Απάντηση του Υ.Π.Ε.Κ.Α. στη Βουλευτή Νίκη Φούντα για την επέκταση του σχεδίου πόλης του Μύτικα.


Σε παλαιότερη μας ανάρτηση (δείτε εδώ), είχαμε αναδημοσιεύσει την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πήρε ο Βασίλης Μουρκούσης από τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Πουρνάρα, για λογαριασμό της πολύ καλής εφημερίδας «ΑΛΥΖΙΑ», με θέμα την επέκταση του σχεδίου πόλεως του Μύτικα. Σε αυτή την συνέντευξη ο Γιώργος Πουρνάρας εξηγούσε που βρίσκεται το θέμα και υποδείκνυε ουσιαστικά τι πρέπει να γίνει ώστε επιτέλους να προχωρήσει το ζωτικό αυτό θέμα για το Μύτικα. Η Βουλευτής του Νομού μας Νίκη Φούντα, εξ αφορμής της επιστολής του πρώην Προέδρου του Δ.Σ. Βασίλη Μουρκούση, προς τον κ. Σταύρο Καλαφάτη και κοινοποίηση της προς όλους τους αρμόδιους, στις 14/12/2012 (σχετικά δείτε εδώ), υπέβαλε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση και ιδού η απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού του Υ.Π.Ε.Κ.Α. Σταύρου Καλαφάτη.


3 σχόλια:

  1. Εδω γινεται λογος για (αντιγραφω απο το εγγραφο)...πολλες ελλειψεις και ασαφειες..., ζητησαν επικαιροποιηση και αλλες πληροφοριες απο το δημο και το μελετητη και ακομα περιμενουν.
    Και για τη πολιτιστικη κληρονομια μας?
    Ευτυχως με την απαντηση εχουμε σφαιρικη εικονα της υποθεσης χαρις στη κ. Φουντα.
    Οχι αλλα μη λεμε οτι φταινε αλλοι για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι φαίνεται δεν έχουμε κάνει όλα όσα πρέπει. Ποτέ δεν είναι αργά. Οι σύμβουλοι της Δ.Ε. Αλυζίας ας δράσουν επιτέλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ειμαστε σε θεση για ενα τοσο σοβαρο ζητημα να υποβαλλουμε μια καθως πρεπει πολεοδομικη μελετη ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...κατα τ'αλλα μας εφταιγε καποια υπαλληλος της περιφερειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.