Βαθμολογήστε τη δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου.


Το blog μας δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να βαθμολογήσουν την δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου για τα πεπραγμένα της στα δυόμιση χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της. Οικονομική κρίση, μειωμένη χρηματοδότηση των Δήμων, εφαρμογή του Καλλικράτη, παρελθόντα χρέη, ελλείψεις προσωπικού και τεχνικής υπηρεσίας είναι παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπ' όψη κατά την κρίση μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την βαθμολογία σας στη δεξιά πλευρά του blog. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 12:00 μ.μ. της Κυριακής 21/7.

2 σχόλια:

 1. allo pali kai touto.
  Ti rolo varaei to blog?
  proeklogiko bazaar paei na ginei?
  eisai lathos file.
  krata apostaseis giati autoi pou asxolounte me ta koina den einai na tous empisteeusai kai tha se ekthesoun. thank you.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δε νομίζω ότι το blog στιγματίζεται με αυτή την ιδέα, αφού δεν παίρνει θέση. Είναι καλό να καταγραφεί η άποψη των δημοτών για τη Δημοτική Αρχή. Απεικονίζεται το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι ή δυσαρεστημένοι.
  Αν τώρα οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη "σφυγμομέτρηση" και να την αξιοποιήσουν... με γειά τους με χαρά τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.