Δήλωση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς με αφορμή την αυριανή έναρξη της σχολικής περιόδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί το ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής περιόδου για τη νεολαία του τόπου μας. Εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες μια γόνιμη και αποδοτική σχολική χρονιά. Στους εκπαιδευτικούς καλή επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο που επιτελούν. Τέλος στους γονείς εύχομαι να “πιάσουν τόπο” οι μεγάλες θυσίες τους.
O Δήμος Ξηρομέρου, μέσα σ’ αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τα θέματα παιδείας. Αξιοποιώντας και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ κατάφερε να είναι έτοιμες οι σχολικές μονάδες από κάθε πλευρά. Είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε λύση στα όποια προβλήματα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά ότι η Δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας τα οποία αποτελούν το μέλλον του τόπου μας και της κοινωνίας μας. 
Καλή σχολική χρόνια σε όλους».

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου 


Πυθαγόρας Σαμαράς

4 σχόλια:

  1. <<......αποτελεί το ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής περιόδου.......... >>
    κρίμα που δεν μπορούμε να το πούμε αυτό και για την δημοτική σας αρχή.

    ΠΕΡΚΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sto nipiagogeio mytika parolo tiw ergasies xreiazontai kai alla na ginoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στο τελος ξυριζουν τον Γαμπρο" λενε στο Ξηρομερο φιλε/η ΠΕΡΚΕΟ γι αυτο μην βιαζεσαι , γιατι οποιος "βιαζεται σκονταφτει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.