Η θαλαμηγός Alfa Nero του ζεύγους Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου αυτή τη στιγμή στην Επισκοπή.


Η εντυπωσιακή θαλαμηγός Alfa Nero, του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου βρίσκεται αυτή τη στιγμή αγκυροβολημένη απέναντι από το Μύτικα στο ασπρογιάλι Επισκοπής (Κάλαμος Λευκάδας). Σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενούμενοι του ζεύγους είναι οι διάσημοι ηθοποιοί, Τζον Τραβόλτα και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

1 σχόλιο:

  1. Η θαλαμηγός της κ.Αγγελοπούλου μπορεί να είναι στην Εςπισκοπή ή και απέναντι από τον Μύτικα ,και κάποιοι να την καμαρώνουν... εμείς όμως στο Αρχοντοχώρι για άλλη μια φορά δεν έχουμε νερό και, ουσιαστικά ΔΙΨΑΜΕ !!! Και να σκεφτείτε οτι το καλοκαίρι είναι μπροστά, οι Ετεροδημότες δεν έχουν έλθει ακόμη και ένας θεός ξέρει τι θα απογίνουμε με την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής στο θέμα του νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.