Παρέμβαση της Προέδρου της Τ.Κ. Κανδήλας για το θέμα του Παιδικού Σταθμού.



Όταν αναλάβαμε ως τοπικό συμβούλιο την πρόοδο και την ανάπτυξη του χωριού μας, μέσα στα πρώτα έργα που απαιτούσαμε από την καινούρια Δημοτική Αρχή,  ήταν η αξιοποίηση του κτιρίου του παλαιού Γυμνασίου Κανδήλας σε βρεφονηπιακό σταθμό. Η Δημοτική Αρχή έσκυψε το κεφάλι της πάνω σ' αυτή την πρωτοβουλία και κατάφερε να τελειοποιηθεί ο βρεφονηπιακός σταθμός και να διατεθεί στις υπηρεσίες των συνδημοτών μας.
Ωστόσο, λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της αβεβαιότητας που επικρατούσε στην Ελλάδα, δεν κατάφερε να ανοίξει το 2011 οπότε είχαν γραφτεί αρκετά παιδιά αλλά φέτος οι εγγραφές ξανάρχισαν. Βγήκαν ανακοινώσεις σε όλα τα χωριά και οι Πρόεδροι με τα συμβούλια τους παροτρύνουν τον κόσμο να εγγράψει τα παιδιά τους βασισμένοι όλοι στο ότι θα λειτουργήσει ο βρεφονηπιακός σταθμός σωστά και με αξιοκρατικά κριτήρια. Και σε αυτούς που ισχυρίζονται-και στο συγκεκριμένο blog- ότι τοπικοί παράγοντες αποτρέπουν τις εγγραφές ρίχνω το φταίξιμο στη διάδοση ψευδών κι εριστικών πληροφοριών που μόνο στόχο έχουν την υποτίμηση του έργου. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, μη μας γυρίζετε πίσω... 

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κανδήλας

Δήμητρα Καραπιπέρη

5 σχόλια:

  1. Aγαπητή Πρόεδρος της Τ.Κ Κανδήλας

    Μέσα από την παρέμβαση σου είναι εμφανέστατη η πρόθεση σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Δηλαδή να σταθείς κάπου στην μέση. Γι αυτό και δεν υπάρχει έστω ένα μικρο "μπράβο" προς την νέα Δημοτική Αρχή όπως απρόσωπα την λες, και η οποία να σου θυμίσω ότι έχει ονοματεπώνυμο, το οποίο μάλλον σκοπίμως δεν αναφέρεις. Ξέρω ότι θα ήθελες το έργο του Παιδικού Σταθμού να το υλοποιήσει η παράταξη με την οποία ήσουν υποψήφια, αλλά τι να κάνουμε ο λαός της Αλυζίας και του Ξηρομέρου είχε διαφορετική άποψη. Πάντως είναι θετική η παρέμβαση σου και ένα μικρο βήμα μπροστά πρέπει να έγινε.

    ΥΓ. Αγαπητή πρόεδρος πρέπει να ξέρεις ότι στην πολιτική όπως και στην ζωή δεν μπορεί να είσαι και με τον Χωροφύλακα και με τον Αστυφύλακα. Γιατί κάποια στιγμή αποκαλύπτεσαι..


    Φιλικά ο ψ.χ (η χ.ψ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοτε που ειχαμε μικρα δεν ειχαμε βρεφονηπιακο σταθμο τωρα που εχουμε δεν εχουμε μικρα παντα ολα αναποδα στην ελλαδα....ασ το κανουν βουλγαροπακιστανικο σταθμο να γεμιση σε μια ωρα να τσιμπατε κ το ενοικιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή πρόεδρος

    "κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλιμονο αν γινοταν εργο χωρις παραπονα και κακεντρεχη σχολια!φιλε ανωνυμε 1:11,σεβομαι το δικαιωμα της ελευθεριας εκφρασης αλλα οχι οταν προσεγγιζει τα ορια της ανευ λογου κακίας,ανυποστατης συκοφαντιας εναντιον ενος ανθρωπου που σε τοσο δυσκολους καιρους για την ελλαδα,καταφερνει με την βοη θεια των ανωτερων της να φερει εις περας εργα που επρεπε ηδη να εχουν γινει!οπως ειδες και μονος σου,ανεφερε την αποτελεσματικοτητα της δημοτικης αρχης και δεν εκρινε απαραιτητο να αναφερθει ονοματικα-χωρις αυτο να σημαινει φιλε χ.ψ οτι απαξιωσε!καλο θα ηταν,να εκτιμησετε αυτη της την προσπαθεια απ το να γραφετε οπου βρισκετε αγονες παρατηρησεις γιατι οπως φαινεται υπαρχουν ακομα ανθρωποι που μεσα απο πραξεις δειχνουν την αγαπη τους για τον τοπο τους και δεν μενουν στα λογια.κι οσο για τον χαρακτηρισμο της 'μυλωνους',απλα γελαω και εχω να πω το εξης...nemo malus felix(κανείς κακός ευτυχής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βοηθήστε όλοι με πράξεις να λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός της Κανδήλας και μην μπαίνετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Το συγκεκριμένο έργο είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη περιοχή και δεν χωράνε μικροπαραταξιακές αντιπαραθέσεις. Όσοι τροφοδοτούν αυτό το διάλογο των μικροπαραταξιακών αντιπαραθέσεων απλά είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Η περιοχή μας βρίσκεται σε παρατεταμένη ξηρασία από άποψη υποδομών και προσοχής γενικότερα. Αυτά λοιπόν τα λίγα που γίνονται μη τα πολεμάμε εμείς οι ίδιοι εκ των ένδον με προσπάθειες οικειοποίησης, όχι εμείς το κάναμε και εσείς το σαμποτάρετε και όλα αυτά τα χαζά..... Τα έργα που γίνονται δεν ανήκουν σε κανένα γιατί γίνονται με χρήματα όλων των πολιτών.... Σταματήστε λοιπόν να βαυκαλίζεστε γιατί κηδεία με ξένα κόλλυβα δεν υπάρχει.....

    Υ.Γ.: Φίλε μπλοκερ σου προτείνω να κόψεις το διάλογο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτοί βρήκαν ένα έργο και θέλουν εκεί πάνω να παίξουν το παιχνίδι της συμπολίτευσης vs αντιπολίτευσης... Εμάς τους δημότες δεν μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τους αλλά η ουσία. Θέλουμε η ποιότητα της ζωής μας να γίνεται καλύτερη και είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής αυτό, δεν μας κάνει χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.