Προεδρείο Δ.Σ., Οικονομική Επιτροπή, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Αντιδήμαρχοι Δήμου Ξηρομέρου.


Σας παρουσιάζουμε τα επίσημα έγγραφα των πρόσφατων δημαιρεσιών στο Δήμο Ξηρομέρου, όπως αυτά ανέβηκαν στο «Διαύγεια». Ως γνωστό είχαμε εκλογή Προεδρείου στο Δ.Σ., ορισμό νέων Αντιδημάρχων και εκλογή μελών στην Οικονομική Επιτροπή καθώς και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Ας δούμε τα επίσημα έγγραφα, όπως τα έχουμε ενώσει σε ένα αρχείο. Καλή ανάγνωση.


25 σχόλια:

  1. τα μπλόκ παίρνουν και θέση ιδιως σε τοπικα ζητηματα. πως εξηγείται ( ορθως διαβαζεταε. εξηγείται ) το γεγονός, οτι η γυναίκα του Δημάρχου να παίρνει την μια εκ των δυο θέσεων της αντιμισθίας ; Μήπως μπορεί να μας πει κάτι επ αυτού ένας σύμβουλος της πλειοψηφίας ; ευχαριστω. Ελπίζω να μην τύχω της λογοκρισίας καθότι και οι προκλήσεις των διοικούντων δεν έχουν όρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:33 όποιοι δουλεύουν στο Δημόσιο ή είναι συνταξιούχοι του Δημοσίου ή του ευτύτερου τομέα επιλέγουν το μισθό τους ή τη σύνταξή τους, ή την πάγια αντιμισθία του αντιδημάρχου.
    Πιστεύω ότι με αυτό το σκεπτικό και λογική έγινε και η επιλογή των θέσεων με αντιμισθία των αντιδημάρχων στο Δήμο Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ Η ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. 4.06μ.μ μπορείτε να κάνετε γνωστό στον κόσμο τη σχετική διάταξη (Νόμος και άρθρο ) που αναφέρονται αυτά που υπενίσεσθε ; Δεν λέει τέτοια πράγματα ο νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα και επιλαμβάνεται της υπόθεσης των Αντιδημάρχων. Γνωρίζετε να μας πείτε αν η κ. Αντιδήμαρχος είναι εν ενεργεία υπάλληλος ή συνταξιούχος ; Το θέμα κ. 4.06μ.μ είναι ηθικό και δεν έχουμε κανένα μα κανένα προσωπικό πρόβλημα με την κ. Αντιδήμαρχο. Ο νόμος λέει οτι το 50% των Αντιδήμαρχων είναι με μισθό και το 50% άνευ μισθού. Τι πιο λογικό είναι η κ. Αντιδήμαρχος και σ ύ ζ υ γ ο ς του κ. Δημάρχου ( μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο ) απ τη στιγμη που δεν έχει και κανένα οικονομικό πρόβλημα , το μισθό έπρεπε να τον παίρνει άλλος ... . Γιατί ο άλλος (Αντιδήμαρχος) για να έχει πλήρη άποψη στα θέματα του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ πρέπει να έχει τακτική επαφή σε όλα τα χωριά του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, τουτέστιν απαιτείται βενζίνη και έξοδα.... το καταλάβατε γιατι η γυναίκα του "Καίσαρα " έπρεπε να ήταν αμισθί ; Ηθικό είναι το ζήτημα και τίποτα άλλο .Παρακαλείσθε να μας γνωρίσετε το αρθρο και τον Νόμο που αναφέρει αυτά που εσείς λέτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ (5:51) ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ .....ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαβασε καλύτερα τι λέω και θα δείς αν διατάζω... μαλλον εσείς έχετε συνηθίσει σε λογικές και πρακτικές διαταγών και ηγέρθητο...

      Διαγραφή
  6. Μαγγίνας και Ταμπάκης επιλέξαν την σύνταξη τους άρα χωρίς αντιμισθία. Κολοβού και Κουμανδράκη με αντιμισθία, με την Κουμανδράκη όμως επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος να επιλέγει το μισθό της. Άρα ουσιαστικά με αντιμισθία είναι μόνο η κα Κολοβού. Αυτά για ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο γιαυτό που λέτε είναι δική σας άποψη κ.6.21μ.μ . Η ανακοίνωση του Δήμου δεν λέει αυτα που αναφέρετε εσείς. Ομως τούτο θα το δούμε αργότερα όταν θα κοπούν τα χρηματικά εντάλματα. Είδες που ο κόσμος σιγά σιγα μαθαίνει οτι η κ. Αντιδήμαρχος είναι και Δημόσιος υπάλληλος ; Και την προηγουμενη θητεία έπαιρνε το μισθό της και την αντιμισθία ; Αυτό δεν το ήξερε ο κόσμος παρά 5-6 ατομα που είμαστε γύρω απο το Δημοτικό Συμβούλιο .Το θέμα επαναλαμβάνω είναι ηθικό αγαπητοί μου και όχι προσωπικό ! Αλήθεια επ ευκαιρία , εκείνη η περιβόητη ΕΔΕ με την υπάλληλο και τις ατασθαλίες στο Δήμο Αλυζίας ( Βυτιοφόρο ) τι απέγινε ; έχει βγεί ή όχι το πόρισμα ;

      Διαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΝΤΙ-ΜΙΣΘΙΑ,
    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ bloger

    Είμαι ένας εραστής της αντί-μισθίας, και γενικά της κρατικής μισθίας. Πάντα την κυνηγούσα σε όλη μου την ζωή. Γιατί όπως έλεγε η μάνα μου " παιδί μου να πιαστείς από το κράτος, να σωθείς". Έτσι και εγώ το έβαλα σκοπό της ζωή μου. Να έχω ένα μισθό η έστω αντί-μισθό ένα κρατικό αυτοκίνητο, μια κρατική προμήθεια(2%) , μια μίζα κρατική μικρούλα , τα δωράκια μου από τους προμηθευτές -εργολάβους, την κρατική σύνταξη μου. Γενικά τα κατάφερα. Και το κυριότερο δεν με πήραν χαμπάρι(νομίζω) φαίνομαι "τίμιος". Τώρα που μου κάψων την αντί-μισθια ,και την παίρνουν κάποιοι άλλοι, θυμώνω, κάνω την επανάστασή μου , αναφέρω τους νομούς και τα ψηφίσματα, θυμάμαι την γυναίκα του Καίσαρα, γράφω τα στιχάκια από τραγουδάκια... Αχ αγαπητέ μου bloger τι θα γίνουμε χωρίς Αντί-μισθια ήσαν και αυτή κάποια λύσις...

    Αnti-bloger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ.7.26 μ.μ [ anti-bloger ] ως καλά αμοιβώμενος σύμβουλος, τον υπερασπιστικό σας ρόλο βλέπω οτι τον πάτε πολύ καλά . Για την ταμπακέρα δεν λέτε τίποτα !! Σας τιμάει το γεγονός οτι Αντιδημαρχος είναι και , η σύζυγος του κ. Δημάρχου ; Τα άλλα απλά είναι άλλα λόγια ν΄ άγαπιόμαστε και ως προς την έμμεση στοχοποίηση σας ,δυστυχώς έχετε μεσάνυχτα ! Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες... Και για να μην στοχοποιείτε αδίκως ενθεν και ένθεν , Αστακιώτης είμαι κύριε έμισθε Σύμβουλε και μάλιστα καθημερινά μέσα στα πόδια σας... άδικα λοιπόν στοχοποιείτε αυτον που έμμεσα φωτογραφίζετε . τσί φάτσ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε(8:00)δεν με νοιάζει αν είστε Αστακιωτης η Ζαφτσανος η Μυτικιωτης. Το προβλημα σας ειναι η Αντιδημαρχος? Δειχνετε μια εμπαθεια προς την συγκεκριμενη Αντιδημαρχο γιατι? Μονο και μονο επειδη ειναι γυναικα του Δημαρχου?? η σας ενοχλει κατι αλλο?? Μηπως επειδη δουλευει και παραγει εργο?? Μαλλον σας ενοχλει αυτο.Τι να κανουμε απο αλλου το περιμενατε και απο αλλου σας ηλθε.
    Περαστικα σας.

    Υ.Γ και δεν ειμαι εμισθος συμβουλος, καποιο λαθος κανετε Αστακιωτης ειμαι και γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινα κ.12.34π.μ δεν μπορω να καταλαβω απο που συμπερένετε οτι δείχνουμε "εμπαθεια" στην κ. Αντιδήμαρχο ; Δεν μπορούμε ως δημότες να αναρωτηθούμε ( πάντα με ερωτηματικό μιλάμε , για κοιτάξτε το καλύτερα ) πως είναι δυνατόν να υπάρχει αντιμισθία στην κ. Αντιδήμαρχο ; εσείς λέτε οτι δεν έχει αντιμισθία. Εμείς διαβάζουμε στην ανακοίνωση του Δήμου οτι υπάρχει η αντιμισθία στις δυο ευηπόλιπτες και καθ΄όλα ενεργητικες και δραστήριες κυρίες Συμβούλοι. Και φυσικά σεβόμαστε το πρόσωπο και την ιδιότητα της κ. Αντιδημάρχου, αλλά και όλων των Δημοτικών Συμβούλων. Αλήθεια πρέπει να πάρουμε άδεια απο εσάς ( ;;;; ποιος είστε ) για να πούμε την άποψη μας ; Με συγχωρείτε , αλλά αν εσείς βλέπετε οτι "συκοφαντούμε " την κ. Αντιδήμαρχο, λυπούμαστε. Απλά λέμε για άλλη μια φορα οτι τιμάμε το φυσικό και θεσμικό της ρόλο , αλλα έχουμε νομίζω το αναφερετο δικαίωμα να κάνουμε ερωτήσεις που απασχολούν την κοινη γνώμη. Αυτή είναι η δημοκρατία που πιστεύουμε.Το αν εσείς , τις ερωτήσεις μας τις εκλαμβάνετε όπως τις εκλαμβάνετε , δικαίωμά σας. Μην γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως .Και το κυριότερο μην εκτίθεστε( ποιος είστε ;). Και μεις την ψηφίσαμε και σας ψηφίσαμε. Αλλα με κάποια πραγματάκια , ειλικρινά , δεν συμβιβαζόμαστε ή καλύτερα έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

      Διαγραφή
  12. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΛΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΛΠ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΤΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας αγαπητε/η κ. 4.48π.μ.
      ΕΠΕΙΔΗ εσείς ερμηνεύετε τις απόψεις κάποιων κατά το δοκούν και δίνετε άλλη διάσταση απο την πολιτική που εμείς θέλαμε να δώσουμε .
      ΕΠΕΙΔΗ εμείς δεν είμαστε άνθρωποι των άκρων και"εμπαθείς " όπως πιο πάνω κάποιοι ( πιθανόν και σείς) μας χαρακτηρίζουν,θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε και τονίσουμε προς πάσαν κατεύθυνσιν οτι δεν έχουμε κανένα μα κανένα προσωπικό πρόβλημα με οιονδήποτε πολίτη και πολύ περισσότερο με Δημοτικούς Σύμβούλους .Τιμούμε και εκτιμούμε την προσωπικότητα καθενός πολίτη πολύ δε περισσότερο της κ. Αντιδημάρχου - δια την οποία όπως φαίνεται άθελα σας ή ηθελημέν λειτουργείτε ως αντίκλητος ;;;; , η δε άποψη μας σε καμία περίπτωση δεν είχε ούτε έχει και ούτε θα έχει σκοπό να θίξει προσωπικές υπολήψεις Φυσικών προσώπων αλλά και θεσμικών όπως εν προκειμένω υπενίσεσθε.
      Καλή , παραγωγική και ευλογημένη χρονιά σας ευχόμαστε.
      Και να γνωρίζετε κ. 4.48π.μ οτι τα δημόσια πρόσωπα είναι πάντα υπό την κρίσιν του λαού κι οχι στο τέλος της θητείας τους.
      Ζωντανό παράδειγμα ; Η εκλογή του Γ. Παπανδρέου πριν 3 χρόνια με 43% και προοπτική να κυβερνήσει τουλάχιστον 2 θητείες και σε 2,5 χρόνια έπεσε η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ είναι στο 6%.
      Λυπάμαι πάντως για την αναστάτωση που άθελα μας σας " προξενήσαμε " . Επαναλαμβάνουμε οτι τιμάμε ΟΛΑ τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα τις γυναίκες του Δήμοιυ μας που κάτω απο αντιξοες συνθήκες συμβάλλουν τα μέγιστα για το καλό του τόπου ΣΑΣ!. Ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε να μας διαβάσετε.

      Διαγραφή
  14. Σαν Blog προσπαθούμε να κρατάμε στις αναρτήσεις και τα σχόλια ένα επίπεδο. Αφήνουμε πολλές φορές να περνάν σχόλια που ασκούν κριτική σε πρόσωπα που ανήκουν στη δημοτική αρχή, όταν δεν βρίζουν και δεν συκοφαντούν παρότι και εμείς, πολλές φορές, με αυτή τη κριτική διαφωνούμε. Τα σχόλια που κόβουμε θέλω να ξέρετε είναι πάρα πολλά, γιατί πρέπει να προστατέψουμε κάποιους από ανώνυμες, συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις. Για το συγκεκριμένο θέμα των αντιμισθιών και του ορισμού Αντιδημάρχων ο έχων κοινή λογική κατάλαβε ότι μόνο μία αντιμισθία υπάρχει, όσο για το δεύτερο για το αν είναι σωστό να είναι Αντιδήμαρχος η κυρία Σαμαρά ή όχι, αυτό είναι πολιτικό θέμα και το κρίνουν οι δημότες με το κριτήριο που έχει ο καθένας. Προσωπικά το κριτήριο το δικό μας για κάθε δημόσια θέση που καταλαμβάνει ένας άνθρωπος είναι αν κάνει σωστά τη δουλεία του και αν προσφέρει έργο.
    Κάποιοι πιθανόν να έχουν άλλο κριτήριο και να εξαπολύουν επιθέσεις, αν δεν βρίζουν και δεν συκοφαντούν προβάλλουμε την άποψη τους ότι ουσιαστικά υπάρχει ασυμβίβαστο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε κιόλας. Οι αναγνώστες κρίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητοί φίλοι του ΜΥΤΙΚΑΣPRESS σας συνιστω ( καλοπροαιρέτως η λέξη συνιστώ ) να κοταξετε τον " ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ " Ν.3852/10(ΦΕΚ.87Α/7-6-2010 , αρθρο 59 και 92 και θα δείτε οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως αναφέρεσθε ... δείτε το με προσοχή !!.Και οταν κάποιοι ( όπως βλέπω στο σαίτ σας ) ζητούν να τους γνωρίσουν τον νόμο,τι κρίμα... τους λοιδωρούν απαξιωτικα !Και γιαυτό "παρεμβαίνω" αν και δεν γνωρίζω τα μέρη σας , απο τα οποία όμως εχω περάσει πολλες φορές ( Λευκάδα, Πάλαιρος, Πάργα ) και ομολογω οτι ειναι καταπληκτικά
      ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Γ. ΠΑΤΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 παρ.3ε του Νόμου 4051 [ΦΕΚ 40/29-2-2012 ], ΛΈΕΙ ΟΤΙ : Σε Δήμους που υπάρχουν 4 Αντιδήμαρχοι , οι δύο (2) εξ αυτών θα έχουν Αντιμισθία και οι άλλοι 2 ΟΧΙ !!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΈΙ ΑΥΤΈς ΤΙς ΑΕΡΟΛΟΓΊΕΣ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΆΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΆΧΑς ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ κ.λπ ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4051/12, ΑΡΘΟ 3παρα.3ε. εξαλλου αυτο λεει και η αποφαση του δημαρχου στο διαυγεια [ Α.Π: 30/2-1-2013.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ κ.4.48π.μ/12-1-2013 ;;;
      ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
  15. ΣΩΣΤΌΣ ο κ. Διαχειριστής. απ την στιγμη που ένας δεν συκοφαντεί, ποιος ο λόγος που δεν πρέπει να του αναρτηθεί η όποια άποψη του σε κοινά θέματα ;οσο για την ανωνυμία ; αυτό είναι το νόημα του διαδυκτιου. Το δικαίωμα στην ανάρτηση ή μη ενός θέματος αφίνεται απ΄ τον νομοθέτη στον ιδιοκτήτη του καθε σάϊτ . Και εσείς κάνετε πολύ σωστά τη δουλειά σας. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eγω δεν ψήφησα τον κ.Σαμαρά, αλλά λόγω ΠΑΣΟΚ που ανηκω, ψήφησα τον κ.Λύτρα. Την κυρία Ντίνα Σαμαρά δεν την ήξερα παρα μονο απο φωτογραφίες στον τύπο. Χρειάστηκε να παω δυο φορές στο Δημαρχείο στον Αστακο. Εκει την γνώρισα στο γραφείο της όπου καθίσαμε πάνω απο μια ωρα. Πρόκειται για μια γυναίκα όλο χαμόγελο, αξιοπρεπέστατη που προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα μου αμέσως. Τις επομενες ημερες με πήρε πάνω απο πέντε φορές η ίδια τηλέφωνο να με ρωτήσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι εντυπώσεις μου επομένως είναι πολύ θετικές. Ας αφήσουμε λοιπόν την γυναίκα να δουλέψει, και να προσφέρει και οπως έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω θα την κρίνουμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ 3:15 ο νόμος του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ έχει αλλάξει δυο φορές απο τότε (2010) ειδικά με τα δυο μνημόνια. Αρχικά άλλα προέβλεπε για τον ορισμό των αντιδημάρχων και τις αντιμισθίες τους και άλλα εντελώς διαφορετικά προβλέπει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστώ κ 4.23μ.μ , αλλά δέστε λίγο την άποψη- παρέμβαση του 5.16μ.μ ( πιο πάνω ) και θα δείτε οτι οι άμισθοι Αντιδήμαρχοι ορίζονται απ΄τον Νόμο 4051/ΦΕΚ 40/29-2-2012 άρθρο 3 παρ.3ε . Και κυρίως δέστε απ΄το ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφαση του κ. Δημάρχου ( ΑΠ.30/2-1-2013 ) που ορίζει τους Αντιδημάρχους δίχως ν΄αναφέρει επακριβώς το άρθρο και την παράγραφο του Νόμου αυτού , αλλά μόνο τον Νόμο 4051/2012 ( κι εδω ειναι λάθος των υπαλλήλων που συνέταξαν το έγγραφο - απόφαση ), ενός Νόμου που αποτελείται απο 14 άρθρα εκ των οποίων σχεδόν ΟΛΑ αφορούν " ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου του Ν.4046/12 " . Το καλύτερο θα ήταν , εκτιμώ , να γίνει ανάρτηση απο τον κ. διαχειριστή του αξιόλογου Μπλόκ ΜΥΤΙΚΑSPRESS του σχετικού Νόμου 4051/12 με μόνον το άρθρο που λέει για τις αντιμισθίες των Αντιδημάρχων ( 4051/12/φεκ 40 / 29-2-12 ) ώστε ο κάθε κατεργάρης Νονοκάνων !!! να πάει στην θέση του . Ο Νόμος του ορισμού των Αντιδημαρχών με αντιμισθία είναι σαφέστατος και δεν επιδέχεται ΚΑΜΙΑ ερμηνεία απο κανέναν. Τα υπόλοιπα είναι απλές πολιτικές σκοπιμότητες και θα έλεγα και ΑΓΝΟΙΑ του νομοθετικού πλαισίου από αυτούς που κοκορεύονται και υποστηρίζουν αυτα που υποστηρίζουν και άθελά τους αυτοδιαψεύδονται.Και σεις κ.4.23μ.μ εφόσον αναφέρεστε - και ορθώς επισημένετε - γιατί δεν καταγράφετε και τις σχετικές διατάξεις , αλλά το αποφεύγετε ;;; Ετσι απλά να μάθουμε και εμείς οι άλλοι και να μην τρέχουμε σε άρθρα και παραγράφους που έχουν οριστεί άλλοι αντιδήμαρχοι απ τον Ν. Αιτωλ/νίας ; Να συμπεράνω οτι υπάρχει εκ μέρους σας σκοπιμότητα ;;; Δεν θέλω να το πιστέψω. Ειλικρινά . Καλή και παραγωγική χρονιά να έχετε φίλε μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ ένα έχω να πώ. Η αντιδήμαρχος στις Φυτείες έχει πάρει σκούπα και έχει ανασηκώσει όλο το χωριό δημαρχείο, αποθήκες, δρόμους,γραφεία, δημοτικά σχολεία και γάπεδα και βιβλιοθήκες, βάφονται παγκάκια, τακτοποιούνται και απογράφονται υλικά, γίνονται αποψιλώσεις σε διασταυρώσεις, βγαινουν ανακοινώσεις για κάθε τι.Φοράνε φωσφωριζέ γιλέκα όλοι και γάντια όταν είναι στους δρόμους.Μπράβο μπράβο μπράβο.Μου είπε ο Στρατηγός ότι θα βγάλει στο διαδίκτυο τα πάντα. Αλλη εικόνα άγνωστη σε εμάς μέχρι τώρα 30 χρόνια στο χωριό. Έχουμε μείνει άναυδοι διότι ότι έλεγε ο στρατηγός κολοβός (σύζυγος που αυτός τα προετοιμάζει όλα σε οργάνωση και έλεγχο)γίνονται πειθαρχημένα με κάθε λεπτομέρεια και ενημέρωση .Σαμαρικούς και μη τους έκαναν τα παιδιά και παραμιλάνε. Στρατιωτικό εργοτάξιο θα γίνει σε λίγο. Ας έρθουν ε'δω πάνω να δούνε πως δουλεύουν όλοι οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα στα 27μηνα και οι μόνιμοι, με συντονισμό με προθυμία και όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Πολλά συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μου στρατηγό αλλά και στην ευθυμία. Κάθε μέρα από οκτώμισι είναι στο γραφείο και κάθε μέρα σχεδόν πάνε μετά αστακό μέχρι αργά το απόγευμα. Την Κυριακή πχ άλλαξε ο στρατηγός λάμπα σε στύλο δεη ενός παππού στη παπαδάτου. Όταν τον ρώτησα μα ακόμα και Κυριακή, είπε ότι δεν είχε φως για πολύ καιρό και παραπονέθηκε δικαιολογημένα σχεδόν κλαίγοντας το Σαββάτο στο μαγαζί εκει στη παπαδάτου.Μάθαμε ότι όταν άκουσαν από τον Γαλαζούλα της παπαδατου για βλάβη στο Ρίβιο και ότι δεν είχαν νερό κάποιοι εκεί κάτω, την άλλη μέρα πήγαν υδραυλικοί ηλεκτρολόγοι και μηχανήματα και έγιναν οι βλάβες. Αυτό θέλαμε τόσα χρόνια. Εγώ τους το έλεγα στο μαγαζί ότι ένας στρατηγός θα μας σώσει. Δικαιώνομαι αν και φοβάμαι εκεί στον αστακό πόσα λεφτά θα τους δώσουν για τα χωριά εδώ πάνω. Αν συνεχίσουν έτσι θα αλλάξουν σε χρόνο ρεκόρ, την εικόνα που είχαμε για την μέχρι τώρα δημαρχία σαμαρά, αλλά και την άσχημη εικόνα στο χωριό μας. Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν και θα γράψουν ιστορία παρά την δύσκολη οικονομική εποχή που έτυχαν να είναι στα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.