Ο Δήμος Ξηρομέρου τίμησε ένα δικό του παιδί.


Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ι.T.F) Μαρία Λεκατσά τίμησε ο Δήμος Ξηρομέρου, σε εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα χθες Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012, το απόγευμα στις 6:00 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κανδήλας.
Στην εκδήλωση μίλησαν και έδωσαν συγχαρητήρια στην Μαρία και στους προπονητές της Σπύρο Καϋμενάκη και Γιώργο Παπαδιώτη, αλλά και στους δασκάλους της και τους γονείς της, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας κα Δήμητρα Καραπιπέρη, ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Ηλίας Ταμπάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ξηρομέρου κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου κ. Βασίλης Μουρκούσης.



Οι ομιλητές τόνισαν ιδιαίτερα την σημασία που έχει για την νεολαία του τόπου μας η προσπάθεια της Μαρίας ως πρότυπο και ως έμπνευση. Στάθηκαν στο γεγονός ότι η Μαρία πέρα από τους αντιπάλους της, είχε να παλέψει και με άλλες δυσκολίες όπως η έλλειψη υποδομών. Εξήραν την συμβολή των προπονητών της, στην ανάδειξη της ως παγκόσμια πρωταθλήτρια και στάθηκαν ιδιαίτερα στον κ . Σπύρο Καϋμενάκη, ο οποίος έχει «προσφέρει τα μέγιστα στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό του τόπου μας», όπως χαρακτηριστικά ανάφερε η κ. Κουμανδράκη.



Τιμητικές πλακέτες στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και τους προπονητές της απένειμαν: η Τοπική Κοινότητα της Κανδήλας, ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Ηλίας Ταμπάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ξηρομέρου κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Ξηρομέρου κ. Βασίλης Μουρκούσης, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Φώτης Λιβάνης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου κ. Ελευθέριος Κατσαούνης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ. Ζώης Μητσάνης, ο Διευθυντής του Λυκείου Μύτικα κ. Νικόλαος Πολίτης και ο Πρόεδρος του Α.Σ Ακαρνανικού κ. Νικόλαος Χριστονίκος.
Για την Μαρία μίλησαν επίσης οι προπονητές της Σπύρος Καϋμενάκης και Παπαδιώτης Γιώργος. Στην συνέχεια προβλήθηκε βίντεο από αγώνες της αθλήτριας.




Στα θετικά της εκδήλωσης είναι ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κανδήλας. Ελπίζουμε ότι η επίσημη Πολιτεία, (είτε αυτή λέγετε Υπουργείο, Ομοσπονδία, Δημοτική Αρχή κλπ), που δίνει πάντα το παρών στις επιτυχίες των αθλητών μας, να σταθεί δίπλα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
«Μαρία άνοιξε τα φτερά σου και πέτα», ήταν η παρότρυνση του προπονητή της Σπύρου Καϋμενάκη, για το μέλλον της, και νομίζω ότι μας εκφράζει όλους…







ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχαριστούμε πολύ το φίλο και αναγνώστη του Blog Βασίλη Πολύζο για το κείμενο και το πολύ ωραίο φωτορεπορτάζ.

6 σχόλια:

  1. Σχόλια προβοκατόρικα και μιζέριας για την λιτή και σεμνή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη για να τιμηθεί η κοπέλα του τόπου μας για την πολύ μεγάλη επιτυχία της δεν πρόκειται να τα αναρτήσουμε.
    Απλά θα πούμε και εμείς τα μπράβο μας και καλή συνέχεια στη Μαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαριτηρια στην Μαρια και σε όλα τα παιδιά του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο ΜΑΡΙΑ. αυτή η κοπέλα αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥς Η ΜΑΡΙΑ. Ε Υ Γ Ε!!!!
    ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ.
    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ . ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ, Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΕ 11:59 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ?? ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.