Στο Δήμο Ξηρομέρου η δημοκρατία στο απόσπασμα. Ο πολίτης διώκεται για τις απόψεις του με υπογραφή Δημάρχου Σαμαρά.


Λυπούμαι πολύ, που ο κύριος Σαμαράς επιλέγει για άλλη μια φορά, να κρυφτεί πίσω από τα προβλήματα και από τους πολίτες του. Λυπάμαι γιατί ως Δημοτικός Άρχοντας που κλήθηκε από τους Δημότες του με δημοκρατικές διαδικασίες, μέσω εκλογών, να τους υπηρετεί, επιλέγει να στέλνει στα δικαστήρια τους πολίτες – Δημότες του που εκφράζουν δημόσια την άποψή τους για θέματα που αφορούν το Δήμο μας.
Η αδυναμία του να αντικρίσει κατάματα τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας και να αντικρούσει δημόσια τα γραφόμενά μου και ο φόβος του για εμφάνιση και άλλων φωνών που θα αμφισβητήσουν το έργο του αλλά και τις ικανότητες του ιδίου, τον κάνει να παίρνει αποφάσεις πανικού και αντιδημοκρατικές.
Η απόφασή του να με στείλει στα δικαστήρια, για άλλη μια φορά όπως λέει, έχει χαρακτηριστικά αντιδημοκρατικής πολιτικής, αυταρχικής συμπεριφοράς, με στόχο τον εκφοβισμό και την κατατρομοκράτηση του πολίτη.
Κατά τον κύριο Σαμαρά, ο πολίτης θα πρέπει να είναι ραγιάς, υπόδουλος, υποταγμένος στο χαρέμι του και πρόθυμος να χορέψει τον χορό που αυτός θα επιθυμήσει. Για τον κύριο Σαμαρά ο Δήμος είναι οικογενειακή του επιχείρηση (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος είναι ζευγάρι άλλωστε), και οι πολίτες του νομίζει ότι είναι υπάλληλοί του. Δυστυχώς για τον ίδιο, η πλειοψηφία των πολιτών δεν δέχεται αυτό τον ρόλο και αντιστέκεται.
Η μήνυση προς το πρόσωπό μου, είναι μήνυση κατά της Δημοκρατίας, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των απόψεων. Είναι μήνυση κατά των δικαιωμάτων του πολίτη να συμμετέχει στα κοινά και να ασκεί κριτική στα δημόσια πρόσωπα και στις αποφάσεις τους.
Ο κύριος Σαμαράς στέλνει τα δημοκρατικά δικαιώματα του πολίτη, στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
ΜΗΝΥΟΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ: «Δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις».
Διότι δεν υπέκυψα στο σύστημα Σαμαρά και Σία και δεν προσκύνησα.
Γιατί ασκώ τα δημοκρατικά μου δικαιώματα.
Γιατί είμαι ΄΄επικίνδυνος΄΄ για το σύστημα Σαμαρά και ΣΙΑ που λυμαίνεται τον τόπο επί δεκαπενταετίας.
Γιατί έχω καθαρό ποινικό και κοινωνικό μητρώο (καθαρό κούτελο).
Γιατί είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, δημοκρατικός, ενεργός πολίτης.
Διότι έχω άποψη, έχω γνώμη και την εκφράζω δημόσια.
Γιατί ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
Δεν φοβάμαι κύριε Σαμαρά. Και καλοδεχούμενη και η μήνυση και το απόσπασμα. Εξάλλου στη δωδεκαετή Δημαρχία σας είναι το μοναδικό επίτευγμα που θα καταγράψει η ιστορία «ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ».
Σήμερα μηνύομαι εγώ… Αύριο φίλε συνδημότη μήπως έρθει η σειρά σου; Σκέψου το… 
Καλή νύχτα κύριε Σαμαρά των δικαστηρίων. Η τρομοκρατία σας δεν με τρομάζει και να περιμένετε πολλές αποκαλύψεις στο επόμενο διάστημα

Παναγιώτης Ηλ. Χολής
Ελεύθερος… προς το παρόν, πολίτης

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σαν blog θέλουμε να πάρουμε θέση και να πούμε ότι διαφωνούμε με την τακτική των μηνύσεων σε ένα δημόσιο διάλογο. Πραγματικά δεν προσφέρει τίποτα σε εμάς τους δημότες. Εμείς απαντήσεις με επιχειρήματα θέλουμε να ακούμε και όποιος λέει πράγματα που δεν ισχύουν, υπερβολές και κορώνες μην ανησυχείτε έχουμε την νοημοσύνη και μπορούμε να κρίνουμε και να αξιολογήσουμε τα λεγόμενα οποιουδήποτε.
Απλά να θυμίσουμε ότι για το θέμα των νερών στον Δήμο μας, το Πάσχα του 2012 που ξέσπασε το θέμα της ακαταλληλότητας τους, ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Λιβάνης είχε πει πολύ χειρότερα πράγματα σε συνέντευξη του στον Αέρα FM. Απλά θυμίζουμε την φράση του «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν σήμερα άνθρωποι στο Ξηρόμερο πίνουν ακατάλληλο νερό» και την ομολογία του για δεξαμενές ακαθάριστες για χρόνια, για ελλειπή εγκατάσταση χλωρίωσης και πολλά άλλα προβλήματα που μπορείτε να θυμηθείτε απλά πατώντας εδώ. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπήκαν χλωριωτές και υπάρχουν πλέον συνεχείς μετρήσεις της ποιότητας του νερού από την ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ σύμφωνα με την ενημέρωση που δίνει ο Δήμος, αλλά δεν είναι κρυφό ότι υπάρχουν προβλήματα στην ύδρευση ορισμένων χωριών του Δήμου μας (Αρχοντοχώρι και Αστακός) και σίγουρα δεν είναι τωρινά. Αυτό είναι πιστεύουμε κοινή ομολογία όλων.

13 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ BLOGER AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ??? ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ? Η ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ Ο ΛΙΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΧΣΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΧΛΩΡΙΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά στο κείμενο του κ. Χολή http://mytikaspress.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5102.html
      χωρίς να είμαι νομικός, δεν βρίσκω κάτι μηνύσημο. Ασκεί μία κριτική για το θέμα των νερών, που αν λέει ανακρίβιες, μπορεί πολύ εύκολα ο Δήμος με επιχειρήματα (δημοσιοποίηση μετρήσεων και παρουσίαση ενεργειών που έχει κάνει πάνω στο θέμα) να τον ξεγυμνώσει και να μάθουμε και εμείς οι δημότες πέντε πράγματα πως έχουν.

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.5.21Μ.Μ , Ο ΧΟΛΗΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ; 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ "ΟΜΗΡΙΑΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ 5-10 "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ " ΤΗΣ ΑΠΑΝΩ ΚΑΝΤΗΛΑΣ... ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ; ΘΑ ΑΝΕΧΩΣΟΥΝ ΕΣΥ ΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ Ο ΧΟΛΗΣ ! ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ; 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α Π Ε Ρ Χ Ο Μ Ε Ν Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ : ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΜΕ 1000 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ;

      Διαγραφή
    2. 1000;;;;;;;; Δεν νομίζω....
      Το πρόβλημα είναι υπαρκτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια και να θυμίσω ότι δεν το έλυσε πρώην δήμαρχος επί δύο θητείες που ήταν και από το Αρχοντοχώρι και που στην εποχή του πραγματικά λεφτά υπήρχαν. Το αγνοείς;
      Βέβαια ούτε αυτοί το έλυσαν στα 2 χρόνια και 9 μήνες αλλά εν μέσω μνημονίου, χρεωμένου Δήμου και πολλών προβλημάτων ελέω Καλλικράτη.
      Άρα επιμέρησε εσύ το βάρος της ευθύνης πόσο αναλογεί, στον επί 8 χρόνια Δήμαρχο αΛυζίας από το Αρχοντοχώρι με πολλά χρήματα στην διάθεση του και στην επί 2 χρόνια και 9 μήνες δημοτική αρχή Ξηρομέρου.

      Διαγραφή
    3. και έχω και μία υποψία ότι μπορείς να τον στηρίζεις να μας ξανάρθει και για Δήμαρχος. έχω λάθος;

      Διαγραφή
    4. ο καημός σου εσενα ειναι ο κ. Γαλούνης. Ξεχνας οτι ο κ. Γαλουνης καταψηφίστηκε πριν 7 χρόνια. Ηρθε ο κ. Τριποτσερης ,έκανε εγκαινια στο νερό με τον Περιφερειάρχη και τους βουλευτες , πίναμε καθαρό νερό αρκετό καιρό και στο τέλος της θητειας του μας εβαλαν πάλι το σάλτσινο(θαλασσινό) νερό επειδη έτσι ήθελαν οι 5 "νταβατζήδες" της Αν. Καντήλας. Και ηρθαν οι Αρχοντοχωρίτες και ψήφισαν τον κ. Πυθ. Σαμαρα γιατί τους υποσχέθηκε οτι θα λύσει το προβλημα με το νερό στο Αρχοντοχώρι. Πέρασαν 3 χρόνια και ακόμη το χωριο διψάει !! Σας πληροφορω επειδη το αγνοείτε απ΄ότι φάίνεται οτι το καλοκαιρι το χωριο υπερβαίνει τους 1500 κατοίκους . Αλλα που να ξερεις από Αρχοντοχωρι. Δεν εχεις βγει φαινεται ποτε σου έξω απο τον Βουρό . Το προβλημα ειναι οτι το χωριο διψαει και συ ρίχνεις ευθύνες σε έναν τ. Δήμαρχο που καταδικάστηκε απο το λαό και γιαυτό το θεμα δηλ. το νερό του χωριου του που ουσιαστικα ΑΠΕΤΥΧΕ! Εχεις φαινεται μεγάλο προβλημα ( κόλημα ) με τον κ. Γαλούνη. Ενα να ξερεις φίλε. Ο κόσμος κοιταει μπροστα όχι πίσω . Ετσι κι εγω πορευομαι με τους συντοπίτες μου που θα δωσουν λύσεις στο νερό του Αρχοντοχωρίου. Το παρελθον που εσύ φοβασαι ακόμα ανήκει στο χτές ! Απάντησε ομως απλα και ταπεινα , αν εχεις Ξηρομερίτικο φιλότιμο. Νιωθεις υπερήφανος που οι συντοπίτες σου Αρχοντοχωρίτες το 2013 διψουν απο πόσιμο νερό ; ενω πληρώνουν κανονικά ; Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ναγαπιώμαστε...

      Διαγραφή
  3. πολυ απλα ο κυριος Δημαρχος θα μπορουσε να ειχε χρησιμοποιησει την τοποθετηση του κ Σταικου για το θεμα των νερων και ετσι θα εξεθετε τον κ Χολη. Τωρα εκτεθηκε ο ιδιος και ο κ Χολης αερολογοντας και απο πανω ειναι και κερδισμενος θα βγει. Τα εγραψε και ωραια για το προστιμο στην ΕΑΣ οποτε 2 φορες απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. 7.19 ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΤΑΝ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΙΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΟΛΗ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ .ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ,ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΛΗΣ......ΕΛΕΟΣ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΘΕΛΕΙ...ΑΛΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΔΗΛ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΙΨΑΣΕΙ -ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ-ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΟ.7,47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φιλε 7.57 μ.μ αυτή είναι η αλήθεια. δεν τον νοιαζει τον άλλον (6.09μ.μ στις 7 Σεπ.) αν 3 χρόνια τωρα διψαει το Αρχοντοχώρι.Παρα ειρωνευεται κιόλας για την άποψη ενός απλου πολίτη που στο κάτω κάτω της γραφής τι ζητάει ; τα αυτονόητα. Να πίνει το χωριο του νεράκι καθαρό ! Και ο εν λόγω "κύριος" παιρνει τον χάρακα και... κάνει και επιμερισμό ευθυνων! Μα το Αρχοντοχωρι έπινε καθαρό νερό τον τελευταίο χρόνο της θητείας του κ. Τριποτσερη ( π. Δημαρχου Αλυζίας) και λίγο πριν παραδωσει ο κ. Τριποτσέρης κάποια καλά παιδιά από την Ανω Καντήλα ( "νταβατζήδες") σήκωσαν μπαϊράκι , έκλεισαν το υδραγωγείο και δεν αφήνουν να λειτουργήσει το υδραγωγείο να πίνει νερό καθαρό το Αρχοντοχωρι στό όνομα δήθεν οτι δεν έγιναν περιβαλλοντικές μελέτες ... Ναι,δεν έγιναν . Η Νομαρχία γιατί ενέκρινε αυτό το έργο ; η Περιφέρεια γιατί το πλήρωσε ; Ο Περιφερειάρχης κ. Σπυρίδων Σπυρίδων γιατί παρέστει στα εγκαίνια του νερού στο Αρχοντοχώρι παρόντων και των βουλευτών του νομού ;Μα η πρώτη παρατυπία ειναι που υπάρχει σε δημόσιο έργο ; Εδω το δημοτικό Σχολείο του Μύτικα ( μέσα στη λίμνη) χτίστηκε δίχως άδεια οικοδομής !! Εδω δεν υπάρχουν παρατυπίες ;;; Και ο φίλος μας όπως βλέπετε λέει οτι φταιει ο π. Δημαρχος κ. Γαλούνης ο οποίος καταδικάστηκε πριν 8 χρόνια τελεσιδίκως και δεν φταίνε οι σημερινοι δημοτικοί΄"άρχοντες" που ομοθύμως εκλεχτηκαν απο τον λαό της Αλυζίας και του Αρχοντοχωρίου για να διορθώσουν μεταξύ των άλλων και τα κακως κείμενα των π.Δημάρχων κ.κ Γαλούνη και Τριποτσέρη! Ελεος πιά με αυτές τις κομματικές παρωπίδες και την τυφλή υποστήριξη σε αδαείς περι των ΟΤΑ θεμάτων !

      Διαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΝΤΙΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΧΟΛΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.