Ξεκίνησε η ανακαίνιση της παιδικής χαράς στον οικισμό Παναγούλα του Μύτικα.


Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας (δείτε εδώ), σας ενημερώνουμε ότι η παιδική χαρά στον οικισμό Παναγούλα του Μύτικα έχει προσωρινά κλείσει, διότι ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης της.
Από την περασμένη Παρασκευή μπήκε ο χλοοτάπητας και για δέκα τουλάχιστον μέρες δεν πρέπει να πατηθεί για να δέσει το χόρτο. Επίσης σύντομα θα απομακρυνθεί και η κολόνα της ΔΕΗ, όπως πολύ σωστά μας είχε επισημάνει αναγνώστης μας, που βρίσκεται καταμεσής της παιδικής χαράς ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου στην ΔΕΗ. Κατόπιν θα μπει η περίφραξη και η παιδική χαρά θα παραδοθεί έτοιμη.





Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι η ανακαίνιση της παιδικής χαράς έχει χρηματοδότηση από το πράσινο ταμείο και συγκεκριμένα ο Δήμος εξασφάλισε πόρους από το ΥΠΕΚΑ με την οριστική ένταξη, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», του έργου «Συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού παιδότοπων Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 244.942,20 € με Φ.Π.Α. Μία από τις παιδικές χαρές του Δήμου που ανακαινίστηκαν με αυτό το πρόγραμμα ήταν και η συγκεκριμένη στον οικισμό Παναγούλα.





Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε δύο παρατηρήσεις: 1) Θα πρέπει η συγκεκριμένη παιδική χαρά μετά το πέρας της κατασκευής της να έχει και την κατάλληλη συντήρηση και αναφερόμαστε κυρίως στο χόρτο το οποίο θα πρέπει να ποτίζεται και να κουρεύεται. Αν δούμε σημάδια εγκατάλειψης, εμείς θα είμαστε πολύ επικριτικοί γιατί θα είναι σαν τα χρήματα να έχουν πάει άσκοπα και 2) Προτείνουμε και μία παρέμβαση για καλλωπισμό-ευπρεπισμό και της παιδικής χαράς στο Δημοτικό Σχολείο όπου πολλά παιδάκια το καλοκαίρι την επισκέπτονται και παίζουν. Μία παρέμβαση νομίζουμε ότι χρειάζεται....

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ BLOGER AΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΑ ...ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ κ.ΣΑΜΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χωρος εγινε πολυ ομορφος . μπραβο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΝΤΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ Η ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο το ειδα χθες. πολυ ωραιος ο χωρος .πρεπει ολοι να τον διατηρησουμε ομορφο. κ. Σαμαρα σας συγχαιρουμε που μπορουν να παιδια μας να παιξουν σ'αυτο τον ωραιο χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.