Ανακοίνωση της παράταξης «Δημοτική αλλαγή». «Δεν δεχόμαστε να παραπλανιούνται οι γονείς του Νηπιαγωγείου Αστακού από την κα Αντιδήμαρχο».

Αστακός 29-1-2013
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ» 
Προς 
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου 
Δήμου Ξηρομέρου 
κ. Στέλιο Παπαναστάση 

Κοιν: Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά 

Κύριε Πρόεδρε.
Όπως γνωρίζετε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας στη χθεσινή του συνεδρίαση απέρριψε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για το τεχνικό πρόγραμμα όπως αυτή κατατέθηκε από την Αντιδήμαρχο κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα. Για τους λόγους ότι ολόκληρα χωριά του Δήμου μας δεν αναφέρονταν καθόλου στο τεχνικό πρόγραμμα, πολλές προτάσεις των τοπικών κοινοτήτων και των δημοτικών συμβούλων δεν λήφθηκαν καθόλου υπόψη, καθώς και του ότι όλα τα έργα που πρότεινε η Δημοτική Αρχή ήταν τεμαχισμένα προκειμένου να μην γίνουν διαγωνισμοί ανάθεσης, αλλά απευθείας αναθέσεις με ότι αυτό συνεπάγεται, επιβαρύνοντας έτσι τον ήδη υπερχρεωμένο Δήμο μας.
Επειδή η Αντιδήμαρχος κα Κουμανδράκη-Σαμαρά σήμερα προσπάθησε να παραπλανήσει τους γονείς του Νηπιαγωγείου Αστακού, λέγοντας ότι η στέγη του Νηπιαγωγείου δεν θα γίνει γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και αρκετοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν ψήφισαν το τεχνικό πρόγραμμα, ΖΗΤΑΜΕ σύμφωνα με το άρθρο 67 § 2 του Ν. 3852/2010, την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξη ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Λύτρας Ιωάννης
Γαλούνης Ερωτόκριτος
Κατσαούνης Ελευθέριος
Κυριάκος Κων/νος
Λαινάς Κων/νος
Μπαρμπούρης Κων/νος
Ντίνος Απόστολος
Ρετούλης Θωμάς
Τζαχρήστας Παναγιώτης
Ψηλός Παντελής

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους λειτούργησαν αστραπιαία τα αντανακλαστικα της Αντιπολίτευσης. Σας χρεώνεται στα θετικά ΣΑΣ. Ο θεσμικός ΣΑΣ ρόλος είναι ο έλεγχος στις όποιες ατασθαλίες , "παρανομίες" - παρατυπίες κάνει η δημοτική αρχή. Και σαυτό αντιδρασατε αστραπιαία και ειλικρινα σας συγχαίρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia to nhpiagvgeio toy Mytika den lete tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρωην δημοσ αλυζιας δεν υπαρχει για σας? και φυγουραρετε οι τρεις πρωτοι στην ανακοινωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. laikismos taxa endiaferuhkate gia ta sxoleia ston astako

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.