Σημαντική νίκη για τον Αλυζιακό μέσα στον Μύτικα. 1-0 την Κατούνα και μόνος 4ος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.


Πολύ σημαντικό ήταν το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής για τον Αλυζιακό. Φιλοξενούσε μέσα στον Μύτικα την παραδοσιακά δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα της Κατούνας, η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν 4η στην βαθμολογία. Ζητούμενο για την ομάδα μας ήταν η νίκη και μόνο η νίκη.
Με την έναρξη του Α' ημιχρόνου η ομάδα της Κατούνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε πάρει όπως λέμε μέτρα στο γήπεδο προς την εστία του Αλυζιακού, πιέζοντας και δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο. Η ομάδα μας ήταν πολύ προσεκτικά στημένη έχοντας το νου της στα νώτα της και προσπαθούσε ανακτώντας την κατοχή να κτυπήσει γρήγορα μπροστά και να αιφνιδιάσει.
Στο 25ο λεπτό του αγώνα είχαμε αποβολή για τον παίκτη του Αλυζιακού Βασίλη Γεωργαλή (Πλίθας), ο οποίος δεχόμενος ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα σηκώθηκε και απώθησε με δύναμη τον αντίπαλο του σπρώχνοντας τον στο στήθος.  Ο αντίπαλος παίκτης έπεσε κάτω, η αλήθεια είναι λίγο θεατρικά κρατώντας το κεφάλι του!!, και ο διαιτητής απέβαλε τον παίκτη μας με απ' ευθείας κόκκινη, και το κακό είναι ότι μάλλον θα χάσει τις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες με αποβολές και μάλιστα βασικότατους. Πρέπει οι παίκτες μας να συγκρατούν τα νεύρα τους και να μην παρασύρονται από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
Με δέκα παίκτες ο Αλυζιακός συνέχισε το παιχνίδι και αμέσως μετά την αποβολή, στο 28ο λεπτό περίπου, σημείωσε γκολ με τον Άρη Αποστολάκη ο οποίος με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάροντας με επιτυχία.



Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο Αλυζιακός όντας με δέκα παίκτες φρόντισε ακόμη περισσότερα τα νώτα του και έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του.
Στο Β' ημίχρονο η εικόνα ήταν ίδια με αυτή στο τέλους του Α' ημιχρόνου. Ο Αλυζιακός πίσω με σφιχτή άμυνα και κέντρο να μην αφήνει διαδρόμους προς την εστία του, την Κατούνα να έχει την μπάλα αλλά να μην μπορεί να πατήσει περιοχή και να κάνει ευκαιρίες, και η ομάδα μας να προσπαθεί να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και με τα στημένα χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Η Κατούνα στο Β' ημίχρονο είχε ελάχιστες υποψίες ευκαιριών αλλά και μία πολύ καλή από αυτές που λέμε κλασικές. Στο 82ο λεπτό περίπου μετά από ένα μπέρδεμα στην περιοχή του Αλυζιακού, παίκτης της Κατούνας βρέθηκε τελείως μόνος και χωρίς πίεση απέναντι από τον τερματοφύλακα μας Βασίλη Σακουφάκη, ο οποίος με εκπληκτική εξ επαφής απόκρουση, έσωσε σίγουρο γκολ και ουσιαστικά χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας. Πραγματικά εκπληκτική και σωτήρια απόκρουση που καταχειροκροτήθηκε από τον πολύ κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο.
Επίσης στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η εισβολή του προπονητή της Κατούνας κ. Νώντα Σαμαντά στο γήπεδο, ο οποίος έσπρωξε παίκτη του Αλυζιακού πετώντας τον κάτω για να του πάρει την μπάλα από τα χέρια για να εκτελεστεί γρήγορα ένα πλάγιο για την ομάδα του. Ο διαιτητής τον απέβαλε από τον πάγκο και πραγματικά τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να συμβαίνουν.
Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα ο Αλυζιακός φιγουράρει μόνος 4ος στην βαθμολογία και ατενίζει πλέον το μέλλον του στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος με μεγάλη αισιοδοξία.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία:

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα παιδιά του Αλυζιακού για την νίκη τους, πάντα τέτοια, η ομαδικότητα και η συνεργασία μέσα στον αγώνα απέδωσαν. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν τα παιδιά να παίζουν με την ψυχή τους και να το ευχαριστιούνται. Συγχαρητήρια σε όλους, και στον Καρίπη (καλές και δυνατές μπαλιές - να τα λέμε αυτά).
    Η μόνη άσχημη εικόνα αυτή του προπονητή της κατούνας, απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά τα έχει αυτά το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.