Δελτίο τύπου Λιμενικού Ταμείου Αιτ/νίας.


Συνεδρίασε στις 6-2-2013 η Λιμενική Επιτροπή Αιτωλ/νίας και μεταξύ άλλων έλαβε ΟΜΟΦΩΝΑ τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Το επόμενο χρονικό διάστημα και προκειμένου να υπάρξει απόλυτος συγχρονισμός όλων των φορέων για την καλύτερη σύνδεση του Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη Δήμου, Λιμενικού Ταμείου, Λιμεναρχείου και πλοιοκτήτριας εταιρείας για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών στο λιμάνι Μεσολογγίου με σκοπό την καλύτερη υποδοχή και την βέλτιστη λειτουργία της εγκριθείσας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Μεσολογγίου – Κεφαλονιάς – Ιθάκης.
2. Να προχωρήσει σε επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για τον τουριστικό λιμένα Ναυπάκτου, αφού επικαιροποιηθεί η υπάρχουσα μελέτη, μετά από σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Τουρισμού και σύμφωνη γνώμη του Δήμου Ναυπακτίας.
3. Να προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες κατά του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου για τα όσα συκοφαντικά και ανώνυμα δημοσιεύματα έχει δημοσιοποιήσει κατά του Προέδρου και των μελών της Λιμενικής Επιτροπής.
4. Να ενισχύσει και να υποστηρίξει οικονομικά τις δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μεσολογγίου καθώς και της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλ/νίας – ΕΨΥΠΕΑ.
5. Να συνδιοργανώσει με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών το 25ο Διεθνές Ράλι Ιονίου, αρχές Αυγούστου του 2013, στο οποίο θα συμμετάσχουν και θα διαμείνουν στο Μεσολόγγι το 2ήμερο 5 και 6 Αυγούστου 2013 ογδόντα (80) ιστιοπλοϊκά σκάφη, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο εξωστρεφείς δράσεις της Λιμενικής Επιτροπής προς όφελος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
6. Όρισε εκπροσώπους στις Επιτροπές Χαρακτηρισμού Παραλιών ως πολυσύχναστες για την καλοκαιρινή περίοδο.
7. Ενέκρινε παραχωρήσεις χώρων και αδειοδοτήσεις αρμοδιότητας Χερσαίας Ζώνης Λιμένων Αιτωλ/νίας καθώς και τις τρέχουσες δαπάνες του Ταμείου. 

Από τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.