ελάτε να μας ξαναπείτε αυτά τα κουφά για υποδομές κ.λ.π. για ένα χωριό με αποστάσεις μετακινήσεις των 1000 μέτρων το ανώτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O 1 28 λες και ειναι βαλτος να μα αποτρελανει. Τα ανακατευει ολα μαζι απλα για να μη γινει τιποτα.
    Κωστα μπραβο σου που κανεις εστω και μιση κινηση για αυτο το θεμα. και να δεις και τα αλλα.
    1- δεν μπορουμε να περασουμε παραλιακα απο τα καφενεια- εστιατορια που βγαζουν καρεκλες εξω εξω απανω στο κυμα.Και συ ο ιδιος αυτο το εχεις δει.
    2- για τραπεζοκαθησματα χρεωνονται απο το δημο για 10 τετραγωνικα και πιανουν 50. Πληρωνει κανενας τελικα η ο δημος κανει τη παπια? μπορεις να μας πεις? Διαφορετικα μη ξαναστηλτε ραβασακια για νερο, νεκροταφειο κλπ.
    3- θα κανεις κατι να φυγουν απο το οδοστρωμα τα πασης φυσεως ψυγεια(δες και τη φωτογραφια),τουριστικα και αλλα παρανομα τοποθετημενα ειδη?
    4- θα κανεις κατι μαζι με τον αντιδημαρχο για τη τριτοκοσμικη κατασταση με τα πανερια των ψαραδων, που πωλουν τα ψαρια χωρις παγο με τις μυγες να καθωντε και να περνουν μεζε, στο επιπεδο του δρομου μες στη σκονη? Καμια φορα και κατευθειαν το δρομο μεσα σε ναυλον σακουλα.Η που καθαριζουν ψαρια στην αγορα μεσα σε μπουγελα με βρωμικα νερα, και μαζευοντε συνεφο οι σφηκες.
    5- Θα κανεις κατι με τη μουσικη που πεζουν απ το πρωι ως το βραδυ οποια ωρα τους κατεβει? αλλος τρωει στο εστιατοριο και πρεπει να ακουει μουσικη για βρυκολακες απ τον Καιαδα?
    6- Τι θα γινει σε ωρα αναγκης για ηληκιωμενους του κεντρου αν χρειαστουν ασθενοφορο και γιατρο? Πως ανοιγει το μπλοκο? Θα ψαχνουμε να βρουμε ποιος εχει κλειδι? Δεν πρεπει να ενημερωσετε με ανακοινωση τον κοσμο?
    7- αναξιοπαθουντες η αναπηροι συμπολιτες μας του κεντρου που κυκλοφορουν με αυτοκινητο απο πορτα σε πορτα πως θα φθανουν στο σπιτι τους.
    Αφου λοιπον περνετε περιριστικα μετρα, συγχρονως θα πρεπει να περνετε και μετρα που δινουν λυσεις σε υπαρκτα, πρακτικα καθημερηνης ζωης προβληματα και αναγκες.
    Οσο για τους λεγομενους επαγγελματιες, οτι και χαρι να τους κανεις δε προκειται να τους ευχαριστησεις μια και εχουν συνηθησει στο χαος και την αρπαχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ κύριε 6:13 μ.μ Ορθώς βάζετε κάποια προβλήματα που όντως απασχολούν θέλω να πιστεύω και άλλους συμπολίτες μας εδω στο Μύτικα.
      - Στο υπ΄αριθ. 2 (Τραπεζοκαθίσματα). ΟΥΔΕΙΣ πληρώνει όπως και τα παραλιακά 6-7 μαγαζιά στο ΛΥΣΙΜΟ -ΠΑΛΙΟΒΑΡΚΑ -ΠΑΛΙΟΜΑΓΑΖΑ , αλλά και στην πλατεία στην Κανδήλα . Δεν πληρώνει ΟΥΔΕΙΣ τσακιστή δεκάρα.
      Μια ματιά στον προυπολογισμό του Δήμου θα σας πείσει περί αυτού . Σας το λέω αυτό με πάσης βεβαιότητος.
      - Στο υπ. αριθ. 4 θέμα ( Πανέρια με τους ψαράδες ... )Δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής , αλλά της Αστυνομίας και , του Υγειονομικού , εφόσον παραβιάζονται βασικοί κανόνες υγιεινής.Εδώ βέβαια περισσότερο είναι θέμα αισθητικής του Ψαρά και την εικόνα που θέλει να μοστράρει στους πελάτες του και γιατι όχι και του πελάτη που ψωνίζει απο τέτοιους όπως χαρακτηρίζεις ψαράδες. Είναι όμως ΟΛΟΙ τους της αρπαχτής και φυσικά έχουμε ευθύνες και εμείς οι πολίτες.
      - Στο υπ΄αριθ. 5 θέμα . Είναι αποκλειστική αρμοδιότητα και μάλιστα του Τοπικού Συμβουλίου κάθε χωριού και εν προκειμένω του Μύτικα , όπου μπορεί να κάνει και αφαίρεση λειτουργίας της αδείας χορήγησης μουσικής αλλά και της έγκρισης λειτουργείας του καταστήματος ( Νόμος του Καλλικράτη, Ν.3852/2010 ΦΕΚ 87Α/ 7-6-2010).
      - Στο υπ΄ αριθ. 6 θέμα αλλά και 7 , είναι εκ των ουκ άνευ. Εξυπακούεται οτι το ασθενοφόρο , αλλά και ο ιδιώτης Γιατρός ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πηγαίνει ΠΑΝΤΟΥ , ακόμη και όπου υπάρχει και απαγόρευση. Δεν συζητιέται κάν... ΄Οσο για τους αναξιοπαθούντας - όντως που θα υπάρχουν - και αυτό φρονώ οτι θα αντιμετωπισθεί απ΄τα εντεταλμένα όργανα ( Αστυνομία ) με ανθρωπιά , παρεκτός και ΟΛΟΙ στο Μύτικα μας προκυψουν " ανάπηροι ".
      ΄Ενα πράγμα κατά τη γνώμη μου χρειάζεται και που δεν υπάρχει. Αλλαγή της νοοτροπίας μας και φυσικά ΤΟΛΜΗ και ΘΕΛΗΣΗ απο τους καθ΄ ύλην αρμοδίους ... Και το λέω αυτό γιατί τα υπ΄ αριθ. 2 και 5 θέματα υπήρχαν απο παλιότερα , υπήρχαν και πέρυσι και θα υπάρχουν και στο μέλλον και οι υπεύθυνοι θα κάνουν οτι δεν τα " βλέπουν" για τους γνωστούς ψηφοθηρικούς λόγους που έκαναν το ίδιο και οι προγενέστεροι τους.
      Ν.Λ

      Διαγραφή
    2. Ν.Λ. τα προαναφερόμενά σου είναι εύστοχα και ακριβέστατα! Έτσι έχουν τα πράγματα!Θα αντιγράψω δυο φράσεις σου "Αλλαγή της νοοτροπίας μας και φυσικά ΤΟΛΜΗ και ΘΕΛΗΣΗ απο τους καθ΄ ύλην αρμοδίους" και "έχουμε ευθύνες και εμείς οι πολίτες"

      ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μήπως είσαι ο ...Νίκι Λάουντα;Πάντως έχεις τεκμηριωμένη άποψη.

      Διαγραφή
  8. σημερα ειχε ποιο πολλα μεσα απ οτι τισ αλλες φορες που ηταν ανοιχτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11 ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ. ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΑΡΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ .ΩΡΑΙΟ ΜΕΤΡΟ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νομιζω οτι δεν επρεπε να βγουν οι μπαρες . αυτα που εβαλαν μετεκινουνται ευκολα, και χθες το βραδυ ολα τα μηχανακια μεσα ηταν. Λαθος που βγηκαν οι μπαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια τρύπα στο νερό. πάλι σήμερα ΜΠΑΧΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάθε αρχή και δύσκολη και οι Κασσάνδρες στη γωνία περιμένουν. Η αστυνομία να βγει επιτέλους και να κάνει τη δουλειά της. Κόψτε μερικές κλήσεις και θα δούμε. Όλοι όσοι στέλνουν τα σχόλια χαράς απλά τους λέμε το μέτρο είναι σωστό οι άνθρωποι είναι για κλάματα με τη νοοτροπία τους.... Θα πετύχει το μέτρο και τότε ξέρουμε ότι θα βάλετε μαύρες πλερέζες γιατί σας ενοχλεί κάτι σωστό να πετύχει.... Ζείτε στο μικρόκοσμο σας και νομίζετε ότι αυτός τελειώνει στο Βορό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΑΡΙΑ Η ΣΑΜΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολα ειναι συνάρτηση της δικής μας και μονον νοοτροπίας. Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε και να αλλάξουμε κάποιες κακώς κείμενες νοοτροπίες τύπου να σταματάμε π.χ με το αυτοκίνητο μας μπροστά στις εφημερίδες , μέσα στο παζάρι , με τα αλάρμ του αυτοκινήτου ανοιχτά για να πάρουμε τσιγάρα. Στο χέρι μας λοιπον είναι να συμβάλλουμε προς το θετικότερο.
    Ν.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μέτρο έχει δυσκολία στην εφαρμογή λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς μας. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά μας και όχι το μέτρο. Αντιδήμαρχε Σπύρο, Πρόεδρε Κώστα, μην κάνετε βήμα πίσω, μην κάνετε το εύκολο που είναι να το πάρετε πίσω, κάντε το δύσκολο που είναι να το εφαρμόσετε. Προτρέψτε τον μοναδικό αστυνομικό να μοιράσει κλίσεις με το κιλό σε κάποιους που στο μυαλό τους έχουν δεν ξέρω τι, να πονέσει η τσεπούλα τους και τότε θα δεις πως θα αλλάξουν συμπεριφορά. Η πλειοψηφία των κατοίκων του Μύτικα ευτυχώς συμφωνούν με το αυτονόητο ένας πεζόδρομος να είναι πεζόδρομος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.