Δύο χρόνια ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.


Πριν δύο χρόνια, Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS έκανε την πρώτη του ανάρτηση (δείτε την εδώ). Σκοπός της δημιουργίας του Blog ήταν και είναι η προβολή και ανάδειξη τοπικών θεμάτων και προβλημάτων, επιτέλους κάποια θέματα να συζητηθούν και να αναδειχτούν, να ακουστούν προτάσεις, να φανούν οι διαφορετικές απόψεις, να καταγράψουμε επιτέλους και τη γνώμη των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου. Επίσης σκοπός ήταν και είναι η ενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος. 
Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια και οι αρχικοί ενδοιασμοί που είχαμε όταν δημιουργούσαμε αυτό το Blog έχουν πλέον εξαλειφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων είχαμε 1678 αναρτήσεις και 4150 σχόλια, οι αναγνώστες αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια και στήριξαν με τη συμμετοχή τους το Blog, έγινε η καθημερινή συνήθεια για να μαθαίνουν τα νέα του τόπου τους οι συμπατριώτες μας ετεροδημότες, κάτι που βλέπουμε με τους μεγάλους αριθμούς καθημερινής επισκεψιμότητας.
Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια όρεξη, το περιεχόμενο του Blog αγαπητοί αναγνώστες το διαμορφώνεται εσείς, δικό σας είναι το Blog. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα άρθρα, περισσότερες απόψεις, περισσότερες ειδήσεις, περισσότερα σχόλια, περισσότερες παρεμβάσεις.

7 σχόλια:

  1. Aγαπήτε Διαχειριστή

    Εύχομαι χρόνια πολλά, και να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και προπαντός με αντικειμενικότητα.

    Β.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΙΛ! ΖΗΤΩ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ.
    ΜΥΤΙΚΑΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις μέρες μας που ο τύπος και τα Μ.Μ.Ε των Εθνοεργολάβων διαμορφώνουν την κοινή γνώμη όπως αυτοί θέλουν, ένα Blog ποιότητας και συνέπειας όπως to ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS είναι μια προσφορά, άξια επαίνου, όχι μόνο για τους Αλύζιους αλλά για όλους τους Ακαρνάνες!!!
    Στο διαχειριστή αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!! και καλή δύναμη!! ! Εύχομαι επίσης τα χρόνια ύπαρξης του εξαιρετικού αυτού Blog να είναι πολλά και εξ' ίσου δημιουργικά!!!
    Μήτσης Θ. Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά για το blog MYTIKAS PRESS να τα χιλιάσετε και πάντα επιτυχίες. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων για την προβολή των γεγονότων, με σωστή ενημέρωση, έλεγχο και παρέμβαση στη δημόσια ζωή του τόπου μας. Για εμάς αποτελείτε πηγή νέων και βοήθεια στις δραστηριότητές μας. Σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια στην πορεία σας.
    Η συντακτκή ομάδα ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδέες, ιδέες, ιδέες... ανταλλαγή ιδεών, σύγκρουση ιδεών έστω και σφοδρή αλλά πάντα πολιτισμένη, ποτέ προσωπική, αυτός πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος όλων των συμμετεχόντων σε αυτό το μπλογκ.
    Χρόνια Πολλά.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό Blog για τοπικό με καλή ροή που καλύπτει τη συγκεκριμένη περιοχή. Χρόνια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.