Προς δυναμικές κινητοποιήσεις οδεύουν οι κάτοικοι της Δ.Ε. Αλυζίας. Πρόσκληση από τον Αντιδήμαρχο και τους Προέδρους των Τ.Κ. προς τους κατοίκους. Σύσταση επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΚΥΑ των ιχθυοκαλλιεργειών.


Ο Αντιδήμαρχος και οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της Δ.Ε. Αλυζίας καλούν όλους τους κατοίκους και τους φορείς-συλλόγους της περιοχής σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την Παρασκευή 18/10 και ώρα 06:30 μ.μ. στην Κανδήλα, στο πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα.
Θέμα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ είναι: «Σύσταση επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΚΥΑ 2505/4.11.2011 του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών, με την οποία ορίστηκε η περιοχή από Αστακό μέχρι Μύτικα και τα νησιά Κάλαμος και Καστός ως ζώνη ανάπτυξης ιχθυοκαλλιεργειών με την ονομασία Α3».
Αγαπητοί συμπατριώτες είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας. Δεν νοείται κανείς να δηλώσει απών και να μην συμμετέχει για κανένα λόγο. Αν δεν πάρουμε εμείς την τύχη του τόπου στα χέρια μας, τότε να είστε σίγουροι άλλοι θα αποφασίσουν για εμάς, όπως ήδη το έχουν κάνει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 06:30 μ.μ.

Ο Αντιδήμαρχος
της Δ.Ε. Αλυζίας

Ηλίας Ταμπάκης
Οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων
Αρχοντοχωρίου-Γεώργιος Λιοντάκης
Βάρνακα-Βασίλης Πολύζος
Κανδήλας-Δήμητρα Καραπιπέρη
Μύτικα-Κώστας Τζάλας
Παναγούλας-Κώστας Λιάγγος
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όπως ενημερωθήκαμε από τους συντάκτες τις πρόσκλησης, ξεχωριστές ατομικές προσκλήσεις να παραβρεθούν στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, θα σταλούν ταχυδρομικά σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας, στους τόπους όπως ακριβώς αναγράφουμε παρακάτω:

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ
ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΜΥΤΙΚΑΣ
ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΚΑΝΔΗΛΑ
ΛΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΜΥΤΙΚΑΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΝΔΗΛΑ
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ-ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ-ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. Ετσι μπραβο. Το θεμα αφορα ολη την Αλυζια. Ολοι εχουμε συμφερον απο τον τουρισμο. Ο τουρισμος εκτος απο τις αμεσες θεσεις εργασιας δημιουργει και εμεσες. Ζαβιτσανοι εχουν τα μαγαζια τους στην παραλια, στην Κανδηλα δουλευουν οι ταβερνες. Οικοδομοι, ξυλουργοι, αλουμιναδες, βενζιναδες, παρκινγκ σκαφων, σουπερ μαρκετ, τεχνιτες, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι, μελισσοκομοι κ.α., σωρεία επαγγελματων και επιχειρησεων που κατεχουν δημοτες απο ολη την αλυζια κερδιζουν απο τον τουρισμο.
    Αλλα και το αλλο, η θαλασσα ειναι κοινη για ολους μας. Ολοι περνουμε την οικογενεια μας και τα παιδια μας και το καλοκαιρι κανουμε τα μπανια μας στις εκπληκτικες παραλιες μας.
    Μας αφορα ολους. Δεν νοειται να μην αντιδρασουμε ολοι μαζι.
    Ισχυς εν τη ενωση. Ολοι μαζι με τους αιρετους μας να αποτρεψουμε το κακο που ζυγωνει τον πανεμορφο τοπο μας.
    Δικαιολογιες δεν υπαρχουν.
    Οσοι δεν συμμετεχουν σκεπτομενοι ασε τους αλλους να μπουνε μπροστα και εμεις στην βολη μας να στιγματιστουνε σαν εχθροι του τοπου. Ως εδω η απαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως ενημερωθήκαμε από τους συντάκτες τις πρόσκλησης, ξεχωριστές ατομικές προσκλήσεις να παραβρεθούν στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, θα σταλούν ταχυδρομικά σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας, στους τόπους όπως ακριβώς αναγράφουμε παρακάτω:

    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ
    ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΜΥΤΙΚΑΣ
    ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΚΑΝΔΗΛΑ
    ΛΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΜΥΤΙΚΑΣ
    ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΝΔΗΛΑ
    ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ-ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
    ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ-ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
    ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΜΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ηλιο την θαλασσα και τον αερα δεν θα μας τον παρει κανεις!!! Μαυριστε τους τοπικους διαπλεκομενους.
    Ολοι στην συνελευση γιατο μελλον το δικο μας και των παιδιων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.