Στηρίξτε τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού στην Κανδήλα.


Με αφορμή τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της Κανδήλας και κάποιες πληροφορίες που έχουν έρθει στα αυτιά μας για διστακτικότητα κάποιων συμπατριωτών μας να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Παιδικό Σταθμό, θα θέλαμε να τους παροτρύνουμε να εγγράψουν τα παιδιά τους χωρίς δισταγμό. Σε άλλα μέρη και συγκεκριμένα σε πόλεις βάζουν μέσο οι πολίτες για να καταφέρουν να βάλουν τα παιδιά τους σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.
Όπως πολύ γλαφυρά μας παρουσίασε ο Βασίλης Μουρκούσης σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ), ο Παιδικός Σταθμός για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα πέρασε από σαράντα (γραφειοκρατικά) κύματα, επί της ουσίας είναι το μόνο αναπτυξιακό έργο που έχει γίνει στη περιοχή μας τα τελευταία δύο χρόνια. Χρηματοδοτείται για πέντε χρόνια από το ΕΣΠΑ και είναι κρίμα εδώ που φτάσαμε αυτή η πανέμορφη υποδομή να μην λειτουργήσει από υπευθυνότητα δική μας.
Στους διάφορους «τοπικούς παράγοντες» που προτρέπουν συμπολίτες μας να μην πάνε τα παιδιά τους στο παιδικό σταθμό τους λέμε ότι προσφέρουν κακές υπηρεσίες στο τόπο και τίποτα παραπάνω....

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ bloger,

    Aν εννοείς ότι κάποιοι "τοπικοί παράγοντες" σαμποτάρουν την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της Κανδήλας για μικροπολιτικούς λόγους τότε είναι άξιοι τηε μοίρας τους. Δηλαδή τους ενοχλεί που ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει επι Δημαρχίας Πυθαγόρα Σαμαρά? Νομίζω οτι στα μικρά και μεγάλα έργα που είναι σημαντικά και σπουδαία για τον τόπο μας και τα χωριά μας θα πρέπει να λέμε ένα μπράβο, ακόμη και αν αυτός που τα πραγματοποιεί είναι ο πολιτικός μας αντίπαλος. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να κάνει η τοπική κοινότητα της Κανδήλας και η πρόεδρος της, με μια ανακοίνωση στην οποία θα ευχαριστεί τον Δήμο Ξηρομέρου και τον Δήμαρχο, και όποιους άλλους βοήθησαν στο θέμα του Παιδικού Σταθμού. Ετσι θα δώσει το σωστό παράδειγμα, και θα περάσει το μήνυμα ότι μπροστά στο καλό των παιδιών μας δεν χωρούν πολίτικες σκοπιμότητες. Για να δούμε..

    Φιλικά ο χ.ψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διανοούμαι ότι υπάρχουν Αλύζιοι που προτρέπουν να μη πάνε γονείς τα παιδιά τους στο παιδικό σταθμό. Αν αυτό είναι αλήθεια έχουμε πέσει πάρα πολύ χαμηλά .................. Πολιτικαντισμός του χειρίστου είδους που αυτόν πληρώνουμε τώρα σαν χώρα .......... Επιτέλους αφήστε μας ήσυχους .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.