Αποφάσεις σχεδίων κανονισμών κοινοχρήστων χώρων και χώρων αιγιαλού-παραλίας


Τις αποφάσεις υπ' αριθμών 13 και 19 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου σας παρουσιάζουμε σήμερα. Αφορούν τις εγκρίσεις των σχεδίων κανονισμών κοινοχρήστων χώρων και αιγιαλού-παραλίας αντίστοιχα, οι οποίοι θα συζητηθούν στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά πολλούς επαγγελματίες γι αυτό και τις αναρτούμε προς ενημέρωση τους και τους προτρέπουμε να τις μελετήσουν με προσοχή.
Ακολουθούν οι επίσημες σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου.


Σχέδιο κανονισμού κοινόχρηστων χώρων.


Σχέδιο κανονισμού χώρων αιγιαλού-παραλίας.

9 σχόλια:

  1. και ολοι αυτοι φρακτες που υπαρχουν κατα μηκος της παραλιας δεν ειναι κατα παραβαση του κανονισμου, αποτελουμε πανελληνιο φαινομενο σε λιγο οι φραχτες θα αγγιζουν τη θαλασσα επιτελους καποιος να επεμβει μην καταδικαζουμε αλλο τον τοπο σε αυτη την αλγινη εμφανιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καιολοι αυτοι οι φραχτες που υπαρχουν κατα μηκος της παραλιας δεν ειναι κατα παραβαση του κανονισμου, αποτελουμε πανελληνιο φαινομενο σε λιγο οι φραχτες θα αγγιζουν στο κυμα, ελεος ας επεμβει καποιος τοπικος αρχων να διορθωσει την αλγινη εμφανιση της παραλιας, πως θα υπαρξει αναπτυξη με ολη αυτη την κακομοιρια που εμφανιζει ο τοπος μας. εχουμε τον ομορφοτερο τοπο και τον καταδικαζουμε σε μαρασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο αποφασεις αριστα 10. σε ολα τα αλλα μηδεν.
    ζητω η τουρλουμπουκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ, ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΗΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους μια διοικητική πράξη (κανονιστικού περιεχομένου) που συντάχτηκε απο ανθρώπους ( κ. Καραπάνου-Κολοβού ) που έχουν ΌΠΩς φαίνεται γνώση απο Διοίκηση και προ παντός ζήλο και διάθεση για προσφορά. Τέτοιοι σύμβουλοι είναι άξιοι μιμήσεως παραδειγματισμού απ΄τους μέχρι τώρα λειτουργούντες στη λογική του "βλαχοδήμαρχου" και της πελατιακής σχέσης. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κ. Κολοβού ! Τέτοιους συμβούλους και Αντιδημάρχους και γιατί όχι και Δημάρχους , θέλουμε .
    ΜΕΜΟΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν κάνετε αναφορά και στους δρόμους και τις πλατείες του δήμου Αλυζιας όπου δεν μπορείς να περάσεις πεζός και αν πληρώνουν όλοι αυτοί οι καταστηματάρχες όλα αυτά τα χρόνια , και πόσο χορό νοικιάσουν για κάντε καμία βόλτα οι υπεύθυνοι για να δείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dne nomizv na yparxei allow dhmou sthn ellada poy na mh exei esoda apo koinoxrhstoys xvroys poy ekmetaleyontai kai bgazoyn xrhmata oi dhmotes toy xvris na prosferoyn kapoio pososto. ayth einai h alhueia. kala kanei h kolovou kai tarazei ta nera kai bazei taksh se aayta ta uemata,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΙΓΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΛΟΒΟΥ ...ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΚΑΝΕ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.