Παναγιώτης Στάϊκος: «Οικολογικό χοιροτροφείο» υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου με μηδενικό κόστος!!!


Όσο και εάν προσπαθήσει η Δημοτική αρχή να πείσει ότι είχαν εντάξει την μαρίνα στον «ΘΗΣΕΑ» δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, γιατί τα έγραφα της 14/2/2007 δείχνουν ότι σαράντα ημέρες από την ημέρα που αναλάβαμε δεν αναφερόταν ούτε ένα ΕΥΡΩ για την μαρίνα, πέραν του γεγονότος ότι ακόμη και σήμερα ο Δήμος δεν έχει ώριμη μελέτη με τεύχη δημοπράτησης και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για να πάρει άδεια δημοπράτησης.
Εμείς συνεχίσαμε τις προσπάθειες για την μαρίνα. Όπως φαίνεται το πόρισμα επιτροπής εμπειρογνωμόνων που απέστειλε ο Νομάρχης ύστερα από αίτημα μας, το οποίο έδειχνε ότι το Λιμάνι είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό, εξαιτίας του οποίου ο Δήμος είχε κηρυχτεί σεισμόπληκτος, το αποστείλαμε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με άλλα έγγραφα, αλλά η απάντηση ήταν δεν υπάρχουν χρήματα για την μαρίνα.


Σίγουρα οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους, αφού γνωρίζουν ότι όταν αναλάβαμε ο Δήμος Αστακού κατείχε το θλιβερό Πανελλαδικό αρνητικό ρεκόρ με απορροφητικότητα στον «ΘΗΣΕΑ» μόλις 19%, όταν άλλοι Δήμοι είχαν απορροφητικότητα 65 και 70%.
Όμως η Δημοτική Αρχή καλείται να πει, όπως είχα υποσχεθεί, γιατί ενώ όταν τους παρέδωσα, στην πόρτα της χωματερής υπήρχε βαριά σιδερένια υδραυλική πόρτα σαν και αυτές που έχουν τα φεριμπότ, επάνω στην οποία περνούσε και μπουλντόζα, για την οποία είχαμε 8 τηλεκοντρόλ, με τα οποία άνοιγε και έκλεινε και δεν μπορούσε να περάσει μέσα ούτε «κουνούπι», για την κατασκευή και λειτουργία αυτής της πόρτας, είχε δαπανήσει ο Δήμος 12.000 ΕΥΡΩ για την πόρτα και 36.000 ΕΥΡΩ στην ΔΕΗ που έφερε το ρεύμα, κάποιοι φωστήρες του Δήμου πήγαν και έθαψαν με χώμα την πόρτα με αποτέλεσμα να γεμίζει η χωματερή με γουρούνια, τα οποία τρέφονται με «οικολογική τροφή», που τους παρέχει απλόχερα ο Δήμος Ξηρομέρου, προσφέροντας στους κατοίκους, οι οποίοι τα τρώνε, υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής.


Θερμά συγχαρητήρια!!!!!!! Οι φωτογραφίες και το VIDEO με ήχο είναι σκέτη διαφήμιση για σας.
Στις φωτογραφίες και στο VIDEO φαίνονται οι κολώνες της ΔΕΗ για την αυτόματη λειτουργία της υδραυλικής πόρτας της χωματερής. Εκτός εάν νομίζετε ότι προοριζόντουσαν για την λειτουργία του «Οικολογικού Χοιροτροφείου».



Και μη ξεχάσετε να εισάγετε την Επιχείρηση του «Οικολογικού Χοιροτροφείου» του Δήμου Ξηρομέρου στο Χρηματιστήριο, οι μετοχές της οποίας θα γίνουν ανάρπαστες, αφού ο Δήμος έχει αναλάβει την εκτροφή και πάχυνση των γουρουνιών με μηδενικό κόστος!!!!!!


Μετά από τέτοια χάλια νομίζετε ότι μπορείτε να μιλάτε για μαρίνες, σφαγεία και τα άλλα μεγάλα του Δήμου; Νομίζετε ότι σας εμπιστεύεται πλέον κανένας;
Περιμένετε αφού θέλετε τόσο πολύ και θα δείτε τα κατορθώματα σας και στα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Αστακός 12/12/2012 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΚYRIE STAIKE APO OTI DIAPISTONO STIN DEYTERH FOTOGRAFIA POY EXETE TRAVIXEI TO GOYROYNI SAS KOITAEI STA MATIA.APO OTI FENETAI ANAGNORIZEI KAPOIO PALIO AFENTIKO POY EIXE.GIATI KAI ESEIS OTAN HSASTAN DIMARXOS IRTHE KAI TO KANALI TOY ANT1 KAI TRAVIXE TO SKOYPIDOTOPO SAS.(YPARXEI ARXEIO).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις καρεκλα και εξουσια οι διαφοροι πρωην δημαρχοι αντιδημαρχοι κλπκλπ αλλα και οσοι εμαθαν να κανουν τους σωτηρες
    δε ζουν.
    Συγκρατηθητε λιγο κυριοι.
    Επι δημαρχιασ του του κ. σταικου τα γουρουνια ηταν στη ιδια θεση και περισοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως για την μαρινα αλλα λογια να αγαπιομαστε γιατρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα από τα γνωστά επιχειρήματα των πάσης φύσεως εχόντων διαχείριση εξουσίας στη κατακαυμένη χώρα μας είναι: «τι διαμαρτύρεστε, αυτά γινόταν και παλιότερα, επί Στάϊκου, επί Γαλούνη, επί..., επί....». Πραγματικά είναι να απορείς με το θράσος αυτών που ξεστομίζουν αυτό το επιχείρημα. Χριστιανοί μου εμείς ψηφίσαμε εσάς για να διορθώσετε και να φτιάξετε κάποια πράγματα (όπως προεκλογικά υποσχεθήκατε) και όχι να μας λέτε ότι γινόταν και με τους προηγούμενους!!!! Ο προηγούμενος τουλάχιστον έκανε κάτι, έβαλε μία πόρτα την οποία πληρώσαμε και αδρά (εμείς οι δημότες τι πληρώσαμε), γιατί αυτή δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί;;;; Στον Στάϊκο απαντάτε με το απαράδεκτο επιχείρημα και επί των ημερών σου γίνοταν, σε εμάς τους απλούς δημότες που σας τιμήσαμε με τη ψήφο μας τι απαντάτε γι αυτή τη κατάσταση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.