Βράβευση μαθητών Δημοτικού Σχολείου Μύτικα Αιτ/νίας.


Του Νίκου Θ. Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Στις Πανελλήνιες εξετάσεις της Μαθηματικής Εταιρίας του παραρτήματος Αγρινίου βραβεύτηκαν οι παρακάτω μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα Αιτ/νίας: 1) Κωνσταντίνα Γεωργίου Καραβία, 2) Ευστάθιος Παρασκευά Καραγεώργος, 3) Ελευθέριος Νικολάου Σούλας και 4) Θεόδωρος Ανδρέας Λιβιτσάνης. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους τους.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «Γεγονός».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.