Το Φεστιβάλ Αρχοντοχωρίου συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα με το ίδιο κέφι και ένταση!


Σήμερα 9/8/2013 θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου και σκυταλοδρομίες, ώρα έναρξης 06:30 μ.μ., σημείο συνάντησης η κεντρική πλατεία! Αμέσως μετά ακολουθούν ιππικές επιδείξεις στο γήπεδο του χωριού!
Αύριο 10/8/2013, ημέρα Σάββατο, θα κορυφωθούν οι προγραμματισμένες πολιτιστικές δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου με την μουσικοχορευτική βραδιά στην πλατεία του χωριού.
Τον χορό θα ανοίξει ο Χορευτικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας και θα ακολουθήσει η ορχήστρα του Δημήτρη Λεμπέση, γνωστοί στους περισσότερους από τις εμφανίσεις τους στο ρεμπετάδικο «Η ΜΠΟΕΜΙΣΣΑ».
Με Ρεμπέτικα, Λαϊκά και Δημοτικά τραγούδια θα φροντίσουμε για μια υπέροχη μουσική βραδιά που ευελπιστούμε να κλείσει με τον πιο διασκεδαστικό και όμορφο τρόπο την συλλογική προσπάθεια όλων αυτών των ημερών για πολιτιστική δράση και αφύπνιση.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!! Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που αφορά τις δραστηριότητες των δυο προηγούμενων ημερών:
  • Παραδοσιακοί χοροί από τον Χορευτικό Σύλλογο Αστακού και τον Χορευτικό Σύλλογο Αρχοντοχωρίου(7/8/2013).
  • Δράση καθαριότητας σε κεντρικά σημεία του χωριού(8/8/2013).
  • Θέατρο σκιών (8/8/2013).











1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα νέα παιδιά που επαναδραστηριοποίησαν το σύλλογο.Με ποιότητα και με στοχευμένες δράσεις που μεταδίδουν, στους κατοίκους, στους επισκέπτες, αλλά κυρίως στα νέα παιδιά του χωριού, μηνύματα πολιτισμού και αγάπης προς το περιβάλλον.Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως η προβολή ταινιών,η παράσταση του θεάτρου σκιών με τον Καραγκιόζη,οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες με την έκθεση φωτογραφίας,οι αθλητικές δραστηριότητες,οι δράσεις καθαριότητας,χαροποίησαν ιδιαίτερα γέρους νέους και παιδιά.Όλα τα λεφτά όμως είναι η χαρά που ένιωσαν οι μικροί μπόμπιρες με τις αθλοπαιδιές που διοργανώθηκαν με την πολύτιμη βοήθεια των συγχωριανών μας Γυμναστών Ηλία και Άκη ,αθλητισμός και παιχνίδι,ανταγωνισμός και πολύ πλάκα.Η ιππική επίδειξη με τα δυνατά και όμορφα άλογα, με αναβάτες αγόρια αλλά και κορίτσια,οι αγώνες ποδοσφαίρου,αλήθεια πόσα χρόνια έχει να ακουστεί στο γήπεδο του χωριού η ιαχή γκοοοοοοοοοοολ;Η επιλογή του πανέμορφου και καλαίσθητου πέτρινου σχολείου μας, στο οποίο μάθαμε γράμματα γενιές και γενιές, για την προβολή των ταινιών. Η Μουσική Βραδιά με την Λαική-Ρεμπέτικη ορχήστρα της ''ΜΠΟΕΜΙΣΣΑΣ''και τον πολύ καλό τραγουδιστή ΛΕΜΠΕΣΗ,που ψυχαγώγησε και ψυχαγωγεί γενιές και γενιές νέων, φοιτητών κλπ, είναι όλα προς την σωστή κατεύθυνση.Μια μικρή αστοχία στην προβολή της δεύτερης παιδικής ταινίας,μιας και λίγο η τεχνολογία λίγο το κακό το μάτι,δεν μπορεί να ανατρέψει την πολύ καλή συνολική εικόνα. Παιδιά βάλατε τον πήχη πολύ ψηλά και φαίνεται ότι τα καταφέρνετε καλά.Εμείς γνωρίζουμε ότι λειτουργείτε από αγάπη για το χωριό μας, χωρίς σκοπιμότητες, με πολύ μεράκι,χωρίς παχυλές επιχορηγήσεις,με ατομική και ομαδική προσφορά και πολύ κόπο.Για το λόγο αυτό σας στηρίζουμε και περιμένουμε ήδη τις επόμενες επιλογές σας,αν και είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας, μιας και οι σπουδές σας και η διάθεσή σας για προσφορά το εξασφαλίζουν.Μπράβο και πάλι σε αυτά τα παιδιά τους ευχαριστούμε και τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν.Θα ήθελα να γράψω τα ονόματά τους αλλά δεν γνωρίζω αν το επιθυμούν.
    Υ.Γ. Δημοσιεύστε όσο περισσότερες φώτο και video μπορείτε, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν μπορεί να βρίσκεται στο χωριό για να παρακολουθήσει από κοντά τις δραστηριότητες καθώς επίσης και τα ονοματεπώνυμα που απαρτίζουν το Δ.Σ. του Συλλόγου για να μάθουν όσοι επιθυμουν σε ποιους να απευθύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.