Σχετικά με τα τέλη νεκροταφείου του Δήμου Ξηρομέρου.


Σχετικά με το θέμα της προηγούμενης ανάρτησης μας, ενημερώνουμε τους δημότες τα εξής:
1) Τα 4€ που αφορούν το 2011, είναι τέλη νεκροταφείου και όχι ύδρευσης νεκροταφείου όπως αναγράφεται σε πολλά έντυπα που έχουν πάρει στα χέρια τους οι δημότες, προφανώς από λάθος των υπηρεσιών του Δήμου. Λογικό λοιπόν πολλοί δημότες να αναρωτιούνται αν πληρώνουν για νερό νεκροταφείου. Έχουμε τέτοια έντυπα στα χέρια μας. Σας παρουσιάζουμε στο τέλος της ανάρτησης, την απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου για τα 4€ τέλος νεκροταφείου 2011.
2) Πράγματι έχουν γίνει πολλά λάθη στην αποστολή εντύπων, δηλαδή σε πολλές οικογένειες έχουν πάει τέλη νεκροταφείου 2011 και 2012 σε όλα τα μέλη της οικογένειας παρότι δεν έχουν οικογενειακή μερίδα. Και γι αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ονόματα. Αυτό αφορά λάθη στα δηματολόγια στα οποία είναι απαραίτητο επιτέλους να γίνει μία εκκαθάριση.
Άρα ότι γράψαμε στη προηγούμενη ανάρτηση επιβεβαιώνεται. Τα έντυπα είναι του Δήμου με σφραγίδες και υπογραφές. Εμείς θα ρωτήσουμε και σε άλλους Δήμους πως εισπράττουν το τέλος νεκροταφείου για να έχετε πιο πλήρη ενημέρωση.


2 σχόλια:

  1. Λέει και Α' εξαμήνου 2011, δηλαδή κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει και Β' εξαμήνου 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι,υστερα διαμαρτυρονται οι καθε λογης δημαρχαιοι γιατι ο επιθεωρητης δημοσιας διοικησης μιλαει για οργιο διαφθορας στους ΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.