Ερωτόκριτος Γαλούνης: Παρών στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ξηρομέρου.


Παρών στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ξηρομέρου εν όψη των προσεχών δημοτικών εκλογών το Μάη του 2014 δήλωσε ο Ερωτόκριτος Γαλούνης Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη το βράδυ 20/08/2013 στην παραλία του Αστακού έγινε η πρώτη συνάντηση με πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών από την δημοτική ενότητα Αστακού.
Παρόντες σε αυτή την συνάντηση ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
1) Κώστας Κυριάκος .
2) Κώστας Λαινάς. 
3) Φώτης Λιβάνης.
4) Σπύρος Λυμπεράτος. 
Και οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων: 
1) Μπαμπίνη: Θεόδωρος Ζαρκαδούλας.
2) Βλυζιανών: Δημήτριος Ζαρκαδούλας.
3) Βασιλόπουλο: Δημήτριος Πλιαμέρης.
4) Καραΐσκάκη: Απόστολος Σόμπολος.
5) Χρυσοβίτσα: Σπύρος Ζορμπάς.
Και πολλοί τοπικοί σύμβουλοι από όλες τις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Αστακού.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στη συνάντηση αυτή ήταν παρών και ο επιχειρηματίας Πανταζής Απόστολος (προσωπικός φίλος του κ. Γαλούνη ), ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις για Δήμαρχο Ξηρομέρου τον κ. Γαλούνη.


1 σχόλιο:

 1. Σε ένα παλιότερο κείμενο του, όπου υπερασπιζόταν το έργο του, ο πρώην Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος είχε πει κατά εμέ το πιο ακλόνητο του επιχείρημα: «εμένα έφυγα από Δήμαρχος και η πιάτσα δεν με έχει δώσει».
  Για τον Γαλούνη η πιάτσα βοά και ο πρώην Δήμος Αλυζίας βογκά!!!! Από τι; Μα φυσικά από τα χρέη… Σε αυτό το blog αναρτήθηκαν και βαρέθηκα να βλέπω Αλυζία και Αλυζία.
  Βέβαια αυτός ποτέ δεν είχε ανάγκη. Όλα του πήγαιναν καλά.
  Λυπάμαι για τον κ. Πανταζή και για το ΝΑΟΑΣ. Αποδείχτηκε σοφό το ‘’φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες’’, και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ωραία τα δώρα.
  Κύριε Αγγελάκα μήπως πρέπει να στείλετε και αυτόν (Γαλούνη) στην σπιταρόνα του στο Αγρίνιο; Για κοιτάξτε το λίγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.