Αλ Θανί, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και λόρδος Ρότσιλντ αγόρασαν θησαυρό ο οποίος κινδυνεύει να μετατραπεί σε άνθρακες!!!


Όλοι γνωρίζουμε για τους τρεις αυτούς ανθρώπους που έχουν επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην ευρύτερη περιοχή για να αγοράσουν πραγματικούς θησαυρούς. Επίσης όλοι έχουμε γίνει γνώστες μέσων των Μ.Μ.Ε. των σχεδίων τους για μεγάλες επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού που πρόκειται να πραγματοποιήσουν.
Τα σχέδια του Εμίρη.
Μεγαλόπνοο σχέδιο που πρόκειται να αλλάξει πολλά δεδομένα για την Ελλάδα σχεδιάζει ο Εμίρης του Κατάρ στην χώρα μας. Παρά τις φήμες περί αγοράς ενός νησιού 4.200 στρεμμάτων για 5 εκατομμύρια ευρώ στο οποίο θα έχτιζε το προσωπικό του παλάτι, η αλήθεια είναι ότι ο Εμίρης σχεδιάζει επένδυση στην Οξιά.
Σύμφωνα με το παλαιότερο δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής» το παρθένο σχεδόν νησί του Ιονίου επέλεξε ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θάνι να μετατρέψει σε «art island». Νησί τέχνης και πολιτισμού θα γίνει το πανέμορφο νησί Οξιά, το οποίο προβλέπεται να γίνει σημείο αναφοράς για τον κόσμο.
Η μεγάλη αυτή επένδυση, προβλέπεται να κοστίσει περί τα 250-300 εκατομμυρίων ευρώ και θα προσφέρει τουλάχιστον 200 θέσεις εργασίας. Το σχέδιο του Εμίρη του Κατάρ για την δημιουργία ενός «νησιού τέχνης» τελεί υπό την αιγίδα της κόρης του, Μαγιάσα Μπιντ Χαμάντ αλ-Θάνι, η οποία έχει ήδη ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ για αγορά σπάνιων έργων τέχνης με σκοπό να βάλει το εμιράτο στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη. Το σχέδιο προβλέπει δημιουργία μουσείου, χώρου έκθεσης των έργων, αίθουσες εκδηλώσεων και αμφιθέατρο. Επίσης, θα αναπτυχθούν χώροι φιλοξενίας των καλλιτεχνών, οι οποίοι θα μπορούν να μείνουν στο νησί, να δημιουργούν και να εκθέτουν τα έργα τους.
Μάλιστα τον σχεδιασμό της μεγάλης αυτής επένδυσης φέρεται να έχουν αναλάβει Έλληνες μηχανικοί και αρχιτέκτονες. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι επικεφαλής της ομάδας η οποία θα κάνει τις μελέτες για ολόκληρη την επένδυση θα είναι το αρχιτεκτονικό γραφείο «ASSOCIATES», του γνωστού αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε σημαντικά κτίρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τα σχέδια του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.
Αγόρασε τον Σκορπιό για λογαριασμό της κόρης του Εκατερίνα. Πληροφορίες στα Μ.Μ.Ε. αναφέρουν ότι η τιμή πώλησης του νησιού ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια και ότι η 24χρονη Εκατερίνα το ήθελε όχι μόνο για λόγους αναψυχής, αλλά και για επιχειρηματικούς. Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει μεγάλα σχέδια για επενδύσεις στην Ελλάδα, τόσο στο τουρισμό όσο και σε άλλους τομείς.
Τα σχέδια του λόρδου Τζέικομπ Ρότσιλντ.
Η έκταση στη θέση "Κεφάλι", λίγα λεπτά έξω από το κέντρο του Μεγανησίου, ανήκει στον λόρδο Τζέικομπ Ρότσιλντ. Μέρος του "παραδείσου" των 2.662 στρεμμάτων, που ο λόρδος αγόρασε στα τέλη του 2005 με σκοπό μα δημιουργήσει ένα πρότυπο οικισμό, ο οποίος θα έχει κατοίκους διάσημους απ’ όλο τον κόσμο. Ήδη τα έργα έχουν ξεκινήσει και είναι εμφανή για όποιον έχει περάσει από την περιοχή.
Τα σχέδια του Ελληνικού Κράτους.
Το Ελληνικό Κράτος δυστυχώς για άλλη μία φορά φαίνεται να αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου με την υπογραφή 8 Yπουργών έφτιαξε την ΚΥΑ 2505, η οποία ορίζει την περιοχή από τις Εχινάδες στον Αστακό μέχρι τον Μύτικα στο Μαραθάκι (προς Πάλαιρο), τα νησιά Κάλαμο και Καστό μαζί με το νησί Άτοκος (ιδιοκτησία Τσάκου) και Φερμίκουλα (ιδιόκτητο και αυτό), ως βιομηχανική ζώνη με το όνομα Α3. Τρικυμία εν κρανίο!!! Δείτε την ζώνη όπως αυτή αποτυπώνεται στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Παρατηρείστε ότι η επένδυση του Αλ Θανί είναι εντός της ζώνης Α3!!!, του λόρδου Τζέικομπ Ρότσιλντ απέχει κάτω από 3 ναυτικά μίλια και του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ 8 ναυτικά μίλια. Πραγματικά οι θησαυροί τους πρόκειται να γίνουν άνθρακες όταν δημιουργηθεί η μεγαλύτερη ζώνη ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα, η ζώνη Α3, όπου εδώ θα παράγεται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της Ελλάδας σε ψάρια ιχθυοτροφείου!!!
Η σημερινή Κυβέρνηση μέχρι τώρα αδιαφορεί για την επίμαχη ΚΥΑ. Πέντε αναβολές έχει πάρει η εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ γιατί η Πολιτεία δεν παρίσταται να εξηγήσει την νομιμότητα της ΚΥΑ. Τι να εξηγήσει τα ανεξήγητα; Μήπως την έφτιαξαν αυτοί; Σε γραφείο εταιρίας ιχθυοκαλλιέργειας φτιάχτηκε.
Ο τουρισμός, η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, που φέτος πήγε αρκετά καλά και θα ήμασταν σε πολύ χειρότερη θέση αν δεν συνέβαινε αυτό, δέχεται ένα μεγάλο και ύπουλο χτύπημα στην περιοχή. Δείτε εδώ τι ανέφερε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας από το βήμα του 12ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη».
Αναζητείται λογική από όλους και ιδίως από τους Κυβερνώντες οι οποίοι έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι…..
Για να κάνετε να χατίρια ενός κλάδου, των ιχθυοκαλλιεργητών, καταστρέφετε τον τουρισμό της περιοχής. Φτιάξτε ένα πραγματικό χωροταξικό ιχθυοκαλλιεργειών, και όχι αυτό το μαϊμού, για να μπορέσουν και οι δύο κλάδοι να αναπτυχθούν απρόσκοπτα προς όφελος της Ελληνικής Οικονομίας και των Ελλήνων.

15 σχόλια:

  1. Στην φωτογραφία του Εμίρη με φόντο την Οξιά διακρίνονται ιχθυοκαλλιέργειες. Νομίζετε ότι ο Εμίρης θα το αφήσει αυτό;
    Γι αυτό η πρεμούρα να πάνε Κάλαμο και Καστό και προς Μύτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ! ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ.
    ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΟΡΔΟΥΣ, ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΙΡΙΔΕΣ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ. ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΞΕΧΑΣΕΤΟ.... ΜΟΝΟ Η οποια καταστροφη στο περιβαλον μας αφορα.
    που ειναι θεμα για συζητηση. αυτο μαλιστα. Οι αλλοι δε χαριζουν λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ εσύ σαν αρχιλιγούρης έχεις πιάσει στασίδι για να σε προσλάβουν για 20 ευρώ την ημέρα φουκαρά.

      Διαγραφή
  3. Φίλε μου αμφιβάλω αν έχεις ιδέα γι αυτό που γράφεις. Έχεις ακούσει για την αξία μιας περιοχής; Μπορείς να καταλάβεις γιατί ένα διαμέρισμα π.χ. στην Πεύκη αξίζει πολύ περισσότερο από το ίδιο διαμέρισμα στο Κερατσίνι; Όταν εφαρμοστεί το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών η περιοχή μας θα γίνει βιομηχανική και θα έχει την αξία μιας βιομηχανικής περιοχής. Πράγματα απλά και κατανοητά σε όλους εκτός από εσένα απ' ότι φαίνεται. Όταν λοιπόν στην περιοχή υπάρχουν οι επενδύσεις αυτών των κροίσων, η περιοχή αμέσως αποκτά αξία την οποία εσύ δεν την αντιλαμβάνεσαι. Αμέσως μπαίνει σε τροχιά τουριστικής ανάπτυξης και τουριστικών επενδύσεων οι οποίες και τώρα υπάρχουν. Δεν υπάρχουν ενοικιαζόμενα στην περιοχή; Δεν υπάρχουν καταστήματα εστίασης που δουλεύουν το καλοκαίρι; Δεν υπάρχουν κάμπινκ; Δεν υπάρχει θαλάσσιος τουρισμός με ιστιοπλοϊκά σκάφη; Δεν τα βλέπεις. Μέχρι και τώρα αρμένιζαν στην περιοχή μας. Καλά που ζεις;
    Ένα κοντινό μας παράδειγμα για να αντιληφθείς πόσο μία επένδυση μπορεί να επηρεάσει μία περιοχή.
    Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου. Πήγαινε να ρωτήσεις στην Ναύπακτο πόσο την επηρέασε. Στην κτηματογορά, στην επισκεψιμότητα και σε όλα. Κάποιοι που δουλεύουν Πάτρα και απέναντι στην Πελοπόννησο μετακόμισαν Ναύπακτο. Ρώτα κάποιον από την Ναύπακτο να στα πει καλύτερα και ίσως καταλάβεις. Προσφέρει η γέφυρα έστω ένα ευρώ στην Ναύπακτο σε ρωτώ; Εσύ με το κολλημένο μυαλό θα πεις όχι.... Είσαι νυκτωμένος
    Και μάθε ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών είναι στημένες με δικά σου χρήματα κοινοτικά και χρωστάνε και 650 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες που θα τους τα ρυθμίσουν!!! Τους πληρώνουμε τους κυρίους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερεις καμια βιομηχανια, βοτεχνια, η και ξενοδοχείο που εγινε στην Ελλαδα χωρις επιδοτησεις,τσαμπα λεφτα απ τις κρατικες τραπεζες που ακομα τα χρωστανε?
    Ετσι και οι ιχθυοκαλιεργειες. Καλυτερα θα ητανε να μοιραζανε τα λεφτα στο κοσμακι θα τους ερχοτανε και ποιο φτηνα.Για ρωτα πως γινανε τα ξενοδοχεια της ευρυτερης περιοχης και τα προγαμματα-επιδοτησεις που κυνηγανε για ανεγερση νεων. Ετσι γινομαι κα εγω επιχειρηματιας με ξενα λεφτα.
    Γκαρσονια των ρωσων ολιγαρχων και υπηρετες εμιρηδων θελετε να γινουμε?
    Χωρις πρωτογενη τομεα και παραγωγη δεν γινεται τιποτις.
    Αμα οι Αστακιωτες θελουν τα κλουβια εσενα τι σε νοιαζει? Απο ολα τα νησια μονο ο Καλαμος-καστος αξιζουν. Οι εχιναδες ειναι ολο βραχια με χαμηλη βλαστηση χωρις παραλιες που ουτε οι γλαροι δεν γενανε τα αυγα τους
    Τα κλουβια μπροστα στο Μυτικα -στο βουλκο- δε τα βλεπεις?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξενοδοχεία στο Μύτικα ξέρω πολλά όπως και μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες είναι υγιείς και δεν χρωστάνε ευρώ. Όπως και κάπινκ και ταβέρνες και γενικά μαγαζιά όπου άνθρωποι δουλεύουν για τις οικογένειες τους και είναι αφεντικά του εαυτού τους. Επίσης ξέρω ότι ο τουρισμός δίνει ευκαιρίες σε όλους, ξέρω ότι είναι ο κλάδος με την μεγαλύτερη συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και επίσης είναι ο κλάδος που δημιουργεί τις περισσότερες έμμεσες θέσεις εργασίας και διαχέει το οικονομικό αποτέλεσμα. Και στην τελική φίλε μου τόσα χιλιόμετρα ακτών έχει η Ελλάδα, άντε πηγαίνετε εκεί που δεν έχει τουρισμό και αφήστε μας να φτιάξουμε το μέλλον μας. Τώρα άμα εμείς θα γίνουμε γκαρσόνια των ρώσων και των αράβων ας γελάσω. Βάλε εσύ τα χέρια σου στην φορμόλη με 3 και 60 και άσε μας. Κάποτε ο Ωνάσης πήρε το σκορπιό και άλλαξε την μοίρα όλης της Λευκάδας και του Μεγανησίου. Και για τέλος άμα ο Αστακός θέλει κλουβιά χάρισμα σας. Σε λίγο σας φέρνουν και στο πλατυγιάλι άλλα ωραία. Χαρείτε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση για το περιβάλλον τώρα γιατί όσο την αφήνουμε τόσο θα μας τα αλλάζεις στην πορεία. Να λάβεις υπόψη σου παλιότερη ανάρτηση σχετικά με αυτά που διορθώνονται και αυτά που δεν διορθώνονται. Και για να ξεκινήσει η κουβέντα άμεσα θέτω το ερώτημα. Προς τι οι αιτήσεις των ιχθυοκαλλιεργειών για μετεγκατάσταση? Αφού λένε πως δεν μολύνουν και ότι κάνουν και μπάνιο δίπλα στα κλουβιά. Μέχρι και μελέτες 2 καθηγητών επικαλούνται (χα! χα!). Ως προς το θέμα των λιγούρηδων κλπ το προσπερνάω. Η λέξη διαφήμιση σου λέει κάτι? Αλλά απάντησέ μου στο πρώτο ερώτημα και στην πορεία το συζητάμε και το θέμα της διαφήμισης. Αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλεις. Τώρα ποιός δίνει δουλειά και σε ποιόν είναι ένα θέμα σοβαρότατο. Διότι υπό μία λογική ας τα πάει στην πόρτα αυτών στούς οποίους δίνει δουλειά. Υπό μία άλλη λογική γιατί πρέπει να κλείσουμε εμείς οι υπόλοιποι τις δικές μας δουλειές? Ξέρεις οι Κρητικοί λένε "Κάλλιο η μάνα του φονιά παρά του μακαρίτη". Ας μην φτάσουμε σε αυτές τις λογικές. Όσο οι ιχθυοκαλλιεργητές θα το παίζουν τσαμπουκάδες και ασεβείς να ξέρεις ότι τόσο η αγανάκτηση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη. Και η οργή. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά οδηγούν σε ανώμαλες καταστάσεις. Η ιστορία του Μύτικα το έχει διδάξει. Και της Κανδήλας. Και αν είσαι νεώτερος ρώτα. Δεν είναι ντροπή. Αλλά κοιτάζουμε να είμαστε πολύ διακριτικοί, ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΜΑ ΔΡΑΣΟΥΝΕ. ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμα σας λενε την αληθεια σας πειραζει.και σαν επαγγελματιες κοβετε και καμια αποδειξη.Μη ξεχνατε οτι οι καλοκαιρινοι ελεγχοι σας βρηκαν τους ποιο πολλους παρανομους για διαφορα θεματα.
    Φιλε μας προσβαλεις οταν μας συγκρινεις με τους Κρητκους. Αυτοι ειναι καθυστεριμενοι, σκοτωνονται για μια γιδα για πεντε γενιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ... ΟΛΟ ΣΤΟ ΚΡΥΨΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο καταλαβες εσυ απο αυτο που εγραψα για τους Κρητικους? Κριμα και σε ειχα για πιο εξυπνο. Μην αφηνεις τον εγωισμο σου να σε τυφλωνει. Και καποιοι αλλοι ετσι την πατησανε. Δεν με παρακολουθεις οταν σου γραφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OI EKTASEIS POY EINAI DEN EINAI DIKES TOYS TIS PHRAN GIA 100 TO XRONO NTROPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαχρονικά υπάρχει παράβαση καθήκοντος (ενοικίαση δασικών περιοχών και αιγιαλού και παραλίας), δόλος έναντι των συμφερόντων του Δημοσίου (βλέπε το προηγούμενο σύν τα γελοία μισθώματα συν το ότι θα μπορούσαν να μισθωθούν για τουριστικές χρήσεις οι οποίες θα προσέφεραν περισσότερα έσοδα για το Δημόσιο συν το ότι έχουν δοθεί άδειες για ίδιο όφελος μερικών) και απιστία στον όρκο που έχουν δώσει μερικοί κύριοι. Κάποια στιγμή θα ασχοληθεί και Εισαγγελέας για πιο σοβαρά θέματα από αυτά που νομίζουν. Στο Βαθυλιμιόνι ακόμα ψάχνονται οι ιδιοκτήτες για το ποιός υπέγραψε να εγκατασταθούν οι ιχθυοκαλλιέργειες στην ιδιοκτησία τους. Αλήθεια εκεί δεν υπάρχουν αυθαίρετα κτίσματα? Και κάτι άλλο. Όσοι ενοικίασαν αιγιαλό και παραλία και δασικό χώρο πώς έχτισαν? Και για τι σκοπό τον ενοικίασαν? Για ποιά χρήση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. *Mάλιστα από τους πολίτες που αγωνόζονται για την υπόθεση δεν λείπει και η έκκληση προς τους Αγρινιώτες να υποστηρίξουν τον αγώνα υπογραμμίζοντας πως τους αφορά καθώς επιλέγουν την συγκεκριμένη πανέμορφη περιοχή για τις καλοκαιρινές διακοπές.τους αγρινιοτες τους ταιζουν τζάμπα ψαρια για να μην μιλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.52 δεν νομίζεις κι εσύ ότι τούς αφορά και πολύ μάλιστα? Όπως και το Δήμαρχο Αγρινίου για τούς πολίτες του? (και όχι για το λόγο ότι τον θεωρούμε μισό, το λιγότερο, Μυτικιώτη). Όπως και τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας? Που νομίζει ότι πάει όλο το Ξηρόμερο για μπάνιο. Στην Κουκουμίτσα? Ή νομίζει φίλτατος Δήμαρχος ότι η Πάλαιρος και οι παραλίες της θα μείνουν ανεπηρέαστες ? (άσε που πολλοί Ζαβερτιανοί υποστηρίζουν ότι ήδη έχουν βαρέσει καμπανάκια από τις ιχθυοκαλλιέργειές μας και στην Πάλαιρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.