Βγήκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.


Στις 01/12/2012 σας ενημερώσαμε με σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ), για την προκήρυξη 12 θέσεων εποχικού προσωπικού από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Ξηρομέρου. Από το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ξηρομέρου λάβαμε τότε όλα τα στοιχεία, δηλαδή την προκήρυξη καθώς και τα απαραίτητα έντυπα των αιτήσεων, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, αλλά και να έχουν στην διάθεση τους τα σχετικά έντυπα ηλεκτρονικά για να τα συμπληρώσουν.
Σήμερα μάθαμε ότι τα αποτελέσματα αυτής της προκήρυξης έχουν βγει και μάλιστα αύριο εκπνέει και η προθεσμία ενστάσεων. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου στον Αστακό (γιατί μόνο στον Αστακό το εύλογο ερώτημα;) και εμείς δεν είχαμε καμία ενημέρωση, ούτε ότι βγήκαν αποτελέσματα, ούτε ποια ήταν η μοριοδότηση και η κατάταξη των υποψηφίων, ούτε ποιοι έχουν επιλεγεί για να ενημερώσουμε με τη σειρά μας τους ενδιαφερόμενους που κάναν σχετική αίτηση. Στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» στο χώρο των ανακοινώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. δεν υπάρχει κάτι σχετικό και γενικά η διαδικασία από άποψη διαφάνειας στα αποτελέσματα είναι ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση με αυτή που ακολουθήθηκε στην έναρξη της, όπου είχαμε πλήρη ενημέρωση από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου.
Το θέμα το πληροφορηθήκαμε σήμερα, όταν γίναμε δέκτες έντονων παραπόνων από συνδημότες μας στο Μύτικα, οι οποίοι μας λέγαν εν ολίγοις ότι δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά, ώστε να δουν την μοριοδότηση τους από την επιτροπή του Δήμου, καθώς και την μοριοδότηση των επιτυχόντων ώστε να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους αν νομίζουν ότι έχουν αδικηθεί.

3 σχόλια:

  1. Από την προκήρυξη.
    Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στα καταστήματα των γραφείων μας, τους οποίους πρέπει να αποστείλει άμεσα για έλεγχο στο ΑΣΕΠ, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει) το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας. Το πρακτικό αυτό θα αποσταλεί αυθημερόν στο ΑΣΕΠ είτε στο e-mail: sox@asep.gr είτε στο fax: 210 6467728 ή 213 1319188.

    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ Η ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ενημέρωση που είχαμε από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου έχουμε να σας πούμε τα εξής προς δική σας ενημέρωση:
    Η τελική μοριοδότηση και κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει απο το ΑΣΕΠ με τα αποτελέσματα του Δήμου να έχουν μόνο γνωμοδοτική αξία. Το ΑΣΕΠ θα τα δει όλα από την αρχή.
    Τα τελικά αποτελέσματα όταν θα έρθουν από το ΑΣΕΠ θα αναρτηθούν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και σε όλες τις Δ.Ε.
    Τα αποτελέσματα που έχει βγάλει η σχετική επιτροπή του Δήμου δεν υποχρεούνται να αναρτηθούν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» γιατί ουσιαστικά δεν είναι τα τελικά. Το τελευταίο λόγο τον έχει το ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι μια απο τις αγανακτησμενες υποψηφιες της συγκεκριμενης προκηρυξης.Εχω να καταγγειλω οτι απο οσες προκηρυξεις εχω συμμετασχει(κ ειναι αρκετες!!)ο συγκεκριμενος δημος χαρακτηριζεται επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!! στον τομεα της υπευθυνης ενημερωσης των αποτελεσματων.Η ενημερωση που ειχα εγω δεν ηταν μονο ελλιπης αλλα και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ!!!!Η δικαιολογια τους;Οτι τις πληροφοριες εδιναν εργαζομενοι με 5μηνη απασχοληση!!!!Περισσοτερες πληροφοριες μπορω να παρεχω στην εφημεριδα σας και ονομαστικα εαν μου ζητηθει.Ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.