Εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ δώδεκα θέσεις εποχικού προσωπικού στο ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου.


Το ΑΣΕΠ ενέκρινε στις 21/11/2012, δώδεκα θέσεις εποχικού προσωπικού στο ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου. Οι θέσεις αφορούν προσωπικό ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ. Από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αντλήσαμε τα στοιχεία και σας ενημερώνουμε. Ακολουθούν οι θέσεις και σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο παρακάτω πίνακα, για να ζητήσετε από το Δήμο την ΣΟΧ 245/2-10-2012 την οποία προς το παρόν δεν μπορέσαμε να βρούμε, αλλά αύριο θα την έχουμε σίγουρα. Εκεί αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια για να καταθέσετε έγκυρα και έγκαιρα την αίτηση σας. Καλή επιτυχία.


Ακολουθεί η ΣΟΧ 245/2-10-2012, το έντυπο της αίτησης ΑΣΕΠ ΣΟΧ2 καθώς και οδηγίες συμπλήρωσης του εντύπου ΣΟΧ2 (ευχαριστούμε την Γεωργαλή Μαρία για την άμεση ανταπόκριση):

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.