Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε ο Αλυζιακός με τον Άρη Λεπενούς.


Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε το Σάββατο 24/11 ο Αλυζιακός σε αγώνα εκτός έδρας με τον Άρη Λεπενούς, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την ομάδα μας, όταν πριν καν συμπληρωθεί το 3ο λεπτό έκανε το 0-1 με τον Άρη Αποστολάκη, ο οποίος με γλυκό πλασέ σε τετ α τετ έκανε εύκολα το 0-1.
Έδειχνε λοιπόν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει πολύ εύκολο για την ομάδα μας, λόγο των χώρων που από νωρίς θα έβρισκε, μιας και το 0-1 θα ανάγκαζε τον Άρη Λεπενούς από νωρίς να ανοιχτεί για την ισοφάριση.
Ο Άρης Λεπενούς όμως βγήκε λογικά στην επίθεση και πίεσε με σχέδιο και μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 21ο λεπτό περίπου, αφού προηγουμένως έγινε λάθος συννενόηση μεταξύ του τερματοφύλακα μας Βασίλη Σακουφάκη και του αρχηγού της ομάδα μας Στάθη Παβέλη.
Η ομάδα του Αλυζιακού γρήγορα ανάκτησε το προβάδισμα πάλι με γκολ του σε δαιμονιόδη φόρμα Άρη Αποστολάκη και η λήξη του 1ου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 1-2.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Άρη Αιτωλικού πήρε τα ηνία του αγώνα και κυνήγησε την ισοφάριση, την οποία πέτυχε στο 61ο λεπτό με κεφαλιά. Η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε μέσα σε κόσμια πλαίσια για το συγκεκριμένο γκολ, ότι προηγήθηκαν δύο περιπτώσεις φάουλ πριν την επίτευξη του τέρματος.
Στα υπόλοιπα λεπτά ο Αλυζιακός προσπάθησε να πάρει τη νίκη, αλλά βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα του Άρη Λεπενούς που είχε κατεβάσει τα ρολά, με αποτέλεσμα να μείνει το 2-2 και ένα αίσθημα ότι η ομάδα μας άξιζε τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε έμεινε στους παίκτες, στους διοικούντες αλλά και τους λιγοστούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα.
Να ενημερώσουμε ότι επόμενος αγώνας για τον Αλυζιακό, είναι το τοπικό ντέρπι, βγαλμένο από τα παλιά, με τον ΑΟ Κανδήλας. Ένα παιχνίδι που θα μαζέψει πολύ κόσμο στο γήπεδο του Μύτικα και θα θυμίσει άλλες παλιές καλές εποχές.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.