Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο γήπεδο του Μύτικα! Ξέσπασε με 5-1 ο Αλυζιακός εναντίον του Ιδομενέα Εμπεσσού.

Οι δύο ομάδες στο κέντρο του γηπέδου, περιμένουν τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα.
Εκπληκτικό παιχνίδι εντός έδρας για τον Αλυζιακό χτες Κυριακή 27/1. Ευρεία νίκη με 5-1, με αντίπαλο τη καλή ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού, η οποία όμως σήμερα πραγματικά ατύχησε να πέσει σε ένα Αλυζιακό αφηνιασμένο και αποφασισμένο για την νίκη. Η απρόσμενη ήττα από τον Αετό πείσμωσε την ομάδα μας, που σήμερα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το τελικό αποτέλεσμα. Νίκη και μόνο νίκη το ζητούμενο για τους παίκτες και το προπονητή Γιάννη Λιάκα, ώστε η ομάδα μας να κυνηγήσει όλες τις πιθανότητες της δεύτερης θέσης και των μπαράζ ανόδου.
Η ομάδα λοιπόν από το πρώτο λεπτό μπήκε φουριόζα και στα πρώτα 10 λεπτά ήδη είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αυτό συνέβηκε τελικά στο 15ο λεπτό περίπου, όταν από ωραία εκτέλεση κόρνερ, ο 16χρονος Βασίλης Παλμπάς έπιασε ωραία κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Είσοδος των δύο ομάδων στο γήπεδο.
Το γκολ έκανε την ομάδα του Αλυζιακού ακόμη επιθετικότερη και στο 20ο λεπτό περίπου, ύστερα από ωραίο σλάλομ έξω από την περιοχή, ο Άρης Αποστολάκης εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ (μύτο) προς την εστία του Εμπεσσού. Η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα και περνώντας κάτω από τα πόδια του, αναπαύτηκε στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.
Με σκορ ασφαλείας στη κατοχή του ο Μύτικας έλεγχε  πλέον το ρυθμό και το παιχνίδι και κρατούσε αρκετά άνετα τον Εμπεσσό μακριά από τα καρέ του τερματοφύλακα Βασίλη Σακουφάκη. Βέβαια συνέχιζε να πιέζει για το γκολ, έχοντας όμως και τη προσοχή του στα νώτα του, μιας και το παιχνίδι με την Κατούνα είχε δώσει ένα καλό μάθημα στην ομάδα μας πως το 2-0 μπορεί να ανατραπεί. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο παράγοντα του Άρη Λεπενούς. 
Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο, παρακολούθησε καλό θέαμα και πολλά γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλυζιακός μπήκε πάλι με φόρα και με επιθετικές βλέψεις. Έτσι στο 50ο περίπου λεπτό ο Βασίλης Παλμπάς ξανακτύπησε κάνοντας το 3-0, σκορπώντας ενθουσιασμό στους αρκετούς φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν το ματς. Η επιθετικότητα του Αλυζιακού ήταν ασταμάτητη και οι παίκτες του Εμπεσσού είχαν χάσει τα νερά τους δεχόμενοι τη συνεχή και ασφυκτική πίεση της ομάδας μας. Νέο στημένο έξω από την περιοχή του Εμπεσσού και 4-0 στο 55ο περίπου λεπτό, από τον πολύ καλό κεφαλοσφαιριστή Γιάννη Παπανικόλα (Γιαμάς).

Ο Σωτήρης Αποστολάκης χορεύει πεντοζάλη τους αντιπάλους.

Ο Αλυζιακός ζωγράφιζε μέσα στο γεμάτο από νερό γήπεδο, ένεκα της σφοδρής βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, κυνηγούσε κι άλλα γκολ αλλά προσέφερε και θέαμα στους φιλάθλους που βρισκόταν στις κερκίδες. Το 5-0 έγινε από το Βασίλη Παλμπά στο 68ο λεπτό περίπου, όταν με το φονικό ένστικτο του σκόρερ που διαθέτει, κυνήγησε μία φάση που φαινόταν χαμένη πιέζοντας τον αντίπαλο αμυντικό, ο οποίος στη προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα, κόντραρε στο Βασίλη και κατάληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα του Εμπεσσού.



Χατ τρικ για το ταλαντούχο Βασίλη και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο αρχισκάουτερ του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, που οργώνει την Ελλάδα ψάχνοντας για σέντερ φορ, τον σημείωσε στο μπλοκάκι του!!! Ο Αλαφούζος που ξέρει καντάρια μπάλα θα δώσει το τελικό οκ.
Βασίλη έτσι που είναι ο Παναθηναϊκός παίζεις άνετα, Τοτσέδες, Βύντρες και Μπουμσονγκ τους έχεις για πλάκα..... Πήγαινε εκεί μήπως και σώσεις την κατάσταση....
Σε αυτό το σημείο ο Αλυζιακός κατέβασε στροφές και απλά έλεγχε το παιχνίδι. Η ομάδα του Εμπεσσού βρήκε την ευκαιρία να βγει λίγο μπροστά και να κυνηγήσει το γκολ της τιμής για να σώσει έτσι λίγο τα προσχήματα από την κακή εμφάνιση και το βαρύ σκορ. Το πέτυχε αυτό στο 75ο λεπτό περίπου κάνοντας το 5-1, με ένα σουτ κεραυνό 15 μέτρα έξω από την περιοχή. Πανέμορφο γκολ.


Ο Γιάννης Παπανικόλας έχει κάνει με κεφαλιά το 4-0 και δέχεται τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του.
Μετά και το τέλος της 17ης αγωνιστικής, ο Αλυζιακός συνεχίζει να κυνηγά τον στόχο του, που είναι η δεύτερη θέση και η συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στην Α' κατηγορία. Τα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά, η δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα της Στάνου έφερε ισοπαλία με τον Αμβρακικό Λουτρού και ο Αλυζιακός είναι πλέον σε απόσταση βολής 3 βαθμών. Στο κατόπι για τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος και ότι βγει λοιπόν. Καλή συνέχεια λοιπόν στην ομάδα μας και στους παίκτες μας και πάντα τέτοιες όμορφες εμφανίσεις.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.


3 σχόλια:

  1. Πάμε γερά παιδιά. Με υπόκρουση το μέγιστο Τόλη Βοσκόπουλο η ομάδα σαρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο 6 πάντως έπρεπε να είχε δώσει κόκκινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pame me dinami palikaria...ante k me diplo sto 3yrio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.