Ολοσέλιδη καταχώριση του Μύτικα στο περιοδικό 2board που εκδίδεται από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.


Ολοσέλιδη καταχώριση για τον Μύτικα υπάρχει στο επίσημο περιοδικό 2board που εκδίδει το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο τεύχος Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2012. Μία εκπληκτική αεροφωτογραφία του Μύτικα, τραβηγμένη από τον γνωστό φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος το 2010 έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο Μύτικα.
Ο τίτλος του θέματος του Χάρη Χριστόπουλου λέγεται DISCOVER GREECE και περιλαμβάνει δέκα εκπληκτικές αεροφωτογραφίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας που τράβηξε ο ίδιος με το parametor (μικρή πτητική μηχανή που περιλαμβάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω στο οποίο υπάρχει προσαρμοσμένος κινητήρας με έλικα).
Μία πολύ καλή προβολή του Μύτικα ο οποίος έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, αρκεί να γίνουν κάποια βασικά πράγματα.
Ευχαριστούμε τον κ. Χαράλαμπο Λουμάκη, φίλο και συχνό επισκέπτη του Μύτικα και του Καστού, που μας το έστειλε.1 σχόλιο:

  1. προσωπικά σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές ανάδειξης του πανέμορφου ΜΥΤΙΚΑ και αν οι τοπικοί άρχοντες καταλάβουν ότι πρέπει να ελευθερώσουν το λιμάνι προκειμένου να δεχθεί και τα ιστιοπλοϊκά, τότε ο ΜΥΤΙΚΑΣ θα πάρει την θέση που του ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.