Προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός για τις παιδικές χαρές στο Δήμο Ξηρομέρου.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη μας ανάρτηση (δείτε εδώ), ο Δήμος μας εντάχθηκε οριστικά, με το αριθ. 321/12.07.2012 πρακτικό του ΥΠΕΚΑ, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», το έργο «Συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού παιδότοπων Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 244.942,05 € με Φ.Π.Α.
Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, με την απόφαση 138/2012, μπήκε στον προϋπολογισμό του Δήμου μας οικ. έτους 2012 και στον Κ.Α. εξόδων αυτού 15-7135.001 πίστωση 244.942,05 €, από επιχορήγηση από Πράσινο Ταμείο, με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού οργάνων Παιδικών Χαρών για Συντήρηση – βελτίωση και αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού παιδότοπων Δήμου Ξηρομέρου».
Το νέο βήμα που γίνεται και σας παρουσιάζουμε σήμερα, είναι η προκήρυξη του πρόχειρου ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης «τη χαμηλότερη τιμή» σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ, για τη προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού.
Εμείς θα επιστήσουμε προσοχή στη Δημοτική Αρχή που αποφασίζει και στην Αντιπολίτευση που ελέγχει, έτσι ώστε να επιλεγεί ο σωστός και ποιο κατάλληλος εξοπλισμός ώστε τα χρήματα, που πραγματικά είναι πολλά, να πιάσουν τόπο. Είναι μεγάλη ευκαιρία τα διαμερίσματα του Δήμου μας να αποκτήσουν λειτουργικές και με πλήρη εξοπλισμό παιδικές χαρές και παιδότοπους. Μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη....
Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της προκήρυξης του διαγωνισμού.


4 σχόλια:

  1. οπως το λες blogger. η αντιπολιτευση πρεπει να ελεγχει ωστε να μην εχουμε παρασπονδιες. να κανουν καλα ολοι τη δουλεια τους και ομοφωνα να το ψηφισουν. επιτελους για το καλο του τοπου σε καποια θεματα πρεπει να υπαρχει συμπνοια και ομοφωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσες απ' ευθείας αναθέσεις όλο το προηγούμενο διάστημα να ελπίσουμε στο Δήμο να θυμούνται πως γίνονται οι μειοδοτικοί διαγωνισμοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι παιδικές χαρές και οι παιδότοποι να πληρούν τους κανόνες και τις προδιαγραφές για ασφάλεια των παιδιών και να είναι κατάλληλες για την κάθε ηλικία των π[αιδιών.(Άλλες για τα μωρά -άλλες για νήπια άλλες για μαθητές δημοτικού και 'αλλες για μεγαλύτερα παιδιά.Και όχι 4 κούνιες για όλες τις ηλικίες με αποτέλεσμα να καταστρέφονται από τα μεγάλα παιδιά και τα μικρά να μην χαίρονται τις παιδικές χαρές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.