Ήττα για τον Αλυζιακό με 1-0 από τον Αετό.


Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αλυζιακός Μύτικα, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' ΕΠΣΑΝΑ Αιτ/νίας, από τον Αετό Ξηρομέρου στο γήπεδο του Αετού. Σε ένα κρίσιμο ματς, η ομάδα μας δεν μπόρεσε σε αυτή τη «σκληρή» έδρα να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι καίγονταν για την νίκη, μιας και βρίσκονταν στη τρίτη θέση από το τέλος και πηγαίνουν σε μπαράζ παραμονής αν δεν καταφέρουν να ανέβουν μία θέση στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Με το σκορ στο 1-0 η ομάδα του Αετού αμύνθηκε μαζικά με όλα τα μέσα και αυτό θα το εξηγήσουμε παρακάτω. Η ομάδα μας προσπάθησε να ισοφαρίσει και να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά πραγματικά ήταν αδύνατο γιατί απλά δεν παιζόταν ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι εννοούμε.
Πολλά τα παράπονα της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών για το κλίμα και τη φιλοξενία. Εμείς θα πούμε απλά κρίμα. Το να θέλουμε να κερδίσουμε ένα αγώνα γιατί η ομάδα μας είναι σε δύσκολη θέση και να χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα, δηλαδή απειλές, βρισιές, τρομοκρατία, δεν θα φύγετε από εδώ αν δεν χάσετε και όλα αυτά τα «ωραία» είναι απλά κρίμα. Γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολύ πίσω, όπου μέσω ποδοσφαιρικών αγώνων καλλιεργούνταν άσβεστο μίσος μεταξύ των χωριών. Όταν νεαρός παίκτης του Αλυζιακού ζητά αλλαγή για να βγει από τον αγώνα και βγαίνει, γιατί απλά φοβάται να παίξει είναι για λύπηση η όλη κατάσταση, είναι κατάντια. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο ρε παιδιά....... Κρίμα και πάλι κρίμα.....
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

2 σχόλια:

  1. distixos tin kiriaki poy mas perase sto gipedo toy aetoy girisame pola xronia piso... pame na paixoyme podosfairo me paidia poy einai foitites k paidia poy 3eloyn ti epomeni mera na pane stis doylies toys...diaitites poy 3eloyn na girisoyn stis oikogenies toys...diaitites poy kata tin diarkia toy imixronoy toys apilisan frastika..krima......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν τα λέτε όλα; τα παιδιά του Αλυζιακού, διαιτητές και παράγοντες, όχι μόνο φοβήθηκαν αλλά αυτό που αντιμετώπισαν στον Αετό δεν το έχουν ζήσει πουθενά.
    Θα τους χαρακτηρίσω μόνο με μια λέξη που τα λέει όλα:
    ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. και όχι μόνο. Άγριοι, χωρίς κοινωνική συμπεριφορά - αμόρφωτοι.
    Κέρδισαν ένα αγώνα, ε και; να προσπαθήσουν να γίνουν άνθρωποι και όχι να προσπαθούν να παίρνουν τους αγώνες με τσαμπουκά.
    'Ετσι είναι το ποδόσφαιρο; Λάθος εντύπωση έχουν.
    Πάντως καλό είναι να ληφθούν μέτρα για να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους γεγονότα στους αγώνες.
    Και κάτι άλλο: Μήπως πρέπει να εισηγηθεί κάποιος την τιμωρία του Αετού;
    Αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Αλυζιακού και στην Διοίκησή του. Έχουν επίπεδο τα παιδιά και αυτό φαίνεται.
    Παιδιά μην το βάλετε κάτω, συνεχίστε με δύναμη και όλα θα πάνε καλά.

    ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.