Διαμαρτυρία Συλόγγου Επαγγελματιών Μύτικα για τη κατάσταση με τη παράνομη στάθμευση στο λιμάνι.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 
                   ΜΥΤΙΚΑ 
Μύτικας 1-7-2012 
Αρ. Πρωτ.: 

ΚΟΙΝ.: 1. Αστυνομικό Τμήμα 
Βόνιτσας 
2. Λιμεναρχείο Λευκάδος 

ΘΕΜΑ: «Παράνομη στάθμευση οχημάτων στο λιμάνι του Μύτικα». 

Με αυτή την επιστολή μας ερχόμαστε να διαμαρτυρηθούμε σχετικά με το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης οχημάτων στο λιμάνι του Μύτικα. 
Ο χώρος του λιμανιού και ειδικά οι δυο λιμενοβραχίονες χρησιμοποιούνται για να εφοδιάζονται τα τουριστικά σκάφη, οι βάρκες αλλά και τα σκάφη που εκτελούν τα δρομολόγια για τα νησιά Κάλαμος και Καστός. Σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν χώρο στάθμευσης οχημάτων. Αρκετά οχήματα παραμένουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες που κινούνται στο λιμάνι να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν. 
Μεγάλο επίσης είναι το πρόβλημα και σε εμάς τους επαγγελματίες, που δεν μπορούμε να φορτώσουμε τα εμπορεύματα μας στα σκάφη που εξυπηρετούν τα νησιά Κάλαμος και Καστός. 
Επίσης τα πέτρινα παγκάκια που είχαν τοποθετηθεί έχουν καταστραφεί όλα καθώς επίσης έχει αφαιρεθεί και ένας αριθμός από τα σιδερένια κολονάκια!!!! 
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση των οχημάτων, δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι και η κίνηση στο λιμάνι είναι αυξημένη. 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


ΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ         ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ            ΣΥΡΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

12 σχόλια:

  1. AΓΑΠΗΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜ ΤΑΜΕΙΟΥ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ?
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟΥς ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΑΝΤΕ ΒΡΗκΑΤΕ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦετε ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για να αντιληφθώ 1:41 το προαναφερθέν θέμα δεν είναι πρόβλημα!Η κατάσταση στο λιμάνι είναι τραγική!Παγκάκια έχουν εξαφανιστεί,δένδρα έχουν χαθεί,κολονάκια έχουν βγει,αυτοκίνητα αραγμένα όπου να 'ναι!Με λίγα λόγια ο καθένας κάνει ότι θέλει και λογαριασμό δε δίνει!Απλά να γίνεται η δική μας εξυπηρέτηση!Μα το χειρότερο είναι ότι όλοι τα καταδικάζουμε και στα καφενεία συζητάμε για τα προβλήματα αυτά και στην πράξη δεν κάνουμε τίποτε!Πολλά μπορούμε να κάνουμε, πάντα στα νόμιμα όρια, γενικότερα για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν ως πραγματικοί ενεργοί πολίτες!
      Οι επαγγελματίες ορθώς έπραξαν και ας τους μιμηθούμε...Καλοπροαίρετα τους επισημαίνω ότι τα έγγραφα απευθύνονται με το <> στα αρμόδια προς εκτέλεση όργανα και με το <> στα προς γνώση όργανα.

      Διαγραφή
    2. και στην Αντιπολίτευση του Δήμου Ξηρομέρου.

      Διαγραφή
    3. Ο δαίμων του blog έφαγε τις λέξεις μέσα στα εισαγωγικά!!!Αυτές είναι αντίστοιχα "προς" και "κοινοποίηση".
      Σημείωση: Αναφέρομαι στο κείμενο του 10.28

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ 1.41. ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΒΡΗΚΑΤΕ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ"

      ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα στον μηδενισμο συντροφε. θα ξαναβγει ο σαμαρας και θα δεις.

      Διαγραφή
  3. Τυχερέ 6:22, περιμένει εσένα να έρθεις πίσω να τα ξαναφτιάξεις όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ποιο πολυ παρανομουντες και αυθερετουντες ειναι οι επαγγελματιες!
    Δε θα μας κανουν και υποδειξεις. Ας πληρωσουν κανα φπα και τις δημαρχιακες υποχρεωσεις τους, ας κοψουν καμια αποδειξι,ας ριξουν τις τιμες τους - σε μια χρεοκοπημενη χωρα ζουνε- και μετα ασχολουντε με το παρκιν στο λιμανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι που ασχολούνται με το λιμάνι, αλλά "ο πρώτος τω λίθω βαλέτω" είναι αυτοί (εννοώ στην αυθαιρεσία)!!!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΟΓΓΟΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΨΟΓΟΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ, ΟΛΟΣ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος αναγνώστης θέλει να αναφερθεί, να ρωτήσει ή οτιδήποτε άλλο κάποιον που γράφει με το επώνυμο του, να βάλει και αυτός το επώνυμο του και θα αναρτηθεί αμέσως.

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.