Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν σήμερα άνθρωποι στο Ξηρόμερο πίνουν ακατάλληλο νερό». (Συνέντευξη στον Αέρα FM).


Με αφορμή έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Υγείας αλλά και καταγγελία ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου περί ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού σε περιοχές του Δήμου Ξηρομέρου, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Λιβάνης μιλώντας σήμερα στον Αέρα FM 99,5 παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα το οποίο όμως η δημοτική αρχή προσπαθεί με κάθε τρόπο και χωρίς τα απαραίτητα χρήματα να επιλύσει.
Ακόμη ανέφερε ότι έως την Τετάρτη ο Δήμος Ξηρομέρου θα έχει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στο νερό που ήδη διενεργεί πιστοποιημένο εργαστήριο. Μάλιστα ο κ. Λιβάνης θα καλέσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Υγείας για νέους ελέγχους.
Ακούστε τι είπε ο κ. Λιβάνης στο ραδιόφωνο του Αέρα FM πατώντας εδώ.

5 σχόλια:

  1. Τα νερα βρεθηκανε σχεδον ακαταλληλα μας λεει ο Αντιδημαρχος. Τι εννοει ο ποιητης; σχεδον ακαταλληλα;;;;;;; τι εκφραση ειναι αυτη;; ακαταλληλα εννοει φανταζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ) ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ), ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΧΛΩΡΙΟ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ιδιωτικη εταιρια πριν παει να κανει μετρησεις ενημερωνει το Δημο (την πληρωνει και ειναι λογικο).
      τοτε οι του Δημου αρχιζουν να χλωριωνουν υπερβολικα για καλυτερα αποτελεσματα.
      ετσι εξηγειται η εντονη οσμη του χλωριου τις μερες που γινονται μετρησεις.
      φευγει η ιδιωτικη εταιρια σταματα και η υπερβολικη χλωριωση και απο εκει και περα πως χλωριονεται και αν το νερο το ξερουν μονο αυτοι.
      οι μετρησεις της διευθυνσης υγιεινης γινονται χωρις ενημερωση του Δημου και απροειδοποιητα και απο σημεια που επιλεγουν αυτοι και οχι απο αυτα που υποδεικνυει ο Δημος οπως στην ιδιωτικη εταιρια.
      γι αυτο και εχουμε αυτα τα αποτελεσματα.
      ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

      Διαγραφή
  3. Ενω οι μετρησεις της Διεθυνσης υγειας ειναι αξιοπιστες. Μονο που πολλες φορες δεν ξερουν απο ποιο χωριο παιρνουν δειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.Αντιδήμαρχος -λέει- δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν πίνουμε ακατάλληλο νερό; σοβαρά; και δεν ντρέπεται που ακόμα μπαίνει στο Δημαρχείο; δηλ. ποιός ο ρόλος του ως εκλεγμένος από τον κόσμο και πολύ περισσότερο ως αντιδήμαρχος; δεν θα έπρεπε ανά πάσα στιγμή να ξέρει τι γίνεται στο Δήμο που ζει και που υπηρετεί;
    Και μόνο από αυτή του τη δήλωση καταλαβαίνουμε πολλά.
    κ.Αντιδήμαρχε κάτι λέγατε για μία παραίτηση. Μήπως είναι καιρός να την υποβάλλεται σοβαρά επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.