Μια οφειλόμενη απάντηση στη κυρία Θειάδου.


Γράφει ο Βασίλης Μουρκούσης.
Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου.

Aγαπητή κυρία Θειάδου
Με έκπληξη διάβασα τις παρεμβάσεις σας, οι οποίες ήταν άστοχες και εξηγούμε γιατί. Πετύχατε το ακατόρθωτο. Αντί ο κόσμος να ασχολείται με το θετικό παράδειγμα της συμμετοχής, της προσφοράς και του «υπηρετείν» που είναι το σύμβολο σας, ασχολείται με τις αστοχίες και τα παραπολιτικά των δηλώσεων σας.
Εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση σας παραβρέθηκαν για να σας τιμήσουν ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Ταμπάκης, ο Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Κατσαούνης Ελευθέριος, ο Δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Παπαναστάσης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μύτικα, Κανδήλας και Βάρνακα κ Κ. Τζάλας, Δ. Καραπιπέρη και Β. Πολύζος αντίστοιχα.
Εγώ δε σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου σας ευχαρίστησα για αυτά που προσφέρατε σαν Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στο Μύτικα και στα χωριά της Αλυζίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε ευγνώμονες για αυτά που προσφέρατε, εκτός των άλλων μας διδάξατε πως είναι στην πράξη ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά, ιδέες που δεν είναι αρκετά εμπεδωμένες στον τόπο μας». 
Σας προσκάλεσα δε να ξαναεπισκεφθείτε τον τόπο μας και εκ μέρους του Δήμου προσφέραμε σε όλα τα μέλη της αποστολής από ένα βιβλίο της Αρχαίας Αλυζίας σαν ενθύμιο για την παρουσία σας στην περιοχή μας. Αντί λοιπόν να μιλάμε για την ζωντάνια, την προσφορά και τις αρχές του Οδηγισμού, οδηγήσατε την κουβέντα αλλού και ουσιαστικά κλωτσήσατε την «καρδάρα με το γάλα» που με τόσο κόπο γέμισαν τα παιδιά της αποστολή σας. Κυρία Θειαδου συγχαρητήρια ….
Υ.Γ. Όσο για τη παραίτηση του κ. Λύτρα Σπύρου από την θέση του Αντιδημάρχου, αυτό είναι μια πολιτική πράξη την οποία θα αξιολογήσει ο λαός της Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου, όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης και ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.

Με εκτίμηση

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

8 σχόλια:

  1. Προσωπικά θεωρώ υπερβολικότατο όλο αυτό που γίνεται με αφορμή ένα ατυχές να το δεχτώ σχόλιο της κας Θειάδου. Στο ζύγι μπαίνουν οι 11 ημέρες εθελοντικής προσφοράς με ένα σχόλιο υποστήριξης στο Σπύρο Λύτρα και εμείς ασχολούμαστε με το δεύτερο. Προσωπικά έκφρασα την αντίρρηση μου στο Φίλο Κώστα για την πρώτη ανάρτηση και επίσης διαφωνώ και με αυτή την ανάρτηση του επίσης φίλου Βασίλη και από τη πρώτη στιγμή δίπλα στο blog έμπρακτα και όχι με λόγια. Όχι αγαπητοί φίλοι τόσο μεγάλος διαδικτυακός κουρνιαχτός για μία «πολιτική» παρέμβαση για κάποιον που μην ξεχνάτε ήταν και είναι στην ίδια παράταξη με εσάς. Όχι σε όλα αυτή η άτιμη η πολιτική. Κάνουμε κακό στο τόπο. Αγαπητοί κατασκηνωτές για 11 ημέρες δώσατε χαρά στο χωριό μας. Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω θεωρω υπερβολικη την αντιδραση, η κ.Θειαδου εδωσε σε καποιους την ευκαιρια να αναδειχτουν μεσα στην ραστωνη του καλοκαιριου. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι κ.Θειαδου σας ευχαριστουμε για την προσφαρα σας στον τοσο ταλαιπωριμενο απο τους ανθρωπους του τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ "ΚΟΥΦΟ¨" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥΣ.....ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν υπήρχε τέτοιο σθένος σε όλα τα προβλήματα τώρα θα είμασταν καλύτερα από τη Ρόδο.
    Μεγαλοψυχία και ανοιχτά μυαλά χρειάζεται. Ακόμη και αν έκανε πολιτική παρέμβαση, τι πρέπει να κάνουμε κύριοι?? Να της πάρουμε το κεφάλι??
    Για όλα που γίνονται και που δεν γίνονται στον τόπο έτσι κάνετε??
    Εστιάσατε σε 5 λέξεις από όλη την ευχαριστήρια επιστολή της και λέτε πως οδήγησε την κουβέντα εκεί που ήθελε αυτή??
    Μήπως εσείς κύριοι "κατήγοροι" βρήκατε την ευκαιρία να πείτε τα δικά σας αντί να εστιάζετε στα πραγματικά προβλήματα??
    Μία μπάρα είπατε να βάλετε και δεν δουλέυει.
    Οι άμοιροι στο αρχοντοχώρι νερό δεν έχουν να πιουν.
    Τα κότερα περνάνε, βγάζουν καμμιά φωτογραφία και συνεχίζουν-ούτε νερό δεν πίνουν στο Μύτικα.
    Οι βόθροι πάνε στη θάλασσα και εμείς κοιμόμαστε.

    μφχ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κλεσε το θεμα αγηπητε bloger. μην το τραβας αλλο δεν συμφαιρει καννεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ . ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί άλλων, καλό είναι να γνωρίζει η Αλυζία ότι στο Facebook φιγουράρει εδώ και ένα μήνα η φράση TA MYςΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ, που ήταν και ο τίτλος της κατασκήνωσης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Οι Οδηγοί αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες με γλυκά και επαινετικά σχόλια για την περιοχή και για τις εμπειριές και φιλίες ζωής που απέκτησαν κατά την παραμονή μας στην αλυζιακή γη. Καλύτερη προβολή του τόπου με τα μάτια εφήβων δεν μπορώ να φανταστώ.

    Καλό χειμώνα να έχουμε, με διάθεση να ρίχνουμε και μια ματιά φροντίδας στις ανάγκες του διπλανού μας.
    Φιλικά,
    Αννα
    Στέλεχος κατασκήνωσης Μεγάλων Οδηγών, Αλυζία 2-12.8.2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μεσημέρι.Ωραία τοποθεσία ο Μύτικας μήπως πρέπει πρώτα να κάνετε μια αυτοκριτική στον τόπο σας για την συμπεριφορά των επαγγελματιών σας γύρω απο τον τουρίσμο αν μπορούμε να τους λέμε ''επαγγελματίες''.Επίσης μήπως να κάνατε κάτι για τους υπέροχους κολπίσκους που υπάρχουν αλλά δεν έχεις πρόσβαση γιατί είναι φράμενος ο δρόμος για να κατέβεις .Άραγε κληρονομεί ποτέ κανείς μαζί με ένα χωράφι και μια παραλία ;Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.