Σε λειτουργία η ιστοσελίδα της Δ.Ε. Αλυζίας. Μπράβο στα παιδιά του Σ.Ε.Ο.


Σε λειτουργία βρίσκεται εδώ και μέρες η ιστοσελίδα της Δ.Ε. Αλυζίας (http://alyzia.moonfruit.com/), την οποία δημιούργησαν τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Μία όμορφη και καλαίσθητη σελίδα, φτιαγμένη από τα παιδιά του Σ.Ε.Ο. με πολύ κέφι και μεράκι.
Συγχαρητήρια και τις θερμές μας ευχαριστίες στα παιδιά της ομάδας ενδιαφέροντος «Διαδικτυακή Αλυζία», για την πολύ όμορφη δουλειά και στις υπεύθυνες της ομάδας Κουνάδη Άννα, Τσίπρα Δάφνη.
Ευχόμαστε η σελίδα να είναι λειτουργική προς όφελος των δημοτών. Υπεύθυνοι για την ενημέρωση-συντήρηση της ιστοσελίδας Αλεξοπούλου Κατερίνα και Πολύζος Βασίλειος (προσωρινά).

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στην ομάδα!!
    Οι κατήγοροι που είναι να πουν κάτι αρνητικό???
    Τελικά έχω παρατηρήσει πως στις θετικές αναρτήσεις υπάρχουν ελάχιστα σχόλια σε αντίθεση με τα κακώς κείμενα..
    Σίγουρα πρέπει να υπάρχει η επίκριση αλλά πρέπει να υπάρχει και η επικρότηση.
    Και πάλι μπράβο παιδια και ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλα συγχαρητηρια στα παιδια και στους υπευθυνους του σωματος Ελληνικου οδηγισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα εύσημα αξίζουν περισσότερο στούς Μεγάλους Οδηγούς, σ' αυτούς τους 5 έφηβους που αντί να πίνουν τον φραπέ τους σε κάποια παραλία, προτίμησαν να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό. Ας αναφέρουμε και τα ονόματα τών παιδιών και άς τούς ευχηθούμε Καλή Πρόοδο στα μαθήματα και στην ζωή τους.
    Καλή Πρόοδο, Ηλία Μπούτση (από Κορωπί), Κωνσταντίνε Ιωάννου (μεγάλε μάγε του πληκτρολογίου) και Βασίλη Σιδέρη (από Κώ), Αγγέλικα Κωτσαρα και Μαντώ Ραυτογιάννη (από Παιανία) και πάντα με το έργο σας και το παράδειγμά σας να κάνετε υπερήφανους τους γονείς και τους Αρχηγούς σας.
    Σοφία Θειάδου
    (Αρχηγός της Κατασκήνωσης Κοινοτικής Ανάπτυξης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν blog μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε τμηματικά όλο το έργο των παιδιών του Σ.Ε.Ο. στο τόπο μας.
    Ο Μύτικας σας χαιρετά και δεν σας ξεχνά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.