Είκοσι μέρες χωρίς νερό στο Αρχοντοχώρι!!! Βαστάτε παλικάρια ...


Κοντά στις είκοσι μέρες χωρίς νερό βρίσκεται το Αρχοντοχώρι, για να είμαστε πιο ακριβείς το μισό περίπου χωριό δεν έχει σταγόνα νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, προερχόμενος από το Αρχοντοχώρι, σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί εκφράζοντας με το τρόπο αυτό την έντονη του δυσαρέσκεια για την όλη κατάσταση με το νερό στο Αρχοντοχώρι.
Μεγάλη πληγή το νερό στο Αρχοντοχώρι και βαρύτατες οι ευθύνες όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών που κάθε φορά υπόσχονταν λύση σε αυτό το θέμα και κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα. Επιτέλους δώστε λύση, οι δημότες στο Αρχοντοχώρι δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, δικαιούνται να έχουν πόσιμο νερό το 2012...

34 σχόλια:

  1. Πριν λίγο καιρό μας είπαν πώς το νερό στο Αρχοντοχώρι έχει κολοβακτηρίδια και είναι ακατάλληλο ακόμα και για μαγείρεμα!!Μετά από έντονα παράπονα κυρίως αναγνωστών του blog και δημοτών και με την υπενθύμιση προς τους αρμόδιους ότι έχουν σίγουρα πολιτικές ευθύνες αλλά μπορεί να έχουν και ποινικές,που άφησαν ένα ολόκληρο χωριό εκτεθειμένο σε πιθανές μολύνσεις ,αξιώθηκαν να κάνουν χλωρίωση στη δεξαμενή και να διανείμουν στους κατοίκους δωρεάν πόσιμο νερό από την κορπή,μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση.Αργότερα όμως και αφού το σκέφτηκαν καλύτερα (προέκυψε και μια βλάβη στο ενδιάμεσο εκλέξαμε και κυβέρνηση)θυμήθηκαν τον παλιό ΄΄καλό΄΄ τους εαυτό και αποφάσισαν πώς το Αρχοντοχώρι είναι μακριά είναι ορεινό άσε που είναι και μαθημένο και μπορεί να αντέξει χωρίς νερό για περισσότερες από είκοσι ημέρες!!!!!!!!!!!Αυτό που ξέχασαν είναι πως το χωριό αυτό έχει ακόμα πολλούς ψηφοφόρους και μήπως λέω μήπως έτσι ''διψασμένοι'' που είναι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές αρχίζουν να πίνουν εις υγείαν ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;;;γιατί ο νύν εγκρίνει κονδύλια για να φτιαχτούν οι λακούβες της παραλιακής ζώνης,έργο απαραίτητο και επείγον και αυτό αλλά μπροστά στην λειψυδρία;;;;;;;;;;;;;;Βέβαια για να μην κατηγορούμε μόνο την δημοτική αρχή πρέπει να αναλάβουμε και σαν πολίτες τις ευθύνες μας και να μην τους αφήσουμε να αδιαφορήσουν ξανά για εμάς και για τον τόπο μας,εκτός και αν έχουμε μάθει έτσι και μας ικανοποιεί εν έτη 2012 να μας γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες.Τα πηγάδια στα σπηλτάτα ευτυχώς έχουν ακόμα νερό αλλά πρέπει κάποιος να μας πει πως πέφτει το νερό απ΄το γαλατοπάφλα στό πλυντήριο ρούχων και αυτό να το εξηγήσει και στις λιγοστές νύφες που διαμένουν μόνιμα αλλά και θα έρθουν στο Αρχοντοχώρι για διακοπές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΠΙ ΑΡΕΤΑΚΙΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υπενθυμίσουμε οτι : ο τ. Δήμαρχος Αλυζίας ( κ. Δ. Τριποτσέρης που είχε εκλεγεί στις προγενέστερες δημοτικές εκλογές με το χρίσμα της Ν.Δ ) είχε κάνει εγκαίνια για το νερό στο Αρχοντοχώρι επιστρατεύοντας μάλιστα και τον τότε Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος κ. Σπυρίδων Σπυρίδων . Σήμερα το Αρχοντοχώρι διψάει και είναι όμηρο ΟΛΟ το χωριό σε 5-6 Σοσιαλιστες παραγοντίσκους της Ανω Καντήλας που θέλουν να ποτίζουν τα μποστάνια , τα κήπια και τα χλωροφάσουλοκολόκυθά τους ...Και η σημερινή δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτη , ΑΤΟΛΜΗ και πολύ λίγη να εφαρμόσει τα αυτονόητα. Απλά να στείλει στον εισαγγελέα τους 5-6 νταβατζίδες που κρατάν τα κλειδιά απ΄ τις "παράνομες" κατ΄ αυτούς δεξαμενές της Ανω Καντήλας που υδρεύονταν το Αρχοντοχώρι.Δηλαδή κρατάν τα κλειδιά απο τις δεξαμενές που είναι περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Ξηρομέρου.Να γιατί λέμε οτι η σημερινή δημοτική αρχή είναι ΑΤΟΛΜΗ και εκ του αποτελέσματος και παντελώς ανύπαρκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν φιλε βασιλη σου εστειλα σχολιο στη αναρτηση σου για το εργο του βιολογικου καθαρισμου, αμφισβητοντας την ικανοτητα διαχειρησις και λειτουργιας του εργου απο τη δημοτικη αρχη, αναφερομουνα και στη αποτυχια διαχειρησης του δυκτιου υδρευσης , σαν χειροπιαστο παραδειγμα.
    Ομως εσυ το εκοψες και ετσι δικαιωθηκα πολυ γρηγορα.
    παντα φιλικα, καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτόν το δημοτικό σύμβουλο που είναι έτοιμος να παραιτηθεί όπως λέτε τον ρωτήσατε αν γνωρίζει ποιό είναι και που οφείλεται το πρόβλημα του Αρχοντοχωρίου και τι έχει κάνει ο ίδιος μέχρι σήμερα για να το λύσει; Η παραίτηση με άλυτα τα προβλήματα είναι εύκολη. Πρώτα τα λύνεις ή προσπαθείς να τα λύσεις με έργα και όχι με απειλές και στη συνέχεια παραιτείσαι φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EINAI OI IΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΚΑΝΔΗΛΑ, ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΒΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΟΝΙΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 10:39 παρασύρεσαι από την ΄΄αγανάκτησή΄΄ σου και διαστρευλώνεις την πραγματικότητα. Κανείς δεν κρατάει κλειδιά από τις γεωτρήσεις. Απλά δεν μπορούν ακόμη να λειτουργήσουν νόμιμα. Δεν αναρωτιέσαι γιατί δεν λειτουργούν αφού το τωρινό δημοτικό συμβούλιο, εδώ και πολύ καιρό και μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης, πήρε την απόφαση να τις λειτουργήσει; Όσο για το φίλο 12:33 θέλω να τον ρωτήσω αν γνωρίζει την πορεία του έργου του βιολογικού και τα προβλήματα που προέκυψαν για την ένταξή του στο σχετικό πρόγραμμα της ΕΕ. Αν ναι τότε αυτός ήταν μήπως που τα ξεπέρασε και όπως διάβασα σε αυτό εδώ το μπλογκ προχθές το έργο τελικά εντάχθηκε ή μήπως ήταν η δημοτική αρχή που πήρε το θέμα στις πλάτες της όταν η αντιπολίτευση πριν ένα περίπου χρόνο καλούσε το δημοτικό συμβούλιο να προχωρήσει σε διενέργεια νέου διαγωνισμού για σύνταξη νέας μελέτης; Ας είμαστε λίγο μετριοπαθείς στα σχόλιά μας ειδικά όταν μιλάμε για ζωτικά θέματα του χωριού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο διαταύτα κ. Σύμβουλε...(8:59μ.μ ) Αν ο Μύτικας απ΄όπου κατάγεσθε ήταν 20 μέρες δίχως νερό τι θα έκανες ; Τώρα που το Αρχοντοχώρι δεν έχει νερό ( και τι νερό ; αυτό που πρόσφατα βγάλανε ακατάλληλο και γιαυτό τσιμουδιά...) τι κάνεις ; Στέκεσε στην νομιμότητα ή όχι και δεν σε ενδιαφέρει που 1200 ψυχες υποφέρουν από την δική σου ανεποτελεσματικότητα και ανεπάρκεια. Ξέρεις οτι το δημοτικό σχολείο του Μύτικα ( μέσα στη Λίμνη )δεν είχε ποτε ΆΔΕΙΑ πολεοδομική , όμως εκεί μέσα κάνανε σχολείο χρόνια οι μαθητές του Μύτικα. Αφείστε λοιπόν τις νομιμότητες και τα τσιριτσάτζελα , δώστε λύσεις ( εξάλλου γιαυτό σας εξέλεξε ο κόσμος ) , ανεβήτε τώρα στο Αρχοντοχώρι που μέχρι πριν ένα δεν ξέρατε κατά που πέφτει,ακούστε τα προβλήματα και νιώσετε έστω μια ώρα τους Αρχοντοχωρίτες που δεν έχουν νερό να πληθούν , γιατί για πιώμα έχουν τα βυτία της Κορπής και πίνουν χρόνια τώρα... Νιώθεις υπερήφανος κ. Σύμβουλε που το 2012 οι συνδημότες σου στο Αρχοντοχώρι υποφέρουν ; Τολμήστε να κάνετε μια ανοιχτή συνέλευση τώρα ( χτές θαλεγα ) κι όχι αργότερα στο Αρχοντοχώρι με μοναδικό θέμα το νερό και θα δείτε απο που θα φύγετε.Αλλά το χωριό αυτό το θυμάστε μόνο στις εκλογές και όσοι δεν ξαναβγαίνετε Σύμβουλοι ( πολλά τα παραδείγματα απ΄το εγγύς παρελθόν ) , δεν ξαναπατάτε ΠΟΤΕ στο Αρχοντοχώρι , μα και αν θέλετε να πάτε π.χ Αγρίνιο πάτε μέσω "Κεφαλλονιάς". Απάντησε κύριε στην ουσία : Γιατί ένα χωριό υποφέρει απο τη δική σου ανεπάρκεια και αν ο Μύτικας δεν είχε νερό τόσες μέρες τι ενέργειες θα έκανες; Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα και άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε... Και εφόσον απαντάς για λογαριασμό της δημοτικής αρχής ( κόπτεσε για τα κλειδιά στις δεξαμενές στην Ανω Καντήλα) , είσαι Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας . Αλλά δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να γνωρίζεις , οτι οι Σύμβουλοι απαντάν επώνυμα ή παρετούνται! Και συ κρύβεσαι... Αιδώς αργείοι !!

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστούμε το μπλογκ μυτικας πρεσσ για την ανάξειξη του θέματος επιτέλους, αργήσατε πολύ, είκοσι μέρες.Εμεις στο Αρχοντοχώρι πραγματικά νιώθουμε όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια ουγκάντα.Αντε να δούμε μήπως η δημοσιοποίηση φέρει κανένα αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αναγνώστη το μάθαμε προχτές από φίλο του blog και χτες επίσης άλλος φίλος του blog με έντονο τρόπο μας έθεσε το θέμα και γιατί το «κρύβουμε».
      Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους στα χωριά μας, ότι τα θέματα που τους απασχολούν δεν γίνεται να τα γνωρίζουμε εμείς που μένουμε Μύτικα-Αγρίνιο. Αυτή είναι και η λειτουργία των blogs. Εσείς πρέπει να κάνετε το μικρό κόπο και να μας στείλετε τα θέματα σας να τα αναρτήσουμε, εμείς είναι πρακτικά αδύνατο να ξέρουμε οτιδήποτε γίνεται στα χωριά μας.

      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!! ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!! 31622 € ΓΙΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ & 10500 € ΣΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ!!! ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το φιλο 1024 συμφωνω απολυτα μαζι σου.θιγεις πολλα σωστα θεματα.
    Νοηται το 21ο αιωνα πολιτισμος χωρις νερο?
    Ετσι κανουν οι του δημου, αντιδημαρχοι, συμβουλοι κλπ καθως ΚΑΙ η αντιπολητευση. Οταν τους συμφερει γραφουν επωνυμα, και τις ποιο πολλες φορες ανωνυμα προβαλουν τις θεσεις του απαιτωντας επωνυμια απ τους αλλους!!
    Παντως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα Μυτικα, Ζαβιτσας κλπ γιατι και το νερο του Μυτικα χαλια ειναι και πινουμε απο μπουκαλια.
    Απλως ατολμοι αναζητουν ψηφαλακια στη ανω Καντηλα και δε κανουν τιποτα.
    Οσο αφορα την αδεια του κτιριου στη λιμνη μας ξυνεις παλιες αθεραπευτες πληγες. Καπως ετσι και το λιμανι το αρχισανε εδω, το πηγαν παραπερα, το βουλιαξαν ποιο διπλα και τωρα βγαζουν ολοι τη ουρα τους εξω και αυτοδοξαζονται.
    Τα σχολια σου τολμηρα και σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθώς κ. 9:46π.μ κάνετε και σεις τις επισυμάνσεις σας και σας ευχαριστώ. Κάποιοι που δεν γνώριζαν και κατ΄εμένα δεν γνωρίζουν κατά που πέφτει η Ζάβιτσα , γιατί απλούστατα την ανακάλυψαν μόλις πριν 1,5 χρόνο..., έχουν το θράσος να κρύβονται - ενώ ασκούν αιρετή και μάλιστα θεσμική εξουσία και δεν δίνουν λύση στο όντως χρονίζων πρόβλημα υδρεύσεως του Αρχοντοχωρίου . Ευθύνες ο λαός ζητάει από αυτούς που πρόσφατα τους επέλεξε - ανεξαρτήτου ιδεολογίας - να διοικήσουν και να πράξουν καλύτερα απο τα κακώς κείμενα των προηγουμένων....Και όπως φαίνεται είναι όντως ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ! και δεν ξέρω αν είναι ικανοί να διοικήσουν και ένα "Λόχο στρατιωτών " και στην προκειμένη περίπτωση ως στρατιώτες λογίζω τους απλούς και ταπεινούς Αρχοντοχωρίτες που ΟΛΟΙ τους περιπέζονται απ την αδιαφορία των διοικούντων , αλλά και της Αντιπολίτευσης φυσικά. Σας ερωτώ ειλικρινά αν ο Αστακός ή ο Μύτικας είχε να πιεί νερό 20 μέρες τι θα γινόνταν ; Στην τελευταία παράγραφο μπορεί να απαντήσει ΕΝΑΣ μα ένας Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ; Αν όχι , τότε μην διανοειθήτε να ξανανεβείτε απ΄τον Πύργο κι πάνω. Ο λαός του Αρχοντοχωρίου θα σας αντιμετωπίσει ακριβώς όπως πρόσφατα αντιμετώπισε ανά το πανελλήνιο τους πολιτικούς με μπουγελώματα και γιαουρτώματα...κι όχι μόνο.
      Δεν πάει άλλο αυτό το παραμύθι( τρέχει δεν τρέχει το νερό .. είναι κατάλληλο ή ακατάλληλο , χάλασε ή όχι κ.λπ ) με το νερό στο χωριό μας. Και έχετε και το θράσος να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα ; Απαντήστε κ.κ θεσμικοί αν ο Αστακός ή ο Μύτικας είχε 20 μέρες δίχως νερό τι θα κάνατε ;

      Διαγραφή
    2. Φίλοι μου , όταν βάζω ερώτημα Μύτικας ή Αστακός , το βάζω λόγω Τουριστικής ιδιαιτερότητας και μόνο. Για μένα ΟΛΑ τα χωριά του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ πρέπει να έχουν και να πίνουν αρκετό και καθαρό νερό.Και για έναν άλλο λόγο βάζω τη σύγκριση των χωριών Αστακός - Μύτικας. Αν σε αυτά τα χωριά υπήρξε πρόβλημα νερού ,ο κόσμος θα αντιδρούσε με Κανάλια , Ραδιόφωνα κ.λπ μέτρα και εμείς εδώ πάνω στο Αρχοντοχώρι...δυστυχώς ακολουθούμε την παλιά πεπατημένη οδό δηλ. της " αδιαφορίας" , μην θίξουμε τους Τοπικούς Κοτζαμπάσηδες που μέχρι χτές μας τάϊζαν " τρυφίλι και παράνομες επιδοτήσεις " και σήμερα που κόπηκε το άρμεγμα της "Αγελάδας" ( παράνομα πρίμ ), ο κόσμος ψήφισε και έδωσε - έστω και αργά - ΠΟΛΛΑ μα ΠΟΛΛΑ μηνύματα στους Κοτζαμπάσηδες και Δερβίσηδες της Ζάβιτσας που κατάντησαν το χωριό μας σε αυτά τα χάλια...Και τολμώ να πώ πως και εμείς ως Αρχοντοχωρίτες για τα χάλια μας δεν είμαστε άμοιροι των ευθυνών μας...Όμως ψηφίσαμε ως ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ για κάτι καλύτερο... Και απ΄ τον Ιανουάριο του 2012 που εμφανίστηκε έντονα το πρόβλημα με το νερό στο χωριό μας ,οι θεσμικοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί , ποιοί ; αυτοί (ή καλύτερα αυτός που νιώθει οτι η ΑΛΥΖΙΑ είναι δική του .. ), ναι αυτός ντέ που μέχρι πρότινος δεν ήξερε κατά που πέφτει η Ζάβιτσα ...

      Διαγραφή
  12. φιλε 221 24 ιουνιου καλα τα λες για τον Αρετακια!!
    Τωρα αντε σαν εκπαιδευτικος που εισαι και κανε 3 μηνες διακοπες αραχτος σε 2 καρεκλες στα καφενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που ανήκουν οι ευθύνες για το νερό στο Αρχοντοχώρι το ξέρουν όλοι ακόμα και οι ίδιοι που τις έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακολουθώ τα σχόλια σας από χθες που δημοσιεύθηκε αυτό το άρθρο και έχω να πω σε όλους σας δύο πράγματα:
    1.Πολύ καλά κάνετε και ¨τονίζετε¨ τόσο καυτά το πρόβλημα του νερού στο Αρχοντοχώρι.
    2. Άν ήμουν Δημ.Σύμβουλος από την Αλυζία (της πλειοψηφίας ή όχι) το ελάχιστο που θα έκανα θα ήταν η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    Αλλά καλά βολεύονται όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο διαταύτα δεν απαντάτε κύριοι. Εάν ήσασταν 22 μέρες δίχως νερό , τί θα κάνατε ; Θα ήταν τιμή μου να ήμουν Δάσκαλος...Ομως δεν είμαι . Όσο για τον κ. Γαλούνη που ακόμα σας φταίει , αυτός έχει κριθεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ απ το ΛΑΟ της ΑΛΥΖΙΑΣ με καταδίκη 555 σταυρών διαφορά απ΄τον προηγούμενο Δήμαρχο τον κ. Τριποτσέρη. Το πρόβλημα μας κ.κ. 6:02 μ.μ και 6:23 μ.μ ,δεν είναι ο κ. Γαλούνης που κρίθηκε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ , αλλά οτι ο Λαός επέλεξε κάποιους άλλους για να διοικήσουν καλύτερα απ΄ ότι λειτουργούσε ο κ. Γαλούνης και ο κ. Τριποτσέρης ( και ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολα ,το πρόβλημα με το νερό και τους Νταβατζήδες της Ανω Καντήλας που έκλεισαν τις βρύσες , δημιουργήθηκε επι θητείας του κ. Τριποτσέρη ) , δημιουργήθηκε το πρόβλημα με το νερό εδώ και 6 μήνες και σεις και οι δύο ( 6:02μ.μ και 6:23μ.μ ) λέτε αερολογίες και άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε... Αλλά φαίνεται δεν έχετε νιώσει τι θα πει να μην έχετε νερό να πληθείτε και να πλήνετε τα πόδια σας...΄Εχετε τόση τυφλομάρα και κόμπλεξ που σας φταίει αν ο άλλος είναι Δάσκαλος ή Καθηγητής. Και σεις μπορούσατε να γινόσασταν εκπαιδευτικοί αλλά όπως φαίνεται επελέξατε τον δρόμο που επιλέξατε και την εύκολη , αλλά και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ κριτική . Απαντήστε απ΄ όποιο μέρος και να είστε . Αν είχατε 22 μέρες δίχως νερό τι θα κάνατε ; Ενας Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορεί ν΄ανέβει στο Αρχοντοχώρι να εξηγήσει για την τόση ανεπάρκεια που σας δέρνει ; Σας περιμένουμε αύριο το πρωϊ στο καφενείο του Χεινόπωρου. Θα σας κεράσουμε ό,τι θέλετε ...αλλά και θα σας τα ψάλλουμε. Τολμήστε λοιπόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΟΥΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΣΟΥ ΜΠΟΥΡΑΝΕΛΗΔΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ Η ΖΑΦΤΣΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΚΙΑΖΗΣΤΕ . ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΗ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗ ΝΑ ΜΑΤΑΚΑΤΕΒΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΩΡΑ. ΑΙΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΡΑΞΤΕ ΝΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΝΕΡΟ ΣΤ ΖΑΦΤΣΑ ΚΙΑΦΗΣΤΕ ΤΣΙ ΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΥ ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ . ΕΣΑΣ ΨΗΦΣΕ ΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΑΧΥΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΠΛΑΡΙΑ .ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΤΡΑΜ ΝΕΡΟ ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΤΕ .ΑΪ ΣΗΧΤΗΡ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΤΣΙ ΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΑΣ. ΜΠΟΥΡΑΝΕΛΗΔΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάζω τις πιο πάνω απόψεις των συμπατριωτων μου , κατ΄ άλλους θετικές και κατ΄ άλλους αρνητικές και ειλικρινά πικρένομαι αφάνταστα ,γιατί ως επαρχία είμαστε τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω απ΄τα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας.
    Και να σκεφτείτε αγαπητοί ΟΠΟΥ ΓΗΣ αναγνώστες του MYTIKASPRESS , οτι οι Αρχοντοχωρίτες είναι ο σημαντικότερος οικονομικός αιμοδότης απο πολλά χρόνια ( πριν τον πόλεμο του 1940 ) τόσο του Αστακού , όσο δε και του πανέμορφου Μύτικα ΜΑΣ. Σχεδόν ο μισός και πλέον Μύτικας είναι Ζαβιτσάνοι και είναι γνωστές σε όλους μας οι οικογένειες που κατοικούν στο Μύτικα. Όπως και πολλές οικογένειες στον Αστακό κατάγονται από το Αρχοντοχώρι ( Ζάβιτσα) λ.χ οι οικογένειες : Παπαναστάσης ,Χάνδρας ,Κολιάς , Καϋμενάκης ,Κρίθυμος ,Πεταλιάς ,Χεινόπωρος,Τζουροπάνος,Ψωμάς,Μουχάνης , Καραγιάννης , Κούκας ,Γιαννέλης , Τσάκαλης κ.λπ. Και αυτό το χωριό με τους φιλόξενους και περήφανους κατοίκους του, το έχουν , όπως φαίνεται , εγκαταλλείψει και οι μέν ( δημοτική αρχή ) και οι δε ( αντιπολίτευση ). Άραγες του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ 6:02 ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ?? ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ) Ο ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΜΕ??? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ??? ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ας τολμισουν μερικοι να περασουν τον πυργο για να κατσουν στα κεφενεια της ζαβτσας και θα τα κουσνε. Τους ψηφισαμε και ειναι και συμβουλοι, προεδροι.ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν λετε τιποτα για το σκατοπασοκ και τη διαλυση των τοπικων κοικωνιων για εκλογικα τερτιπια με τον καλικρατη. χωρις λεφτα και χωρις προσωπικο πως θα παιξεις. κανονικα πρεπει να παραιτηθουν ολοι και ο δημαρχος και οι δημοτικοι συμβουλοι και οι προεδροι σε ολη την ελλαδα. βρηκαν ευκαιρια για να κανουν αντιπολιτευση εκ του ασφαλους σε ενα μεγαλο χρονιζον προβλημα τοσο υπαρκτο όσο και επικοινωνιακο για τον δημαρχο. αλήθεια ποιος δημαρχος θα ηθελε να τον κρνουν αρνητικα για ενα τοσο σοβαρο θεμα? κανεις. μακαρι να ειχε τη μαγικη τσεπη να μοιραζει λεφτα η επιδοτησεις η δεν ξερω τι. καλα κανουν αφου ο δημαρχος δεν βγαινει στο λαο με συνεντευξεις και επιτοπου κινησεις και επισκεψεις να ξεφτιλισει το πασοκικο κρατος των κομματικων σχεδιασμων ανα την ελλαδα και των ψευτικων υποσχεσεων ραγκουση χωρις να υπαρχει σαλιο και να καταγγελει και να μη δινει δικαιωμα σε αυτους που αφησαν τους δημους με χρωστουμενα και ας υπηρχε πολυ χρημα, να ομιλουν για πολιτικες. πριν λιγα χρονια και ο μπομπος μπορουσε να το παιξει δημαρχος τοσο ευκολο ηταν με τα ωραια χρωστανικα χρηματακια μας απο την εε. σημερα ειναι καυτη πατατα η θεση καθε δημαρχου σε ολη την ελλαδα. μα που ζουν δηθεν μερικοι ξεχασιαρηδες σχολιαστες... στην κουβα? λαθη γινονται πολλα αλλα επεσαν πολλα γιαουρτια οταν παλιοτερα υπηρχαν μεγαλυτερα προβληματα? ή μερικοι το εκαναν μοκο απο το πολυ γιαουρτι στο στομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξυπνήστε ! ακόμα σας κυνηγάει το φάντασμα του Αρετάκια...Ο λαός εξέλεξε άλλους να διοικήσουν , ενώ ο Αρετάκιας δεν ασκεί διοίκηση εδώ και 6,5 χρόνια. Ο φίλος πιο πάνω ( 8:29μ.μ ) έχει απόλυτα δίκιο. Και φυσικά ΟΛΗ η αλήθεια είναι οτι 30 χρόνια κουβαλάνε οι Αρχοντοχωρίτες νερό με τα βυτία , πότε απ΄του Λαμπέτη στον Αετό ( διασταύρωση Κομποτής ), πότε απ΄το Βάρνακα ( βρύση στο ποτάμι ), πότε απ΄το Μετόχι της Παναγούλας και πότε απ΄ τις πολλές ιδιωτικές γεωτρήσεις στον κάμπο που το νερό αυτό είναι γεμάτο γύψο και έχουν πεθάνει από καρκίνο οι μισοί Αρχοντοχωρίτες . Και οι σημερινοι ιθύνοντες κρύβονται πίσω απ΄ την ανεπάρκειά τους και όμηροι ολίγων παραγοντίσκων της κακιάς ώρας απ΄την Ανω Κανδήλα. Μάλιστα ο κ. Αντιδήμαρχος σε ερώτηση Αρχοντοχωρίτη για την κατάσταση του νερού στο Αρχοντοχώρι ( και τούτο δεν επιδέχεται διάψευση καθότι υπόθηκε ενώπιον τρίτων και μέσα στο παζάρι του Μύτικα και ήμουν δίπλα και το άκουσα ) απάντησε : Ας έρθουν μετά από 6 μήνες κάποιοι άλλοι να τα κάνουν καλύτερα... Να πήρε άραγες το μήνυμα απ΄ το Δήμαρχο τον κ.Πυθαγόρα Σαμαρά εν όψει των αλλαγών που θα γίνουν την πρώτη Κυριακή του Ιανουαρίου του 2013 ; Είδομεν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κουίζ: Ποιός ήταν ο Δήμαρχος που διαφήμιζε με στόμφο ότι εγώ έλυσα το πρόβλημα του νερού της Ζάβιτσας;;; Δεν θυμάστε;;; 9:51 άμα το βρεις θα σου πω και ποιός ήταν ο Δήμαρχος που έφτιαξε το λιμάνι στο Μύτικα, ναι ντε αυτό που είναι τώρα βουλιαγμένο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. απάντηση στον κ. Κουίζ 11:44μ.μ. Ναι ο κ. Γαλούνης ήταν που έλεγε αυτά οτι έλυσε το νερό και επειδή δεν το έλυσε ΕΜΕΙΣ οι Αρχοντοχωρίτες τον καταδικάσαμε και φυσικά και ο κ. Τριποτσέρης που έκανε μάλιστα τα εγκαίνια για το νερό με τον Περιφερειάρχη στην πλατεία του Αρχοντοχωρίου και είχε πάρει και το μικρόφωνο στο Πανηγύρι του Αρχοντοχωρίου και πανηγύριζε οτι έλυσε το πρόβλημα του νερού στο Αρχοντοχώρι.. Και τι μαυτό ; Σήμερα έχει άλλους που διοικούν καθότι οι πριν καταδικάστηκαν για ΠΑΝΤΑ! Ο Γαλούνης με ήττα του Βατερλώ ( έχασε με 555 ψήφους διαφορά ) και ο Τριποτσέρης να μην μπορεί να ξανάρθει ποτέ μα ΠΟΤΕ στη Ζάβιτσα. Τι πρέπει οι Αρχοντοχωρίτες να μην πινουν νερό εδω και 24 μέρες ; Καταλαβαίνεις φίλε 11:44 μ.μ οτι ευθύνες έχουν αυτοί που διοικούν σήμερα και οχι αυτοί που έφυγαν και μάλιστα κλοτσηδόν με την ψήφο των Αρχοντοχωριών ; Ναι με την ψήφο των Αρχοντοχωριτών. Δεν έχετε το πρόβλημα και φυσικά είναι αδιανόητο να καταλάβετε τι τραβάμε εμείς εδω στη Ζάβιτσα και πάνω απ΄ όλα είστε και φιλοτομαριστές. Κοιτάτε την πάρτυ σας . Που είναι η αλληλεγγύη των άλλων χωριών του Δήμου μας ;
    Υ.Γ : κ. διαχειριστά του MYTIKASPRESS παρακαλείσθε να αλλάξετε τίτλο . Οι μέρες ειναι 24 και όχι 20. ΄Εχει και αυτό για τους αναγνώστες τη σημασία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στον δικαια οργισμενο για το νερο αρχοντοχωριτη (γιατι οχι Ζαβτσανο) να θυμησω οτι οταν ψηψηζατε μονοκουκι Αρετακια για 25 χρονια ηταν καλα?
    Ηταν καλα που πανωγραφατε επιδοτησεις και ανυπαρκτα στρεματα και ζωντανα?
    Ηταν καλα που ο τριποτσερις σας εσβηνε προστημα απο μηχανακια κλπ?
    Τωρα δε φταιει ο Μυτικας η ο Αστακος αλλα το σαπιο συστημα που συνεχιζουν οι παροντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ Ο.Τ.Α ; ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ κ. 12:44μ.μ . ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ή ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΟΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ , ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ...ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ το 4,5 % ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ; ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ , ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΗΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ; ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΔΩΣ . ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΚΥΡΙΕ. ΔΙΨΑΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ...

      Διαγραφή
  25. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΦΙΛΕ 8 16 ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 655 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΕΡΛΩ? ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ .ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε λάθος κ.2:17μ.μ . Απλά απαντάω μόνο στο κουίζ. Κι εγω συμφωνώ όπως και οι παραπάνω συμπατριώτες μας οτι για την σημερινή κατάντια που δεν έχει νερό το Αρχοντοχώρι δεν φταίει κανείς άλλος παρά η σημερινη ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ αρχή της δημοτικής ενότητας Αλυζίας που δεν τολμάει να ανέβει στο χωριό μας. Κι όπως βλέπετε πιο πάνω πάρα πολλοί συμπατριώτες τη σημερινη αρχή κρίνουν κι όχι τους απερχόμενους τ. Δημάρχους. Και σεις αλήθεια τι θέση έχετε που εμεις εδώ πάνω στο Αρχοντοχώρι 20 και πλέον ημέρες υποφέρουμε ; Θα μας ενδιέφερε η άποψη σας .Γιατί δεν παίρνετ μια θέση όχι να ικανοποιήσετε εμένα , αλλά όλους τους χωριανούς μου που τόσο καιρό υποφέρουν; ΄Οσο για το Βατερλώ που επισημένετε , σας παρακαλώ ανατρέξτε στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2006 ( όταν έχασε ο κ. Γαλούνης από τον κ. Τριποτσέρη ) και θα δείτε με πόσους ψήφους έχασε απ τον κ. Τριποτσέρη ; Σας το υπενθυμίζω γιατι μάλλον θα είστε απ΄ άλλο χωριο ΕΚΤΟς της ΑΛΥΖΙΑΣ. 555 ψήφους ΈΜΕΙΝΕ πίσω απ τον κ. Τριποτσέρη . Αυτό πώς λέγεται όταν είσαι 8 χρόνια δήμαρχος Αλυζίας και 12 χρόνια Πρόεδρος Αρχοντοχωρίου ; Αλλά φίλε το πρόβλημα ειλκρινά δεν είναι ο κ. Γαλουνης , όπως το τοποθετείς εσυ , αλλά το ότι τα μικρά μου παιδια δεν μπορούν να πληθούν ανθρώπινα ( πληθούν λέω κι όχι να πιούν γιατι οι Αρχοντοχωρίτες , νερό , χρόνια πίνουμε από την Κορπή !) και συ κ. 2:17μμ λες άλλα ντάλλα και της Παρασκευής το γάλα. Λυπάμαι που διαβάζεις ανάποδα τα πράγματα και ερμηνεύεις φυσικά κατά το δοκούν. Και να τελειώνουμε , επαναλαμβάνω το ότι το Αρχοντοχώρι δεν έχει νερό ΦΤΑΙΕΙ η σημερινη δημοτική αρχή.

      Διαγραφή
    2. γιατι φταιει ο σημερινος δημαρχος δεν μας λες?

      Διαγραφή
  26. Με το τριποτσερι δεν ειχε νερο ο μυτικας. το θυμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και για να σας φύγει και η απορία για την μπιχτή που ρίχνετε για το δήμαρχο ( μάλλον ρίχνετε άδεια για πιάσετε γιομάτα , είστε και πονυρούλης ), σας διαβεβαιώνω κατηγορηματικά οτι δεν έχω σόϊ να εκλεγώ ούτε για τοπικός σύμβουλος , πόσον μάλλον για Δήμαρχος που υπενίσεστε .Και όπως ξέρετε στα χωριά μας ψηφίζουν ως επι το πλείστον με κριτήρια πάνω απ΄ όλα οικογενειοκρατίας και κυρίως δούνε και λαβείν ( σανός , ενοικίαση λειβαδιών , τριφύλια , επιδοτήσεις , λαμουγιές ). Τολμώ όμως να πω οτι τους τ. κ.κ Δημάρχους Αλυζίας τους έχω ψηφίσει και τους δύο .Και για την σημερινή κατάσταση φυσικά επαναλαμβάνω δεν κρίνονται αυτοί , αλλά οι σημερινοί της δημοτικής αρχής , που απο μια ανακοίνωση , που μόλις διαβασα , λέει οτι θα πάνε αύριο το πρωϊ στην Ανω Καντήλα να διαβουλευτούνε με αυτούς που έχουν δημιουργήσει εδω και 2,5 χρόνια το πρόβλημα. Ναι με αυτα τα καλά τα παιδιά της Ανω Καντήλας που έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για την δημοκρατία και αδιαφορούν- όπως και σύ φαίνεται ; - παντελώς για την υγεία ενός χωριού.Ότι άλλο να πω φίλε μου είναι κενό γράμμα... Γιατί ; Απλά εκπέμπουμε σε διαφορετικα μήκη κύματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.